Da Senzai's blog
24-09-2010 - 20:31

Fredags Fiffleri: Den overvældende fælde


 Jeg kan tydeligt mærke, at lysten og engagementet til skrive fyldige Magic-indlæg og blogs i det hele taget forsvinder. Dog er lysten til Magic-Kortspillet større end nogensinde, selvom det er røv kun at havde tid til spillet 2 dage om måneden. Sådan er det vel at være arbejdsramt. 

Samtidigt irriterer det mig, hvis der ikke kommer en "afslutning" på decket. Så den kommer her, men bliver ikke detaljeret. Jeg er ret tæt på en final deckliste mener jeg selv.

Siden sidst har jeg lavet lidt ændringer- Decket er blevet mere fokuseret, og jeg har fjernet en del af "lol"- kortene fra Maindeck, og smidt dem i Sideboardet, hvor de gør det bedre. Derudover, har jeg givet det lidt bedre "survivorbility" i starten af spillet, blandt andet, ved hjælp af Champen: Obstinate Baloth.

Jeg var inde og spillet med decket for første gang i Onsdags, og jeg spillede Følgende liste:


Main

4 Overgrown Battlement
4 Everflowing Chalice
4 Cultivate
2 Explore

4 Summoning Trap
4 Primeval Titan

3 All is Dust

3 Ulamog, the infinite Gyre
1 Emrakul, the aeons torn

1 Pelakka Wurm
4 Obstinate Baloth

4 Khalni Garden
11 Forest
1 Mystifying Maze
4 Eldrazi Temple
2 Eye of Ugin
4 Tectonic Edge

Sideboard

3 Terastodon
3 Nature's Claim
2 Autumn's Veil
3 Pelakka wurm
2 Bojuka bog
1 Kozilek
1 Artisan of Kozilek 

Se kortene og min nyeste version af decket her: http://www.danskmagic.com/deckbox/index.php?ID=64133


Kampe 

Mig Vs. Grøn-Blå Aggro med Garruk og Jace

Hans deck går jævnt stærkt, men jeg får heldigvis Ulamog´et hans Garruk lige inden han går Ultimate og jeg vinde første spil. Andet spil boarder jeg Pelakka Wurm ind og Smadrer ham.

Jeg vinder 2-0

Mig. Vs. Hvid-Sort Lifegain

 Han starter med at spille et land, der laver Sort, hvid og Blå mana, så jeg tror, at han spiller med Counterspells. Jeg spiller derfor alt for forsigtigt. Han kommer op næstent fyrre liv. Der findes et kort, der gør, at man vinder, når man har 40 liv, så jeg siger, " DET ER NU ELLER ALDRIG!!" og spiller en summoning trap end of turn, der rammer en Emrakul (FOR THE WIN, MAYN!) og Vinder spillet.
Andet spil, boarder jeg Terastodon ind, bøffer hans lande og vinder.

Jeg vinder 2-0 

Mig. Vs. Jund

Vi battler lidt frem og tilbage, og han vinder første spil. Jeg kan ikke umiddelbart huske, hvad der gik galt (det er eller vigtigt at noterer sig, så man kan forbedre sig selv og eller decket). Jeg fik ihvertfald smask.
 I andet spil, boarder jeg Terastodon ind og nuker hans land og vinder
I Tredje spil, spiller han tur 1 Duress, og fjerner min ramp. Lidt senere spiller han Thought Hermohage (kan ikke stave til det) og fjerner alle mine Ulamogs fra decket. Øv. Han banker mig.

Jeg taber 1-2 

Mig Vs. Hvid-Grøn-Blå godekort, som Fauna Shaman, Vengevine, Eldrazi Monument, Gideon, osv :P

Jeg tæsker ham første spil.
Andet spil, boarder jeg Pelakka Wurm, og den er fucking god. Jeg hardcaster Emrakul ( FOR THE WIIN!) turen før jeg jeg ville havde været død. Lækkert!

Jeg vinder 2-0 

 
Mig Vs. Naya-Aggro med Thoctars, Baneslayers, Knights of Reliquary, Elspeths, Hiarachs og alle de andre gode kort.
 
Spil et, der battler vi lidt frem og tilbage, men han får overtaget og vinder. Det gik lige stærkt nok.
Spil to, Jeg boarder min helt Pelakka Wurm ind, og smadrer ham! Yes!
Spil tre, jeg muliganner til 6 kort, og holder en hånd, der hedder 1 land, 4 rampspells og en baloth. Jeg har problemer med mana´en hele spillet og taber.

Jeg taber 1-2 Jeg er rigtigt, rigtigt godt tilfreds med decket. Jeg vandt mere end jeg tabte, og der var ikke en eneste tidspunkt, hvor jeg følte, at jeg ikke havde mulighed for at vinde, hvis ikke, jeg havde været uheldig eller, hvis jeg ikke havde lavet nogle spillefejl.

Det der mangler nu er fintuning af listen, men jeg er rigtigt godt tilfreds. Det var også fedt endeligt at spille decket efter måneder med ren Theory Fighting med mig selv bag skærmen.

Explore er et godt kort, men jeg synes ikke helt, at den gjorde nok. Jeg prøver derfor fremover med 2 Nest Invaders istedet. Den giver en blokker, og jeg synes ikke, at den manamæssigt er dårligere end Explore, da Explore ikke garanterer dig et nyt land, men giver speeder dig lidt op, HVIS du har et land i forvejen at give af.

- Shin
14-09-2010 - 09:53

Søger Tekken-Buddies.

Hej!

Så er jeg begyndt at spille Tekken 6 igen på hyggeniveau, men jeg synes, at det er svært at få gang i nogle gode Player-Matches.

