Da Senzai's blog
24-05-2012 - 17:23

Big Bang Theory og dåselatter.

Nu har jeg efterhånden fået set en del afsnit af Big Bang Theory på Kanal 5, og jeg må sige, at den faktisk er rigtigt, rigtigt sjov!

 Jeg spiller selv videospil, og læser tegneserier, så mange af populær-kultur referencerne går lige i hjertet på mig. Personerne i serien er gennemarbejdede og, de er alle svære ikke at holde af.

Min eneste anke er, at jeg synes, at der er utroligt meget dåselatter. Så meget, at det trækker helhedsoplevelsen ned for mig. Dialogen i Big Bang Theory er så skarp, og så velskrevet, at serien sagtens kunne bære at køre uden. Ofte består scenerne af punchline på punchline. Der er meget lidt overflødig dialog, og det gør, at skal der være dåselatter, hver gang, der er noget, der bare er lidt sjovt (hvilket der åbenbart skal), så kan klipperen holde dåselatter knappen inde fra start til slut. 

Personligt, kan jeg sagtens synes, at en serie er sjov og underholdene uden, at jeg nødvendigvis griner højlydt, og derfor generer det mig, at klipperne prøver at forcere et højlydt grin på mig.

En anden af mine favorit serier, The Middle, er helt uden dåselatter, og det fungerer rigtigt godt. Netop fordi, at man ligesom i Big Bang Theory ikke falder hen, fordi, at dialogen er så skarp og velskrevet, samtidigt med, at der er en råd tråd igennem flere afsnit. Den råde tråd er mest bemærkelseværdig i The Middle, men er også at finde i Big Bang Theory.

Jeg synes, at Big Bang Theory er rigtig god, og jeg tror også, at serien ville give en bedre oplevelse, hvis der ikke blev brugt dåselatter, og den udelukkende spiller på sin velskrevne dialog, thighte tempo og attraktive karakterer.

Hvad synes I?
22-05-2012 - 16:20

Nu er det ikke sjovt længere.

I sidste uge fik jeg et brev fra Danske Bank.
 Jeg åbner brevet og læser; "Dude, vi har spærret dit Dankort, da vi tror, det har været udsat fra misbrug! Ring til os ASAP" Fuck. Det er anden gang på en måned, og nu er det er ved at være pænt træls. Jeg logger på min netbank og ganske rigtigt. Der står, at der er blevet brugt 488 Euro, og min konto er på minus 3600. Øv.

Jeg ringer til Danske bank, og vi aftaler, at jeg venter et par dage og ringer til dem igen med mine indsigelser, da der er flere posteringer, jeg ikke kender til på vej til min konto.

Det sjove kom så igår, da jeg kom hjem fra arbejde. Der lå en advisering fra PostDK om, at de har en pakke liggende til mig. Under afsender har de bare sat et "?" og land er angivet "Belgien". Det er ret spøjst, da jeg ikke venter nogen pakker.

Jeg er gammel detektiv, og ser hurtigt at hov! Euro og Belgien. Det passer da sammen! Ikke nok med, at tyveknægtene har taget mine penge, nu sender de også anonyme pakker til mig?!

Jeg tør næsten ikke gå ned og se, hvad de har sendt mig. Er det Trykplader? Mikrofilm?, Hvidt pulver? Eller bare JCVD Merchandise, der er røget forkert?

Jeg synes ikke, at det er fedt, at de først stjæler mine penge, og bagefter sidder og sender pakker til mig. Og slet ikke, at postDK ikke angiver afsenderen, men bare siger. Vær´s´go, nu er pakken din og dit problem.

Det er heldigt, at jeg ikke har været hjemme, når pakken har været forsøgt afleveret. Budene smider pakken i favnen på dig, og så er de på vej væk igen. Jeg føler mig som offer i et større forbryder-komplot.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her