Da Senzai's blog
22-07-2007 - 02:32

Undskyld, men jeg kan ikke lade være.


Det her bliver nok, det mest fesne Blog-indlæg, jeg har skrevet indtil nu, men tjek da lige;

Den her.

Det starter næsten nederst. Læs så, hvad Mulddyr skriver Søn 22 Jul 2007 02:23 på side 8.

Jeg var fuldstændigt færdig. Faldt ned af stolen og er ved at brække mig af grin, men måtte nok hellere lade være med at skrive mere inden jeg røg samme vej som Jibla.


Tog Iøvrigt et Screenshot, hvis han nu har slettet det;

Spoiler

Der blev topic´et da slået helt ihjel.

Gider ikke engang skrive undskyld for at smadre hans topic. Blev lidt nederen over den måde han påstår, at jeg ikke kan læse.Edit efter opfordring; Tjek Genudsendelsen af en anden klassiker. :D


Det er ikke for at hænge folk ud, men det Topic, var satme godt :D. Dummer man sig en gang på nettet, såeehhh. Ja. I skal være velkommne til at finde Internetsnavs om mig, så. Jeg har godt nok skrevet meget lort, mange steder :)

Senzai,
18-07-2007 - 13:19

Yie Ar Kung Fu og Bomberman Live - Jeg har dem!


Yie Ar Kung Fu
- Det værste lort jeg nogensinde har spillet.

Jeg fik en PB idag, hvor der stod;

Så er årets fighter 2007 på marketplace - Yie Ar Kung-Fu!

,,Awright!", Tænker jeg, og køber det med det samme. Jeg vidste godt, at det måske ikke helt var så godt, men som de fleste andre Arcade spil jeg har købt, så købte jeg det fordi, at der ikke er nogen af mine andre spil jeg gider spille, og at der ikke kommer nogen spil, jeg skal have før Virtua Fighter 5 Online.


Alt ved Yie Ar Kung Fu er ringe. Styringen er mega upræcis og AI er så fucking Cheap. Hit-Detection og Colision-boksene er også helt ad helvede til. AI er pissecheap, og dine modstandere har bedre angreb og range end dig, og det udnytter de hardcore.
Se bare på ham Nunchaku-fyren. Han har bedre range end dig, så hvergang du går hen til ham, så træder han en skridt tilbage og smækker dig i en skalden med sine Nuns.

Ahah, tænker jeg. Så er jeg jo nødt til at hoppe op foran ham og slå ham inden han slår mig. NOT! For det første kan man ikke selv bestemme længden af sine hop, og det gør det vildt svært at hoppe hen til modstanderen, da han bevæger sig hele tiden, og skulle du endeligt lande foran ham, så bliver du røvrendt af den dårlige Hit-Detection, for, hvis man er for tæt på modstanderen, så går ens angreb lige igennem ham uden at gøre skade. AI´ler dig så op dit åbne ansigt og trykker skalden ind på dig.

Nå, fuck it. Jeg giver så online VS. en chance. Hvis spillet er lige nederen for begge parter, så må det være fair. Jeg finder så en britte og vil banke ham. Troede jeg. Det viser sig at VS. mode består i, at begge spillere spiller, hver deres single player spil, hver for sig samtidigt. Det er så ham, der får flest point, der vinder. Plat. Så kan man ligeså godt spille single player og tjekke leaderboards bagefter.

Spild af penge.


Bomberman Live

Der er ikke så meget at sige om Bomberman. Det er Bomberman som vi kender det. Hverken mere eller mindre, og det er også helt fint. Jeg ville dog lige påpege, at jeg synes, at Bombermans Achievements er latterlige. Halvdelen af dem, kan nemlig kun fåes ved at spille mod CPU´en! Wtf?! Hvorfor ikke bare sige any gamemode eller sige vs CPU or in a Ranked match, hvis de er bekymret for snyd? Det er jo ikke sådan at de er specielt svære at få. Det er bare lidt det, at hvem i alverden gider sidde og spille mod CPU´en, når der er både OFFLINE (tag den Act Zero!) og Online multiplayer?

Latterligt :P

Konklusion

Yie Ar er lort. Bomberman er Bomberman.

VF 5 bliver alt for fedt;


 


Edit: Rettet en del stavefejl.

