Da Senzai's blog
31-01-2008 - 21:14

Champion MUGEN - De første figurer.


Så er jeg tilbage igen, og jeg har tænkt lidt over, hvilke mains jeg ville vælge - og det er bare svært, for der er så mange fede figurer! I det mindste, så ved jeg nu, hvad jeg skal bruge det 16. slot til fra igår af. Nemlig en Main mere.

Imens jeg grubler videre over mine personlige favoriter, så har jeg har valgt at tage den nemme løsning idag, og istedet fundet frem til DragonPunchas mains, og hvilke figurer jeg ville bruge som Sub-Boss og Final Boss.

Som Enyeez ganske rigtigt gættede, så bliver den første af dagens characters;

Parry-Ken;Parry-Ken er en Ansatsuken kæmper. En stilart han deler med Ryu kendt fra Street Fighter. Han har derfor alle de klassiske moves, som Shoryuken, Hadouken og Tatsumaki Senpuu Kyaku (Helikopter-sparket ^^). Det, der gør denne udgave af ken særlig er hans evne til at parry sig ud af alle situationer, hvis man bare kan mashe forward hurtigt nok.

Næste kæmper er;

Strider Hien;Strider Hien er Hiryu´s rival i de knapt så kendte Strider spil. Han er løst basseret på Hiryu´s Marvel vs Capcom inkarnation. Hans kamptaktik består mest af at holde en sikker distance til modstanderen, ved blandt andet at kunne kravle op langs siderne i banerne, og så ellers bruge sit sværd som boomerang. Når det skal være, så han han sagtens gå i nærkamp med launchers og aerial raves.


Bosserne

En Sub-Boss skulle også findes. Han skulle være en parodi på fucked op chars, uden at være alt for lam. Der var faktisk ikke så mange, jeg kunne vælge imellem, da jeg sidste år skilte mig af med de fleste af mine nederen chars, såsom Omega Tom Hanks, Rox Howard Clones, Psycho Shredder, KillerWhale og, hvem der ellers er. Der var kun to figurer jeg overvejede. PaperGuy og Kung Fu Fiuun. Kung Fu Fiuun er for plat. Det er PaperGuy også, men han er i det mindste lidt sjov. Eller faktisk. Rigtigt sjov. Alt efter ens humør ;). Så han kommer her;

PaperGuy;Han er bare et rigtigt dumt svin. (han er ca. halv størrelse in-game, han er bare stor her, da han er dobbeltres)


Sidstebossen var straks værrere. De fleste figurer, der har en ond nok AI til at være sidsteboss plejer bare at vinde på cheaphed. Overvejede nogle forskellige mofoes, men kom frem til at Ryuuken måtte være the guy, Han ond, men ikke uovervindelig, og så ser han super cool ud, når han kæmper;

Sabaki Ryuuken;Han er AweSome at se I action. Fantastiske animationer og effekter. RyuuKen har tre forskellige figting stances han skifter imellem. Det er der er så fedt ved Ryuuken er, at man virkeligt får indtrykket af, at man her har med en person, at gøre, der har perfektioneret alle aspekter af kampsport. Han er virker næsten guddommelig selvom han ikke bruger meget andet end slag, spark og parrader. Det er direkte smukt at se på, og at hans AI bare tæver gør kun det hele meget bedre.

Det eneste, der irriterer mig ved ham, er at han istedet for at dashe, så teleporter han lynhurtigt. Men det er nok bare en smagssag, men jeg synes, at det kunne være federe, hvis han ikke havde "overnaturlige" kræfter.

Men en ting er sikkert. Fed er han.


Jeg ville også have fundet nogle baner frem til dem, men jeg kan ikke lige finde ud af, hvordan man tager billeder af banerne, og samtidigt får animationerne med, så det bliver en anden gang.

//Senzai

30-01-2008 - 15:26

Champion MUGEN - Begyndelsen.


