Da Senzai's blog
31-05-2008 - 23:15

Nogle fede spil eller hva`?


Kommer der ikke snart nogle fede spil eller hva`?

Er ved at være træt af udvalget til 360´eren. Hele det sidste år har jeg ikke spillet andet end ShadowRun, UMK3, og en smule VF5, og jeg er ved at være træt af det. Giv mig nu noget nyt, altså. Gider dem ikke mere. SR er AMAZING, men nu har jeg ligesom spillet det, synes jeg.

Udviklerne og udgiverne bliver ved med at sige, at der er fede spil på vej;

SF4
BloodBowl
Talisman
Mortal Kombat VS DC Universe

Men de kommer jo først om like et år.

Kommer der virkeligt ingen fede spil til 360`eren?

Synes, det er fesent.


30-05-2008 - 21:24

The Duck!


Hvor er det fedt, Det er en af grundene til, at jeg elsker HeroClix. Spillet indeholder så meget FanService, og senest så er det blevet offentligt gjort af en af mine helte store helte, HOWARD THE DUCK kommer til at være med i næste HeroClix udvidelse. Juhuu! Og bedre endnu, så har de også lavet ham ret true til tegneserien, og kan kommer kun til at koste 35 point at spille, så jeg kan snildt have ham med på alle mine hold! xD!- Han er så fed.Jeg elsker også den måde, hvor på, at hans "superkræfter" er taget direkte ud af Tegneserien, med dertilhørene navne.


Hans stats repræsenterer også Howard rigtigt godt, i og med, at hans tal er så "dårlige". Howard eneste styrke har altid været hans StreetSmarts, og det kan også ses på, at han har evner som leadership, stealth, Willpower og Perplex. Min første indskydelse var, at han var vanvittigt god, da han for kun 35 point havde 3 klick med perplex, men med nærmere studering af dialen, kan jeg se, at han har Willpower først. Det betyder, at man ikke bare kan pushe ham i starten for at tage damage og få perplex. Det betyder, at Howard først får perplex, når han bliver ramt af fjenden - hvis han overlever! For jeg trorikke Howard er Tuff nok til at overleve at blive smasket med en lygtepæl af The Thing!

Anyway, så synes jeg, at det er helt vildt fedt, at han kom nu er med i HC universet, og jeg skal helt sikkert spille - kun fordi, at han er HOWARD THE DUCK!
19-05-2008 - 22:07

Ugidelighed. Derfor overlever jeg.Nu er den da hel gal på arbejde igen. Eller er den det? Jo, det siger folk i hvert fald - og det er fandeme ærgerligt. Utilfredse medarbejdere siger nemlig op. Især vores parfumechampinde, som jeg i øvrigt synes yderst godt om er helt nede i kulkælderen igen, og vil sige op. Det er ikke første gang, men denne gang, ser det ud til, at det er noget chefen kan tale hende fra.. “Ingen ting fungerer”, “ Der er ikke styr på en skid”, osv, osv. Især den bedste pointe, som jeg kun kan give hende ret i; “Det eneste man får ud af sin fridag (den man har, hver 3. uge, når man arbejder i weekenden) er, at man er nødt til at arbejde dobbelt så hårdt dagen efter for at kunne følge med. True dat.

Alt det, hun siger der i vejen. Jeg kan sagtens forstå hende, og alle hendes pointer. Jeg vil ikke svare “og hvad så?”, men har det sådan lidt; “og hvad så?”, er det grund til af sige op? Selvfølgelig er det det. Har hun det dårligt på arbejdet, og slet ikke har lyst til at komme på arbejde, skal hun da finde noget andet. Desværre. Det er bare det, at alle de ting hun brokker over (sådan set i den grad berettiget), det er noget, der preller af mig. Ja, man bliver hakket på, og man har pissetravlt, og får aldrig ros - til gengæld får man i den grad af vide, når man laver fejl. Der er jo kraftedeme folk ansat til at finde fejl, men altså. Det er ikke kun det, men også så meget andet. Hun er ikke den eneste, der er træt af det, så der er noget om snakken. Blev måske lidt overrasket, over at folk havde det sådan.

Jeg er godt klar over, at det ikke kører specielt godt i afdelingen. Blev bare overrasket, over, hvor slemt folk synes det står til. Jeg mener. Jeg har det sgu da meget godt. Jeg kan lide dem, jeg arbejder sammen med. Jeg synes faktisk rigtigt godt om dem. Den eneste grund til, at jeg arbejder i Føtex er, at jeg ikke aner, hvad jeg ellers skulle lave, og så synes jeg rigtigt godt om mine kollegaer. Selve arbejdet? Det gider jeg ikke. Siger mig intet. Det er måske også det, der er min styrke. At jeg ikke gider min arbejde. Når jeg allerede fra start af ikke gider mit arbejde, så er det jo mig næstent komplet ligegyldigt om det går godt i afdelingen eller ej. Min motivation er stadig den samme. Det er også grunden til, at jeg så stabil og ikke har haft en eneste sygedag, og møder op til tiden, hvor andre tænker: “Fuck, det her lort. Jeg quittter på jer, og bliver væk” Jeg gider lige lidt hver dag, og derfor bliver jeg ved med at møde op. Rør mig ikke så meget, om det går godt eller dårligt.

Det var så der min løgn kom, for selvfølgelig betyder det noget for mig. For det betyder noget for mine kollegaer. Jeg er så heldig at være havnet i et varehus, hvor jeg synes utroligt godt om samtlige medarbejdere i min afdeling, og tilmed også om nogle af dem i mine andre afdelinger. Især min Isenkram kollega er jeg massivt begejstret for. Kan så godt lide, at hun er så meget “nede på jorden” og en af de få mennesker, jeg føler, jeg er på bølgelængde med IRL. Var vi tilbage i skoletiden, så var hun klart en af dem, jeg hængte ud med i frikvartererne. Derfor kom det også som en chok eller i hvert fald lidt tom ubehagelig følelse, at hun også i dag gav udtryk for hun heller ikke ville være her mere.

Ikke nok med det, så er parfumeeleven, som jeg også kommer megagodt ud af det med lige blevet sagt op. Det er jo fair nok. Han er lige blevet færdigudlært, og skal derfor have en rigtig løn nu. Desværre rækker budgettet ikke til det så. Bye-Bye. Det er de 3 mennesker i Føtex, som jeg bedst kan lide, der alle ryger på en gang, hvilket resulterer i, at der absolut intet er ved at komme på arbejdere mere. Det eneste, der er at se frem til nu er et arbejde, som jeg absolut ikke gider. For mig, så er kollegaer alt. For jeg gider ikke arbejde. Uden dem, er Føtex intet. Arbejdet er i sig selv piss-ringe. Hårdt både fysisk og psykisk.

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her