Da Senzai's blog
27-09-2007 - 18:20

Så var Halo 3 jo godt for noget.


Jeg fik spillet noget Shadowrun både igår og forgårs, og jeg må sige, at det er de bedste spil med randoms jeg nogensinde har spillet. Det var en fornøjelse at se halvdelen af holdet købe ressurrect i runde 1. Folk hjalp hinanden og sammenarbejde på trods af, at der ikke røg et eneste ord igennem headsættet.

Jeg er ret sikker på, at de gode rum/spil skyldes Halo 3. Alle pisnoobsne er draget videre og smidt Halo 3 i maskinen, hvilket gør, at det kun er SH-Championerne, der er tilbage, og det gør det så meget federe at spille ShadowRun for tiden. Det ligesom, hvis man smider DoA i boksen idag, så er næsten også kun gode spil man kan finde. De fleste idioter og Disconnectere er væk nu, og det er kun dem, der spiller for at spille spillet, som stadig gamer det.

Det eneste problem, der er ved det, kender I sikkert, hvis I for nyligt har prøvet at spille UMK3 eller DoA 4. Nye spillere har så absolut ikke en chance for at komme ind i spillet og bliver skræmt væk med det samme. På den anden side, så hvis der var nogle mulige UMK´ere eller Skyggeløbere, så spillede de dem nok allerede.

En af grundene til at ShadowRun kan overleve, at Halo er kommet på markedet er, at det bare er så anderledes, men samtidigt utroligt godt balanceret, hvilket virkeligt gør, at det kan skabe sig en robust fanskare.

Spillets online del er fantastisk godt designet. Man vælger nemlig ikke selv hvilket spil man joiner. Spillet vælger hvilket spil du bliver smidt ind i, og det gør at vi undgår alle de tomme rum. Bare man er 4 mennesker online i shadowRun, så kan der laves et spil, og efterhånden som folk kommer på, så bliver de smidt ind i spillet, hvilket også er en af ShadowRuns fede features. Nemlig, at man både kan se og joine spil, der er igang.

Denne "Simple" funktion ville jo f. eks kunne redde et spil som Fatal Inertia. Ikke noget med at sidde og vente for at finde hinanden uden overhovedet at vide, om der er nogen at finde. Det er der jo ingen, der har tålmodighed til, og det gør, at de få, der faktisk vil spille spillet ikke finder hinanden, og så er det, at spillet dør. Det problem er der ikke i et spil som SH. Man vil jo gerne sidde og vente på et online spil, hvis man kan se, at der er et spil. Denne Feature har Ridge Racer 6 (edit; Ligesom Forza 2, for at nævne noget I sikkert kender :P) f. eks også, og det er klart med til at RR6 ikke er dødt endnu på trods af, at der er så få, der spiller det.

Et eller andet sted, så synes jeg, at det er fedt, at der kommer et spil som Halo 3 og fjerner alle "noobsne" fra sit yndlingsspil. Det er jo fedt at vide, at man er garanteret et ordentligt spil hvergang selvom man ikke spiller med folk man kender.
Det er dog bare utroligt farligt, for man skal ikke gå for langt over stregen før et spil dør helt. Hvis der bare var flere spil Designet som Ridge Racer 6 og ShadowRun, så var jeg sikker på, at de ville have længere levetid og også gøre, at man kunne/gad spille ældre spil online.Heh, for at tale om noget helt andet, har jeg fået spillet meget med mit Elver Build, og det er alt for skægt. Det er ikke helt så godt som mit Human  (Nok mest fordi, at jeg Stinker til ELF! XD ) men det er bare så sjovt at slå folk ihjel med Gust Strangle og så ellers rende rundt og være lam med Smoke+Rocket Launcher Combo! Bare Charge folk, skyd og Tænd for Smoke, så kun modstanderen dør xD

Ja, har skiftet TelePort ud med Smoke. Selvom Teleport er klart bedre, så er Smoke Sjovere!