For en uges tid siden var jeg to uger på skoleophold i Jylland. Om dagen var det fint med kanon undervisningen og det hele. Det kunne man ikke sige om aftenen. Der var intet at lave. Eller jo da, der var et Air-Hockey bord, og så var det, det. Der slog det mig, var fedt, det ville være, hvis man lige havde haft Mugen med, så man kunne battle.

Så jeg vil lave et "Mugen on the go", der ikke fylder for meget, og derfor snildt kan sniges ind på en MP3 afspiller eller USB nøgle.

Jeg vil tage mit regular M.U.G.E.N. og cutte ned fra 496 characters til 16 characters og 16 stages. Så det kun bliver det bedste af det bedste, der er tilbage, til når man bare vil have some good time, og battle uden bugs, chrashes og lamers (som om det kan lade sig gøre i Mugen). Det skal gribe essensen af, hvad mugen er for mig. Uoriginal som jeg er, vil jeg kalde spillet for Champion MUGEN.

Det er noget af en opgave, så jeg sætter nogle enkle krav;

  • Ingen grimme Characters.
  • Ingen Characters med åbenlyse fejl, bugs eller mangler.
  • Ingen latterlige, overpowered characters.
  • Charactersne skal være af høj kvalitet.
  • Der må ikke være flere af den samme Character (f. eks 10 forskellige Ryu´er)
Så, så blev halvdelen ihvertfald cuttet fra.

16 Slots er, hvad jeg har at gøre godt med, så er jeg nødt til at finde ud af, hvad jeg vil have inden, jeg går igang med søgningen;

1. RandomSelect; Ingen Fighter uden RandomSelect. Basta.

2. Kung Fu Man; Mr. Fairness AKA Basic Fighting Skillz hamselv. Han ER Mugen. Han skal være med. Det er ham her;3-6. Senzais Mains;
Jeg ser tilbage i tiden på de Mains, jeg har haft og udvælger de fire mest fornøjelige at spille.

7-8. DragonPunchas Mains; Det ham, jeg gamer M.U.G.E.N. med, så selvfølgelig skal hans også være der.

9. Tetsu Yatogi; Den eneste figur, min lillebror gider spille, så han må også godt være med;10-13. Fire Characters, hvis AI er nice at battle mod; En stor del af M.U.G.E.N. er at spille mod AI´en. Personligt spiller jeg det stortset altid i Coop, med min buddy, hvor vi prøver at se, hvor langt ude AI´er, vi kan tæve. M.U.G.E.N. er synonymt med alt kan ske, og AI´en har altid været med til at M.U.G.E.N. til, hvad det er. Så, der skal ihvertfald også være fire figurer, der er fede at spille mod.

14. Sub-Boss; Spillet skal også have en Sub-Boss. Den skal gerne være en parodi på alle de latterlige figurer der er, samtidigt med, at den skal have en svær, men ikke uovervindelig AI.

15. Bossen; Der skal også være en Boss. Denne skal være seriøs og svær, men ikke unbeatable.

16. ?; Så er der en misandten en plads tilbage. Jeg har endnu ikke besluttet med for noget bestemt, der skal være der, men så har vi den åben.

Hver character skal også have sin egen bane med dertilhørende musik. Banerne finder jeg ud af, når, jeg har fundet ud af, hvilke figurer, der skal være med.

Det var alt for denne gang.

Nok langt fra et spændende indlæg for de uindviede, men jeg regner med, at når jeg er færdig med mit projekt, så får jeg det uploadet, så folk kan prøve det og få en smag på, hvad mugen er, og forhåbentligt blive grebet af det, så jeg ikke længere føler mig som den eneste danske mugener på nettet.

Pyha, det var en lang sætning.

Ses!

//Senzai


Edit; Lidt trykfejl :0P
13-01-2008 - 00:41

Kun 13 dage... Næsten.


Oh´Shizzle, det er sgu også rigtigt!

Smash Brothers Brawl bliver bare så AMAZING!, og bliver spillet, der gør, at jeg køber mig en Wii. Det bliver så fedt, at spille online, og jeg er sikker på, at det AMAZING Senzai/Jibla Tag Team kommer til at Dominate the World, ligeså hårdt som vi Dominerer UMK3!