Jeg søger derfor nogle Tekken Buddies, der har lyst til at Battle Tekken en gang imellem.

Jeg har allerede Neonxaos, EpicStoffer og Shredninja på vennelisten. Kender I nogle andre Danskere, der spiller Tekken, eller hvis I måske selv har lyst til at battle?

I kan tilføje mit Gamertag

Shin Senzai <--- Klik for at tilføje :P

Jeg spiller Lee, Leo og King :0)

- Shin


06-09-2010 - 18:28

Magisk Mandag: Den Overvældende Fælde. 2. del: Resten af decket.


Her kommer resten af mit nye deck: Den Overvældende Fælde. Sidste gang så vi på Mana-accelerationen og denne gang på hvilke kort, jeg skal bruge al den acceleration til.
 
 Jeg har lavet en lille ændring siden sidste gang, da Paulo P (tak! :D) foreslog i kommentarene, at prøve Jorega Treespeaker, der gør, at jeg kan nå 6 mana i tur 3 istedet for i tur 4.

Decklisten
kommer her: (se kortene på DanskMagic)

Mana-Acceleration:

4 Nest Invader
4 Everflowing Chalice
4 Jorega Treespeaker
4 Cultivate

Nøglekort eller mål:

4 Primeval Titan
4 Summoning Trap

Ups, Jeg vandt-kort_

3 Overwhelming Stampede

Backbreakers:

3 Terastodon
1 Emrakul, the aeons torn
1 Kozilek, the butcher of truth
2 Ulamog, the infinite gyre

Lande:

4 Khalni Garden
4 Eldrazi Temple
2 Eye of Ugin
4 Tectonic Edge
1 Mystifying Maze
11 Forest

Nøglekort og ups, jeg vandt.
Nøglekortene er som jeg ser det, de kort, der er vigtigst for decket udover manakortene selvfølgelig. I dette deck er det Summoning Trap og Primeval Titan, da decket ikke er i gang med dets plan før et af dem bliver kastet i tur 4. Summoning Trap finder et kæmpemonster, hvilket er ideen med decket. Primeval Titan giver os lande nok til at hardcaste alle vore store dyr. Måske vigtigere endnu, giver Titanen os mulighed for selv, at vælge, hvilket land, jeg vil finde. Det kan være Khalni Garden til at finde blokere eller mere power til vores Overhelming Stampedes. Er vi ved et stalemate kan den finde Eye of Ugin, så jeg ikke løber tør til gas.

Når jeg har fundet et stort uhyre, skal der spilles Overwhelming stampede, der, hvis den ikke vinder mig spillet, tvinger modstanderen til at chumpblokke med alle deres dyr. 


Jeg er sådan lidt delt med mig selv omkring kortet. Shin 5 år, synes, at det er er megasejt, at gøre alle mine dyr gigantiske og på papiret vinder den mig også spillet. Min bekymring er om Overwhelming Stampede er for skrøbelig. Hvad nu, hvis, at som respons på, at jeg spiller Stampede, at min modstander så Doomblader Kozilek? Så gør Stampede jo ikke meget. Omvendt, så hvis han ikke har en doomblade, så er han game over. Det er lidt High Risc, High Reward.

Alternativt kunne jeg også være ”fornuftig” og så spille 2 All is Dust, og en enkelt Stampede for lulz, men nu er decket bygget op omkring at udnytte stampeden. Der er ikke andet for end at teste det.


Backbreakers

Backbreakers er de kort, der skal knuse modstanderen.
Terastodon´en løser alle mine non-creature problemer ved at kunne poppe planeswalkers, artifacts og man-lands med mere. Han vinder spillet, hvis jeg er så heldig at trappe ind i ham i tur 3 eller 4. Alternativt kan han også bøffe mine egne lande langt inde i spillet og sætte en Overwhelming stampede op for the win. Har jeg ikke lyst til at smadre noget er han 9/9 i sig selv, og det er ganske hæderligt.

Når jeg spiller med Summoning Trap er jeg også nødt til at spille Emrakul alene på grund af muligheden for at trappe ind i ham. Ydermere er han en searchable win-condition senere i spillet med Eye of Ugin

Kozilek skal bare smadre modstanderen.

Ulamog hjælper Kozilek med at tryne modstanderen. Grunden til, at jeg spiller 1 Kozilek, men 2 Ulamog er, at jeg hellere tidligt vil ramme en Ulamog end Kozilek, da Ulamog er indestructible, hvilket mindsker risicien for at han bliver ramt at spotremoval med det samme.

Lande

Manabasen vil udnytte, at af Primeval Titan kan finde de lande han vil.Khalni Garden giver os ekstra kroppe til Overwhelming Stampede eller muligheden for at Primeval Titan kan finde nogle blokere, hvis jeg bliver presset.

Eldrazi Temple laver massere af mana til Ulamog, Emrakul og Kozilek.

Eye of Ugin er vigtig, da den sikrer, at jeg ikke løber tør for gas lategame da den finder Kozilek, Ulamog, og hvis jeg har manaen til det, Emrakul for sejren.

Tectonic Edge til at smadre deres man-lands og beskytte Eye of Ugin mod de andres Tectonic Edges. Har jeg en titan i spil, kan den køre landdestruction sammen med Terastodon og Ulamog.

Mystifying Maze hjælper med at holde fortet.

Forest er fordi, at jeg nok også hellere må have noget grøn mana.

Det var det. Jeg tror, at det holder, men jeg kommer nok til at ændre det en smule, når jeg engang har tid til at spille med det, og kan se, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

- Shin


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her