05-07-2007 - 21:06

Way of the Dragon


Fawking Priceless

Igår fik jeg lyst til et stene en film med en af mine andre store idoler, nemlig Bruce Lee. Jeg kiggede samlingen igennem, og fandt så ud af, at jeg ville se Way of the Dragon.

Filmen skildrer historien om Tang Lung, - der er besat af Kung Fu -, der drager til Rom for at hjælpe sin onkels ven med at beskytte hans restaurante mod den lokale Mafia, der vil tvinge ejeren til at sælge den. Det kan vi ikke have, så Tang Lung er selvfølgelig nødt til at give dem alle sammen røvfuld. Tang Lung er for meget for Mafiaen, så de ringer efter Chuck Norris, som skal battle Bruce Lee i en kamp på liv eller død.

Ligesom jeg er en sucker for dårlige B-film, så elsker jeg også bare B-Kampsports-film. Filmen er så utroligt ringe lavet, og til tider ufrivillig komisk, men også sjovt de steder, hvor den gerne vil være det. Især Tang Lung er guld værd. Tang Lung er Turist og fatter bare intet af, hvad der foregår omkring ham, og har bare det fedeste smil nogensinde, som af sender afsted mod Gud og enhver mand.
Der er også en scene, den kvindelige hovedrolle (spillet af den hotte Nora Miao) viser, Tang Lung, Roms flotte Ruiner, hvorefter Tang´s eneste kommentar er; "Sådan ser vores slumkvarterer også ud i Hong Kong"

En anden fed scene, hvor jeg bare tænkte; "WTF" er, når Tang Lung ankommer til Restaurenten, og de fem kinesiske tjenere præsenterer sig for ham med navne, der lyder; "Tony, Jimmy, Thomas, Robert og Chuan. Wtf?! Man bliver ikke mere skævøjede end dem, og så har de alle sammen ærke-vestlige navne, undtagen den ene af dem. Jeg kunne ikke lade være med at falde ned af stolen og brække mig af grin.

Noget andet Tragikomisk er, at samtlige roller i filmen, både Amerikanere, Kinesere og Italianere, alle er blevet Voice-overed af Ringe skuespillere, så filmen lyder som en Gammel Cowboyfilm. Helt til grin er det, når der bliver langt stemme henover negerene i filmen. Det er så ynkeligt. Det er virkeligt tydeligt, at ham, der lægger stemmen til dem er hvid, og prøver på at bruge hipt slang. Det lyder så latterligt og grænser sig til Racisme, hvis de mener det seriøst.

Skuespillet, stemmerne og historien er utroligt dårlig, tilgengæld så er Actionen helt i top.

Mit indlæg gør slet ikke filmen retfærdighed. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor god den er. Der er mange sjove detaljer, man skal lægge mærke til. Filmen er vildt fed med Kanon action, og sjove scener - både frivillige og ufrivillige!

Bruce lige er stadig Figthing Guden, og det er sjovt, at se hvordan diverse spil-figurer som Law, Jann Lee, Fei-Long, osv, har taget hele deres Moveslist fra diverse Bruce-film. Bare i det her klip har jeg fundet Tre moves som Jann Lee fra DoA, har tyvstjålet;

En String, en Taunt og to Throws. Kan I finde dem?

Warning; Chuck Norris Fanboys bør ikke se klippet!


01-07-2007 - 20:23

Drama! - og så var jeg ikke engang hjemme!


Hvad sker der lige for det? Jeg kommer hjem fra arbejde, og hvad ser jeg så? At mine to Internet Homeboys Lintrup og Fisseministeren er blevet bannet?

Hvad sker der for det? Får mig lidt til at spekulere om jeg hænger med det "forkerte" internet-crew! xD

GhostReptile lagde ud med at blive bannet for et af sine allerførste indlæg han skrev herinde. Han fik dog senere lov til at blive medlem herinde igen, da han blev headhuntet af DustSquad.

Jibla blev bannet for sit udmærkede Satiriske indlæg om andre folks indlæg.

Lintrup blev idag bannet for at tale grimt om andre i sin blog. (Har ikke læst indlægget). Hvem skal nu skrive kommentarer i min blog?

Fisseministeren blev idag bannet for at poste nogle stødende billeder. (dem har jeg heller ikke set)

Det sjoveste og måske lidt tragisk er, hvad CerialBox skriver i denne tråd;

"Alle Senzai's venner er væk ^^"

Eheh, og det er så sandt, så sandt,


// Senzai.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her