Og Ice Climbers. Nøj, hvor skal jeg whore dem! og Peach! Hende har jeg sat´me haft meget skæg med.

Af de nye Deltagere, så tror jeg også, at jeg kommer til at bruge noget tid på Wario. og Rofl @ ham, fra PikMin også kommer med i spillet. Det eneste spillet mangler er MegaMan, og så er det Episk. Nu er jeg helt hyped igen. Det eneste i spillet, der måske bekymrer mig, er, at det ikke ser ud til at være verdens mest balancerede spil, men heldigvis betyder det ikke helt så meget, når man spiller 2 mod 2. Bare se Mugen, og så er der også en del Random Faktor med i Smash Bros.

Men, Men, Men. Men.. Nu har jeg aldrig været specielt meget for Nintendo lige bortset fra Smash Bros og Mario Kart. Er der overhovedet for sådan en som mig, der ikke gider Single Player, og synes at det er Nunchuck Motion ting er noget fis, og egentligt bare er padmonkey, der helst vil sidde med PSX Pad mellem hænderne?


For noget helt andet, Så tjek lige den nye StrangleHold Achievement;

Testikill 40 GS:- In a Multiplayer, Kill an Opponent with a precision aim crotch shot.

AhahahahahhaaaahahaHAAHAAHahahaahHAHAhaaAhahahahahahahhhaaaaHAHAHAHAHAHA
12-01-2008 - 13:40

Da Buildz - Anti-Troll, Anti-Elf Rifle/ShotGun-Spasser


Jeg har fået leget lidt med et nyt DværgeBuild, og det er bare skægt. Jeg Elsker Smart-Link. Igen, så elsker jeg også Strangle. Og Gust. Og Wired. Og Vision. Jeg Elsker Shadowrun.

Det her build er minder en del om mit tidligere dværgebuild. Det har bare flere værktøjer til at slå ihjel med, mod at det kan rezze en person mindre.

Jeg ville tidligere ikke bruge Gust, da jeg var bange for, at den var ubrugelig med Dværgens langsomme ManaRegRate. Men det er faktisk slet ikke noget problem, så ´ere we Go! :D

Navn på Build
; Anti-Troll, Anti-Elf Rifle/ShotGun-Spasser

Race; Dwarf

Ide; Smart-Link er nice, og så slår den så meget ihjel. Gust er også RockerFed.

Kombiner de to med en Rifle og nogle ATM´s og så skal der Sat´me slåes nogle trolde og elvere ihjel.


Våben; Rifle, og ShotGun. Skift ShotGunnen ud med SMG, hvis du spiller mod næstent rent Elverhold

Mapped Tech/Magic;

LT; SmartLink
LB; Gust
RB; ATM / Summon (til at backe dig op, og gemme dig bagved), når du får råd.

Quickcast; Det sædvanlige. Tree, Rez, Nades, ATM.

Styrke; Uberpræcision med Riflen. Det våben kan pille folk ned rigtigt hurtigt. Jeg synes også, at der er tendens til, at man via Smart-Link kan affyre riflen med en endnu højere "speed"- rate uden at SigteKornet fucker op, end når man ikke har aktiveret Smartlink. Det kombineret med riflens høje Damage er Win.

 Derudover, så er buildet særdeles velgnet til at tage Katana-spassere ud, grundet Gust. Ninja´en kommer farene mod dig, du Guster ham baglæns, bevarer kornet på ham, og han er taget ud. Alternativet er, at vedkommende har smoke, og din rifle derfor måske misser med nogle shots. Det giver Ninja´en tre muligheder;

1.Han Panikker, og charger dig igen. Du slår ham ihjel.
2. Han aktiverer smoke. Du følger efter og guster ham.
3. Han Teleporter væk, da du ikke fik ham med en ATM. Du ærger dig :P

Ihvertudfald, så er du i Live

Buildet er også kanont til at tage trolde ud. Det giver sig selv. ATM på Trolden/træet og rifle ham. Eller tag trolden i Nærkamp, ved at suge essens/harden  ud af ham, og så cirkel rundt om ham med ShotGun eller SMG. Det virker rigtigt godt, da den store højdeforskel på trolden og dværgen, gør det svært for trolden at ramme dig.