Har tidligere kørt meget Hate på Elvere, men må indrømme, at de er sjove at spille med. Jeg er ringe med dem, men for satan, hvor har jeg det skægt! :D
18-09-2007 - 20:16

Hvad nytter det...

- At være den hurtigste pilot i Universet, når ingen ser dig krydse målstregen?

Jeg købte for nyligt HoverCraft-Ræserspillet Fatal Inertia, og nøj hvor er det fedt. Fede Tracks og fede HoverCrafts.
Spillet er svært, og banedesignet frustrende med massere af fede våben og powerups, samt sjove GameModes.

Imodsætning til mange andre spil i denne genre så skilder Fatal Inertia sig ud ved, at næsten alle spillets våben er fysik-drevne. Ikke noget med LaserKanoner eller flamekastere, men derimod våben, der påvirker modstanderens fly og forsøger at få dem til at chrashe istedet for at skade dem direkte. Så ikke nok med at spillet er svært og kræver insane reflexer til de onde sving og objekter, der skal dodges, så skal du også kæmpe med din hover, der kun vil dreje en vej eller slæber den ene vinge hen ad jorden.

Et eksempel på et våben er spillets raketter. Du fyrer dem af, så de sætter sig fast på modstanderskibet, hvorefter at raketten aktiverer sin indbyggede JetMotor, og derved tvinger modstanderen af banen eller ind i væggen i et sving! Et godt tip ville være at forsøge at ramme siden på modstanderens hover, for så medmindre kan kan flyvesidelæns så er han done! Alt for sjovt!

Spillet har tilmed hvad mange nyere spil i dag mangler. Nemlig i RANDOM funktion! Når du hoster et spil trykker du bare på Y, og spillet vælger en tilfældig gamemode, tilfældigt vejr og tidspunkt på døgnet samt en af spillets 51 baner, hvorefter at der bare kan battles! - Eller det troede jeg jo.

Alt var jo rigtigt godt, og jeg var meget begestrejt indtil, jeg gik online. Det viser sig, at der ikke er nogen, der spiller det online! Det er endnu ikke lykkedes mig at finde et online spil, og da jeg sidst tjekkede leaderboardet i forgårs, var der også kun ranked 56, 56! på world leaderboardet!

Det ærger mig så meget. Det her spil kunne være så fedt online. Jeg har det også sådan, at der er ikke noget ved spillet, hvis jeg ikke kan spille online.
Jeg gider ikke sidde og lege med AI´en. Der er jeg nok lidt modsat mange af jer andre. Der er rigtigt mange, der spiller for GamerScore, hvorimod jeg spiller for at banke folk. Jeg føler ikke, at der er nogen ide i at spille et spil, hvis man ikke kan spille det mod andre. Jeg betegner mig ikke selv som et stort konkurrence menneske, men alligevel så efter at have fået 360, så gider jeg bare ikke spille mod AI mere. Det er så meget federe at spille mod mennesker. Der er ikke noget ved at vinde, hvis jeg ikke vinder over nogen. Så betyder ens sejr jo intet.

Det er ærgeligt at droppe et ellers rigtigt fedt spil allerede inden, at man er kommet igang, men det kan jo være ligemeget, når der ikke er nogen at spille med.


// Senzaiedit: Lidt stave og trykfejl rettet :0P


Hey! I får også lige en GamePlay vid (godtnok et år gammelt), da jeg ikke er sikker på om folk, ved hvad jeg taler om. Nu kan I ihvertfald se det, og få en ide om, hvad det er :)


15-09-2007 - 21:17

Da Buildz - Elven SpellCaster


Jeg troede ikke, at det skulle ske. Jeg er nødt til at bekende mig. Jeg er begyndt at spille Piss-Elver.

Men... Hvorfor?

Svaret er enkelt. Jeg er blevet forelsket i Strangle.
Jeg prøvede at bygge Strangle ind i mine tre andre builds, som jeg også har skrevet her i bloggen.

