Da Senzai's blog
13-04-2007 - 21:48

Hvilket Synergi-Helvede skal jeg vælge?
I forbindelse med, at jeg skal til Future Sight - Prerelease Tournament på næste Søndag, har jeg besluttet mig for at drage ind til Faraos for at battle lidt på pap imorgen, så jeg lige kan få varmet lidt op inden turneringen - Det er jo trodsalt ved at være et halvt år siden, jeg sidst spillede turnering, og det ville jo være ærgeligt at tabe på dumme fejl skyldet rusthed.

Dredge eller Izzet?

Jeg har så fået kigget mine Deck igennem, og jeg har faktisk pt kun to fornuftige Type 2 deck, de er dog også rigtigt fede, synes jeg selv; Et Sort-Grønt Beatdown/Dredge Deck og et Rødt-Blåt, Ja, ved sgu ikke rigtigt, hvad det er, men fedt er det, så jeg kalder det bare Izzet deck.

Men, hvilket et skal jeg spille med imorgen? Jeg aner det virkeligt ikke. Der er masse e af ting, der taler imod begge! Jeg har ikke spillet i et halvt års tid nu, og de kræver begge alt for meget hjerne til mig!

Vel, mit Dredge Deck lyder;

Lande

2 Swamps
14 Forrets

4 Golgari Rot Farm
2 Svogtos, the Restless Tomb

Creatures

1 Birds of Paradise
3 Elves of the Deep Shadow - fordi, at jeg kun har en Birds of Paradise :P
4 Golgari Guildmage
2 Stinkweed Imp
4 Shambling Shell
3 Savra, Queen of the Golgari
3 Grave-Shell Scarab
2 GleanCrawler
2 Woodwraith Corrupter

Spells

2 Life from the Loam
4 Recollect
2 Moldervine Cloak
4 Putrefy

Artifacts

2 Plague Boiler


Basicly, så er det bare et Beatdown deck med alt for meget Reanimation i form af Dredge. Problemet er bare, at decket har så forbandet mange Combat Tricks jeg skal holde styr på, hvis jeg vælger det!, og jeg kan bare forestille mig alle de fejl, jeg vil lave, i form at overse ting og sacrifice i forkert rækkefølge. Det er ikke engang det værste! Vælger jeg det deck, og jeg også nødt til at slæbe en ordentlig røvfuld terninger, counters og andet lort med!

Der kommer også lige en Top 3Kort highlights; Det er dog utroligt svært at vælge, for man spiller jo kun med kort, man skal bruge i decket. Eheh, det er nok mest bare fordi, jeg gerne ville have nogle billeder med i Bloggen.

Yep, det andet deck er mit Izzet deck, og det lyder;

Lande

9 Islands
10 Mountains

3 Izzet Boilerworks

Creatures

4 Izzet Guildmage
4 Gelectrode
4 Wee Dragonuats
2 Tibor and Lumia
3 Izzet Chronach

Spells

4 Repeal - en af dem i foil! :D
4 Volcanic Hammer
3 Leap of Flame
3 Schismotivate
4 Electrolyze


Artifacts


3 Izzet Signet


Izzet decket kører bare på Synergi, og det at hver eneste gang, jeg spiller en Instant eller Sorcery så sker der en kædereaktion af awesomeness nede på bordet, hvilket gør at decket kræver overblik, overblik og overblik, noget jeg mangler efter at havde været væk fra gamet i så lang tid. Decket er alt for sjovt at spille med, desværre er det bare ikke så stabilt, og har på trods af sit lette card-drawing ikke samme evne til at tonse igennem library´t, som dredge decket.

Top 3! Eller rettere bare tre random kort;


Det var hvad, jeg havde på hjertet idag. En eller anden dag, skriver jeg et blog indlæg til, hvert af mine decks, hvor jeg går alle detaljer igennem med decket, og hver eneste kort i det. Det er noget jeg længe har ville gøre, men kan bare ikke tage mig sammen. Jeg er så måt begyndt at skrive om Izzet decket, men det er meget mere omfattende ned som så!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her