Svagheder; Buildets største svaghed ligger i, at du er dværg. Du er langsom, og har ikke særligt meget health, hvilket gør dig sårbar over overraskelse angreb. Især SMG i ryggen er farlig. Buildet mangler også lidt mobilitet i og med, at vi hverken bruger, Glider, Wired eller Teleport. Det gør ligesom, at vi Mangler en PanikKnap, til, hvis du bliver ambushet bagfra. Der er her, at Summon er guld hvis, hvis man lige skal campe lidt eller fedtspille bag et træ.

Humans er også farlige, da de har en tendens til at have setups lignende der her. Forskellen er bare, at de har mere liv+speed, mod at det her build har mere fokus. Du må bare håbe på at få gustet HumanRiflerne inden de får for mange skud ind på dig.

Strat/andet;

Start med at købe Træ og Rez. Jo flere Teammates, der er i live, jo mere vinder I. Derudover, så giver TeamPlay gode penge. Næste ting, der skal købes er Gust og Smartlink. Resten bare, når man får råd.

Det er også vigtigt i starten, at hvis du ser en trold, så bare charge den på fuld hammer, så essensen ryger, og dine mates kan tage den ud med pistolen.
11-01-2008 - 20:40

Privacy Settings eller ej.


Jeg er begyndt at spille med privacy settings slået til således, at man kan hverken kan se mine spil eller achievements, og det er rigtigt fedt, da det fuldstændigt sætter achievements, boost og cheating ud af spillet. Nu drejer det sig lige pludseligt om, hvor sej man er in-game, og man kan spille spil the way, de skal spilles.

Her på det seneste er jeg kommet i tvivl om man ikke skulle slå det fra igen. Især efter, at min 360 voice er begyndt at fucke helt op, og det irriterer mig faktisk ganske grusomt. Jeg er lidt en sucker for stats (bare se min forum Signatur, altså :P). Derudover, så er det jo også meget fedt at represente de spil man spiller, og hvilken bedre måde er der at gøre det på end på sit gamercard? Det kunne jo være, at der var nogle ligesindede, der så mit kort og tænkte; "Orv! Ham Senzai, han sidder og nørder ShadowRun, UMK3 og Catan hele tiden. Præcis ligesom mig! Han må da være sjov at spille med, så jeg adder ham lige!"

Det kan man jo ikke rigtigt, hvis folk ikke kan se mine spil. Jeg må også indrømme, at jeg har to achievements som er lidt fede at flashe, og som jeg er lidt stolt af. Den ene er Xploration Complete! I Ridge Racer 6 (Det er rigtigt, bitchez. Kan I gøre det efter? :)). Føj for den lede, hvor var det en fed achievement at få. Aldrig i mit liv har jeg kæmpet mod sådan en cheap AI før. Det er helt forrykt, og det gør Single Player delen så monsterfed. Jo sværere AI´en er i et spil, jo federe er det. Sådan har jeg det personligt. Den anden Achievement er S-Rang i DoA (Nej, der kan ikke linkes nok til den! xD). Den tog mig altså også like et halvandet år at få.

På den anden side, så nyder jeg også at spille med Privacy Settings slået fra. For når mine achievements er slået til, så kan jeg ikke lade være med at gå efter dem. Eller jo, det kan jeg jo godt. Sådan da. F. eks havde jeg en dårlig vane med, at jeg i nogle spil nægtede jeg at spille player matches, hvis man ikke fik achievements for dem. Jeg så dem lidt som spild af tid, når der ikke var nogen ”belønning” for dem, i stedet for bare at spille spillet for sjov. Eller, hvad med ShadowRun? Jeg er selv typen, der kan gå fuldstændigt ned over at være på hold med folk, der spiller for Ach´s, men alligevel, så fordi, jeg stadig ikke har min Sniper Achievement (og jeg har gamet spillet fra day one, det udkom ^^;), så kan jeg godt finde på, at købe Sniperen på trods af, at jeg er 10 times mere træfsikker med min Rifle. Skulle det endeligt ske, at jeg får nogle h3adShawtz med Sniperen, og hosten quitter; Nøj, Jeg bliver bitter og whiner over, at jeg nu ikke får +3 Sniper kills ind på kontoen. Det er jo så åndsvagt. Jeg gør så meget ud af, at jeg ikke spiller for Ach, og alligevel kan jeg ikke lade være med at blive irriteret over det.