At få Strangle ind troldbuildet var dømt til at mislykkes allerede inden jeg forsøgte. Når Wired er mapped, så er der 5 slots tilbage, og det er i forvejen næstent for lidt til Gust, Tree og Teleport.
I Dwarf buildet løb jeg tør for essence i løbet af ingen tid, og en dwarf uden essence er shit, da det er næsten det eneste han kan.
I Human buildet gik det dog lidt bedre. Jeg skiftede Wired ud med Strangle. Det var også ok, men alt for mange gange fandt jeg mig selv stående i fuld gang med at tømme magasiner mod min egen Strangle, for desperat at få befriet nogle slots, så jeg kunne rez eller bare kaste et træ. Derudover så følte jeg mig så handicappet uden mine Reflexer, og droppede jeg Vision istedet, så var jeg blind. Der er ikke noget at gøre. Jeg skal være High on Crack for at spille Human.

,,Øv!", Tænkte jeg!. Jeg var nærmest rådvild, og vidste slet ikke, hvad jeg nu skulle gøre, men så slog det mig; "Hey! Der er sku da fire Racer i ShadowRun!. Hvorfor ikke prøve noget nyt, og så få fikset dig et build mere?"

Elveren er bare Strangle Racen. 10 Essence slots og Strangle holder kun to for dem.

Nå, men buildet endte således;

Navn på Build; Elven SpellCaster

Race; Elf

Ide; Strangle er fucker nice, og Elveren har manaen til det! SpellCasteren går ud på, at du via Gust og Strangle skal kaste så meget lort i hovedet på modstanderen som overhovedet muligt, og derved fucke ham så meget op, at han ikke kan slå igen.
Hold Skydeknappen inde og forsøg at fange skurken i strangle. Rammer Strangle ved siden af, så hold ham hen med Gust, til du kan strangle ham igen. Eller endnu bedre. Gust ham ind i Strangle!

Basicly, så bare fuck modstanderen op med Strangle og Gust, medens du skyder ham.

Våben;
SMG. Riffle, da den altid er nice.

Mapped Tech/Magic;


LT; Teleport
LB; Gust
RB; Strangle

Quickcast;
Det sædvanlige. Rez, Nades og Tree, når du får råd.

Styrke; Combat Tricks. Det er det SpellCasteren kan. Gust kan bruges til så uendeligt meget, som jeg skrev her. Får du først fanget folk i Strangle, er de done. De er de færreste, der kan gøre noget, når de får Gust og Strangle i hovedet, mens du cirkler rundt om dem med SMG.

Svagheder; SpellCasterens svaghed ligger i Elver Racen. Du ingen health overhovedet. Det betyder, at bliver du angrebet og skudt på først, så er oddsne ikke særlig høje for at vinde battlen. Derudover, så gør det også, at du skal vide, hvornår du har tabt, og så stikke af. Deri ligger mit største problem. Jeg er vant til at spille Trold eller Human, og det gør, at jeg bliver og battler, selvom det ser sort ud. Det kan du bare ikke som elver, med så lidt liv. Ser det ud som om, at du kan tabe kampen, så gør du nok også. Stik af, heal, og så vend tilbage.

Strat/Andet;
Du er Elver! Det betyder REZ i runde et! Ellers så fuck folk op med spells og skyd dem.

Spil aggrassivt. Spam Gust. Trap folk med Strangle. Gå all out. Slå først. Rammer du først med dit shit, kan modstanderen næstent intet gøre. Rammer han derimod først, er du færdig.

Alt i alt, synes jeg, at det er rigtigt fedt og overraskende godt build på trods af, at det er Elver. Det virker bare ikke så stabilt. Enten så owner man Hardcore eller også får man røv.
06-09-2007 - 14:40

BurnOut Revenge! - Er det Fedt?


Jeg har brugt utallige timer på at game Burnout Revenge i Fona sammen med pstudio. Det faldt mig derfor helt naturligt at købe det til 360, men nøj, hvor blev jeg skuffet. 
 
Tror at Burnout for mig var et af de der spil, der var fede, fordi, at det var sjovt at game med personen, jeg spillede det med. Spillet var noget helt andet, når man sad med det selv.

