Da Senzai's blog
30-06-2007 - 11:18

FlatOut - Jeg har prøvet det!


Ultimate Carnage - eller hvad siger Tha Sensei`? xD!

Som altid er jeg hurtig til at dømme (måske lidt for hurtig), hvad jeg synes om spil - eller ihvertfald bare de ting jeg ikke synes om spillet!

Jeg fik FlatOut igår, og har derfor ikke smidt så mange timer i det endnu. GamePlayet-mæssigt er spillet ret fedt, men aligevel, har jeg allerede fundet nogle ting, der irriterer mig gevaldigt, og nok vil forkorte levetiden en del for mig.

For det første er Chrashes´ne ikke lige så fede som i Full Auto, men det er også unfair at sammenligne det med et spil i den klasse.

Det der går mig på er, at når man chrasher i FlatOut, og så trykker på "reset" knappen, for at komme ind på banen igen, så forsvinder ens bil bare, og man respawner på vejen. Det ville være så meget, federen, hvis de gjorde som i Full Auto, at når man trykker på reset, så bliver ens lig/bil i spil i nogle ekstra sekunder, så bilen får lov til at chrashe færdig. Det giver en meget bedre stemning og effekt for alle de andre kørere og ser så meget federe ud, og resulterer i nogle bedre chrashes. Det er så fedt i Full Auto, når man skal til at drifte igennem et sving, og så ligepludseligt kommer der et bilvrag flyvende ud lige foran dig, og smadrer ind i muren.

Det er åndsvagt, at de ikke har gjort det sådan, især når Chrashes er FlatOuts salgsargument. Når folk spiller for at vinde, er der jo ikke nogen, der gider Chrashe færdig, når det går meget hurtigere bare at trykke på reset og komme ind i spillet igen - Nu, hvor straffen for at resette ikke er større end den er. Det er bare så ærgeligt at bilen ikke fortsætter med at Chrashe. Det var jo en af tingene, der gjorde Full Auto så sjovt.

Noget andet, der også ærger mig, er at der er så stor forskel på, hvor gode de forskellige biler er. Det gør, at når man spiller online, så vælger alle de samme biler. Synd, når der er så mange fede biler. Det er måske en lille ting, men det betyder meget for mig.

Istedet burde de lave en bedre opdeling af bil-klasserne, når man spiller online. Altså, sådan, at istedet for at vælge Derby, Race eller Street Klassen. Så kunne man gøre sådan, at man tog de 3 dårligste biler fra hver klasse og satte op imod hinanden. Eller på anden måde opdelte bilerne efter performance.

Jo og så er det også lidt plat, at man heller ikke får Nitro af at drifte. Ved godt, at det er lidt Flue-Knepperi, men det er jo bare fordi, at jeg er lidt af en Power-Slide-Whore.

Nå, det var mit førstehåndsindtryk. Gameplay-mæssigt er spillet ok, men de ting, jeg nævner irriterer mig rigtigt, rigtigt meget. Det er måske også lidt fejt, at sammenligne spillet med Full Auto, men det er svært at lade være, nu når Full Auto er det bedste bil-spil til boksen.


// Robinson-Senzai.
27-06-2007 - 20:08

Det Essentielle.


Så er det snart ved at være tid til sommerferie for mig, og i den forbindelse skal familien en uges tid op i min mosters sommerhus. Det vil sige en uge uden internet eller andre kanaler end DR1 og TV2.
Min lillebror og jeg er blevet forbudt, at tage min Xbox med, og det har jeg det også helt fint med, da der alligevel ikke er nogle spil til den iøjeblikket som siger mig noget.

Jeg har derfor været ude i dag for at købe mig noget læsestof, da jeg bare elsker en god historie. Mit problem er bare, at Amerikanske tegneserier er åndsvagt dyre at købe herhjemme. Et blad på ca. 100 sider koster 150 kr, altså tre gange som de danske blade af samme størrelse. Jeg nager ingen tvilv om at historierne er gode, men 150 dask er bare meget at give for en halvtimes underholdning.

Det er også en af grundende til, at jeg er begyndt at få øjnene op for Marvels "Essentials" serie.

Bøgerne i Essential-serien er alle moppedrenge på 500-550 sider, der genoptrykker og samler gamle Marvel tegneseriehæfter i en bog til den nette pris af 150-170 kroner. Det betyder så også at bøgerne er i sort-hvis for at holde prisen nede.

Det gør dog intet, da man ikke lægger mærke til det, når man sidder og fordyber sig i historien. Langt de fleste af disse Essentials genoptrykker Serierne fra starten af, og indeholder derfor historier fra 60-70´erne. Jeg er en af dem, der mener, at superhelte ikke var bedre i "De gode gamle dage". Jeg synes at ældre tegneserier ofte har en tendens til bare blive sådan nogle "Her og jeg, og der er skurken der skal have bank" - Historier. Lidt ligesom Arnold-film, og det bliver for kedeligt i længden. Jeg kan meget bedre lide den stil, der blev kørt på igennem halvfemserne, hvor man komme mere personligt ind på karakterne. Halvfemserne er jo også Era´en, der huserede den infamøse "Klon-Saga", og en af mine andre personlige favoriter; "Splatter Maler Byen Rød".