Det er sgu svært. Altså, jeg elsker at reppe mine spil, og jeg elsker stats, og det er jo også federe for andre, at de kan se mine spil og Ach, end at de ikke kan. Jeg bliver også selv irriteret, når Jibla har været online, og jeg så kigger på hans profil for at se, hvad han gamede, og så står der intet ved ham... men på den anden side, så nyder jeg mine spil en liiiiiille smule mere ved at have Private Settings slået til.

Uha, det er svært at vælge. Hvad siger I?

06-01-2008 - 01:44

Ja, sådan så jeg ud.


Haha, faldt for forleden dag over denne tegning. Et portræt af mig, der står foran klassen og fremlægger om differentialligninger. Uha, det bringer minder frem.

Men Ja, Sådan her så jeg ud;


og det her, det er mig, når jeg er blevet retouchet. Jeg er nice;-Senzai xD!
01-01-2008 - 12:57

Øv bæv for mig.


Det er nytårs dag. Vækkeuret ringer og vanen tro letter jeg 10 cm over sengekanten i et ukontrolleret spjæt. Shiiiiit. Klokken er 05.20, og jeg har travlt. For jeg skal på arbejde, og mit månedskort er udløbet. Øv. Fandeme nej, om jeg gider give 20,- hver vej, for at hoppe og springe for stressede sidsteøjebliksnytårsindkøbere, der ikke kan fatte, at vi ikke må sælge fyrværkeri i centeret. Jeg suser i al hast ned mod den lokale dsb-kiosk, blot for at konstatere, at de først åbner klokken 8.00 eller 10.00 eller whatever. EJ!! Hvis jeg skal på arbejde NytarsDag, så skal båtnaksne at DSB sgu også. De har mindst ligeså meget med mennesker at gøre, som jeg har.

Jeg bider i det sure æble, medens jeg trodsigt smider en 20´er, EN 20´ER i automaten for at trække mig en billet, og for hvad? Ingen verdens nytte. Der kommer ikke engang en kontrollør på dette umenneskelige tidspunkt om natten, for at tjekke min billet. Tro lige, at jeg føler mig røvrendt, når jeg som tro og loyal kunde køber et fucking månedskort, hver evig eneste måned.

Jeg når frem til min destination, Føtex, og slår autopiloten til. Ni timer senere sidder jeg i toget på vej hjem. Jeg når ikke meget andet end at gå bad, før det ringer på døren, og vores gæster, min Moster og hendes mand, er ankommet. Vi får hældt noget Juice på Raclette grillen. Nice. For jeg er sulten. Man er jo ikke amatør, så man får spist mere et stykke bacon, og hældt mere end en 1½ liters sodavand indenbords, som bliver afsluttet af min Mosters hjemmelavede is. Lækkert.

Klokken nærmer sig de 22.00 stykker, og jeg er træt. Rigtigt træt. Har været oppe i 17 timer nu. Jeg lægger mig i min seng, og går ud. Bliver vækket 23.55, og får ønsket godt nytår. Ca. 00.30 ligger jeg i sengen igen, med massere af tøj på, og jeg fryser. Fryser rigtigt meget, og har det skidt.

Jeg vågner brat, og farer ud på toilettet med brækken hængende ud ad munden. Kan ikke få vejret, og det vælter bare ud. Var bange for, at alle mine indre organer ville ryge med. Velkommen til 2008. Jo, tak.


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her