Jeg synes ikke, at det er så meget ræs/kørsel i Burnout. Det eneste det gælder om, er at kende genvejene, holde turboknappen inde og så ellers krydse fingre for, at man ikke kører galt. Jeg synes ikke rigtigt, at man kan "køre godt" i det spil. Kører du bare nogenlunde fornuftigt, så er det altid ham der har færrest crashes = Teh winner. Det er så det spillet gælder om. At undgå at køre galt. Det er jo ikke engang fedt, for tit når du kører galt så er du selv helt uden skyld. Du kommer susende med 300 Km i timen, og så lige pludseligt er der en bil, der kører ud foran an dig, og du er chrashet. Du har ikke en change for at nå at reagere, og det er gør tit, at det bare føles som sort uheld, når du kører galt. Det er er virkeligt noget, der trækker ned i min bog.

Selvom spillet opfordrer utroligt meget til at køre ind i hinanden føles det alligevel som om, at hver mand kører sit eget løb, hvor det eneste det gælder om, er at huske genvejne, og så undgå at køre galt.

Samtidigt, så giver spillet heller ikke mening, med hensyn til, hvad man må køre ind i, og hvad man ikke må. Nogle gange kan man smadre ind i en lygtepæl uden, at der sker noget, medens andre gange kan du snitte en kantsten, og så chrasher du. Chrashesne er også langt fra så fede, som de er i Full auto.

Det er også er steneren, at når man spiller online så vælger næsten allesammen den der Revenge Car :/. Er lidt kedeligt, når folk kører i de samme biler. Men det betyder jo baer, at jeg kan få Logitech Formel 1 bilen helt for mig selv :D

Det eneste positive, jeg har at sige, er at det er meget fedt, at man kan få rivaler. Der mangler bare lige, at man kunne se på en liste over hvem man pt har som rivaler.

Derudover, så giver det heller ingen mening, hvem, der får hvem, når man kører ind i hinanden

F.eks var der en, der prøvede at overhælde mig. Jeg brugte så bagenden af min bil til at skubbe til ham, men han fik åbenbart en "shunt" på mig. Jeg har også et par gange været ude for at folk tonser ind i mig, hvorefter, at jeg så får en takedown på dem :S

Burnout giver ingen mening. Spillet er ****ed up random. Synes, at det er et utroligt tyndt, hjerneløst og indholdsløst arkadebilspil. 5 ud af 10

Er du til hjernedød Arcade Action Ræs, så er Full Auto og Flatout langt bedre titler// Senzai

05-09-2007 - 18:29

Rumble Roses XX - Quick Game Review

Rumble Roses double X til 360´ren:

Flot grafik, men alt for kedeligt og simpelt gameplay. Der er ikke nogen decideret singeplayer del, hvor man kan få sin status vist, så man har absolut ingen ide om hvor langt man er nået i spillet, hvilket gør, at man ikke føler, at der er en mening med de kampe man kæmper.

I online-delen havde jeg utroligt svært ved at finde nogle modstandere, hvilket er underligt, da spillet trodsalt har været ude en måneds tid (da jeg skrev det her :P) både i England og USA. De 3 gange det er lykkedes for mig, at finde en modstander, har det alle gangene været folk fra Japan, hvilket er et kæmpe minus, da de er meget bedre til det end mig. Dog skal de siges, at online delen kørte upåklageligt på trods af at jeg spillede mod folk fra den anden side af kloden.

6 ud af 10, da man kan tage billeder af sin Babe og uploade på nettet, så andre online gamere kan se dem! Bare synd, at ingen vil komme til at se billederne, da der næsten ikke er nogen, der spiller spillet.
05-09-2007 - 18:26

Ny Katagori - Anmeldelser

- eller nok snarere Quick Game Reviews :P

Uha! Ja det er rigtigt, jeg har oprettet en ny Katagori, hvori, jeg samler de små anmeldelser, jeg har skrevet. Mange af anmeldelserne er ofte skrevet kun udfra mine førstehåndsindtryk, og som den hater jeg er, så er jeg hurtig til at dømme spil.


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her