Jeg stenede så lidt på nettet, og så, at Marvel også er igang med at Genudgive Wolverine. Wolvie er jo Cool, og jeg har læst mange gode Historier med ham igennem tiderne, og ikke nok med det, så løb Wolverine-Serien fra 1988 helt frem til nu. Lige min tidsalder, så det endte med, at jeg tog ind til Fantask og købte Essential Wolverine Vol. 1, der indeholder de 23 første numre af Wolverine.

- Det er den her!Medens jeg var i Fantask fik jeg også lige købt Essential Howard the Duck. Jeg aner ikke om det godt, men det finder jeg ud af. Det skulle være ganske udmærket, og kunne være sjovt med et afbræk fra alle de "Serious Business" comics, jeg går og læser.Howard, the Duck, Bitchez!Som altid, når jeg er sådanne steder, så kan jeg ikke lade være med at bruge penge, så det endte også med, at jeg fik købt mig noget The Punisher. Jeg har faktisk ikke læst så meget med ham, men historien "Velkommen Tilbage, Frank" - fra de gode Mega Marvel dage - var alligevel noget, der rørte mig, og står klart som noget af det bedste jeg har læst.

Jeg synes især scenen, hvor Punisher er oppe på et tag for at snipe Skurken er fed. Daredevil kommer selvfølgelig for at stoppe Frank og fortælle ham, at hans metoder er forkerte og at Retfærdigheden nok skal sejre til sidst, og alt muligt andet Moralsk Ævl.

Men hvad gør Frank ved det? Han tæver selvfølgelig Daredevil synder og sammen, og binder ham fast til et eller andet, hvorefter han så giver Daredevil en pistol i hånden, og fortæller ham, at der kun er et skud i.

Daredevil skal så træffe beslutningen om han vil tage Franks Liv for at redde et andet menneskes. Man kan se, hvordan tanken om at slå nogen ihjel Torturerer Daredevil. Det ender så med at Daredevil Trykker på Aftrækkeren og et tomt "klik" høres. Det viser sig så, at Frank ikke havde kommet nogen patroner i Pistolen. xD// SenzaiEdit: Rettet nogle stavefejl og sådan lidt.
24-06-2007 - 21:27

Forza 2 - Jeg har det!


Jeg har haft Forza 2 i nogle uger nu, og jeg kan sgu ikke blive enig med mig selv om, hvad jeg synes om det.

Har altid været vild med Gran Tourismo, og Forza to er bare et GT ripoff med online play. Så selvfølgelig skulle jeg havde det, men nu når jeg har fået det ved jeg ikke rigtigt. Det er bare som om, at jeg ikke har tålmodigheden til det den slags længere. Det kører supergodt for mig de første 3 omgange, men er løbet længere end det, så mister jeg koncentrationen og kører af banen konstant, og bliver alt for irriteret over det.

Tilgengæld, så synes, jeg at det er alt for skægt at side og købe og sælge biler på Action-huset. Jeg har også selv et par design´s liggende, som jeg gerne vil føre ud i livet, men har bare ingen tilmodighed til det, med den måde som Paint editoren fungerer på.

Synes, det er åndsvagt, at der ikke er en Pensel Funktion med a la Paint i Windows. Man sagtens lave noget ekstremt flot, det tager bare røv lang tid på den måde det fungerer på.

Vil man have en Sort streg, der er tynd og buer lidt, kan man ikke bare tegne det ind. Næeh nej. Man skal ind, vælge en firkant, Ændrer størrelsen på den, "Screwe" den, "Spinne" den, og Move den. Kunne man bare Zoome ind og tegne en streg ville det være meget lettere. Især, hvis man kunne zoome ind og lave detaljer pixel for pixel. Jeg har slet ikke tålmodighed til at lave noget flot sådan som det fungerer. Jeg forsøgte mig dog alligevel, at kaste mig ud i en Wolverine, og grundet min Tålmodighed blev dette resultatet;

Efter, at have brugt en time på det og resten af bilen, så blev jeg ekstremt negativ. Især, når man ser, hvordan andre laver deres biler. Her er to af mine Favoriter.Synes de er alt for fede.Eheh, Vi diskuterer også Forza på et andet board, jeg færdes meget på, og synes, at det var sjovt den måde, jeg blev hængt ud på, og den måde jeg blev forsvaret på;Pstudio;
Man sidder jo næsten og bliver helt misundelig på jeres spil. Det ser ud til at være sjovt at rode rundt med editoren.

Mr. Aerial Rave (mig) ( Jeg var åbenbart i dårligt humør);
Det er ikke en skid sjovt!
Det tager tid og bliver voldgrimt!
Har droppet Forza. Alle dem jeg spiller imod, har alligevel hurtigere biler end jeg
.

Geo Busk;

Nej lad være, du er den eneste som er dårligere end mig:P

Lad mig lige gøre opmærksom på at Mr arieal rave rent faktisk formåede at køre galt på en oval nascar bane, selvom der ikke var andre biler i nærheden. Hvordan han bar sig ad finder jeg aldrig ud af, eftersom han i forvejen var en halv banelængde bag os andre:P Og jeg gentager lige for en sikkerhedsskyld. Banen var oval.


Qoztax;
Det er den type bane hvor man skal holde til venstre ikke?

Pstudio;

Det er jo klart hvorfor han køre galt. På en oval bane skal man jo bare holde speeder-knappen nede samt højre eller venstre tast. Der er jo tydeligvis ikke nok action på sådan en bane, når det er en spiller som Mr. Aerial Rave der skal spille. Da Senzai er jo vant til at trykke på +5 knapper i sekundet når han spiller kampspil, og det virker derfor unaturligt kun at skulle holde to knapper nede i et helt løb.
Mit gæt er at Da Senzai et øjeblik troede at han spillede Street Fighter og prøvede at lave en Sho-et-eller-andet, hvilket naturligvis resulterede i et solouheld.:0P


// Senzai
15-06-2007 - 19:46

Se mig, jeg er stadig populær.


Her de sidste to uger, har jeg bare fået retarderet mange friendsrequests, og det ærger mig, at jeg er nødt til at afvise 90% af dem.

Det er også derfor, at jeg føler, at jeg er nødt til at genposte et tidligere blog-indlæg, så folk ikke tror eller synes, at jeg er et dumt svin.Hvorfor kan man ikke have mere end 100 venner?


Igår fik jeg atter engang ryddet lidt op i min venneliste, og det bliver sværere og sværere - Der er jo ikke nogen man vil af med!

Jeg tror kun, at der er ca. 10 personer jeg spiller fast med, og resten er bare nogle jeg en gang imellem støder ind i på Live. Jeg har det bare sådan, at jeg ikke gider slette nogen, hvis jeg bare på et tidspunkt har haft nogle gode oplevelser med vedkommende.

Problemet er bare, at man kun kan have 100 venner på listen, og det betyder, at hvergang jeg møder nye ansigter på Live og får en Friend Request, hvilket sker temmeligt ofte, så er man nødt til et slette en af sine gamle venner. Man vil jo ikke virke som et "dumt svin (ok, måske lidt i overkanten, men I ved.)", og jeg har det heller ikke godt med at afvise folk, som man kan se er nye på 360´eren. Man vil jo gerne byde dem velkomne, og vise dem, hvor fedt det er, at spille sammen med en masse andre Danskere.

Det sker også tit, at jeg får beskeder, hvor der står noget lignende; "Hej! Jeg kan se, at du spiller GoW, RS, osv. Jeg adder dig lige".

Jamen, det gør jeg da også. En gang imellem, når jeg kan se, at mine DoA buddies spiller dem, fordi jeg kan lide at spille sammen med dem. Spillene i sig selv, er jo ikke specielt fede.

Så det er ligemeget for folk, jeg ikke har spillet med et par gange før, at tilføje mig. Sandsynligheden, for at jeg joiner dit spil, når du sender mig en Invite er noget nær lig nul.

Jeg er bare begyndt at have det sådan, at der simpelthen ikke længere er plads på min venneliste til nye folk, som ikke spiller enten Dead or Alive 4, Ridge Racer 6 eller Ultimate Mortal Kombat 3.

Ikke fordi jeg ikke bryder mig om jer. Jeg har bare ikke lyst til at slette dem, jeg har på listen i forvejen.
14-06-2007 - 00:09

Monster Madness Content - Woohoo!Nu har det irriteret mig i en uge. Der er allerede nye Maps på Markedspladsen til spillet Monster Madness, og de koster 200 point per styk.

Hvad sker der for det? Spillet er ikke engang udkommet endnu. Vi har før set det i spil som NBA Street Homecourt og Need for Speed. At udviklerne bevidst holder indholdet i spil tilbage, selvom det er lavet, for blot at tjene en ekstra skilling ved at smide det op på markedspladsen 1-3 uger efter udgivelsen af spillet. Det kan virkeligt irritere mig. Er contentet lavet skal det da med i spillet? Det andet er direkte svinsk. Især i en B-spil som MonsterMadness.

Det holder bare ikke at have Premium DLC på Markedspladsen allerede før spillet er udkommet.

 Jeg virkeligt har set frem til det her spil. Ligefør, at jeg bare af princip nægter at købe det nu. Så ellers ret hjernedødt ud. Lidt ligesom Marvel Ultimate Alliance. Lige min stil :)

Jeg går i seng :)

Sender også lidt Props til min Internet Homeboy Jibla, der desværre ikke er blandt os længere.// Senzai
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her