Da Senzai's blog
31-08-2007 - 19:49

Da Buildz - Rifle-Spasser-Medic


Nu kommer det tredje og sidste build jeg bruger i ShadowRun. Det er ret straight-forward, men det fungerer, så her kommer den.

Navn på Build;
Rifle-Spasser-Medic

Race; Dwarf

Ide;

Medic´en går ud på, at du skal agere alles bedste ven. Dværgen har 12 slots of essens at gøre godt med, og det skal udnyttes hardcore med Rez´s og Summons. Dit Job er at holde folk på dit hold i live med gode træer og massere af Rez´s, alt imens du står i baggrunden og rifler badguys.

Motto´et er; "Det hold med flest Team-Members i live vinder."

Våben; Rifle til Long Range og ShotGun til Close.

Mapped Tech/Magic;


LB; Summon
LT; Ressurrect
RB; Anti-Magic Generator

Quickcast;


Tree of Life
´Nades

Styrke; 12 fucking Essence Slots. Kan Suge essens ud af Smokers, Trolde, Træer, Strangle osv.

Svagheder;

Dværgen og medic´en´s største svaghed ligger uden tvilv i dens lave health. Det kombineret med den lave speed gør den utroligt sårbar over for overraskelse angreb. Er der først en, der har sneget sig op på dig, og skyder dig med SMG´en er du færdig. Men så er det jo heldigt, at det er et Team Game, og at din Summon har din ryg :D

Strat/Andet;

Læg ud med at købe Tree of Life, så du kan holde dig selv og dine homies i live. Køb herefter Rez. Bagefter køber du rifle, og du er good to go.

Summon og Anti-Magic Generators, køber du bare når du får råd.

Jeg har Prøvet at lave udgaver af Dværgen, hvor jeg smider Rez på Quick, og så giver Medic´en; Wired eller SmartLink til riflen, men det tager bare for mange slots, og dem vil jeg hellere bruge på at kunne Rez´e en mere, og kaste summon.
30-08-2007 - 22:25

Mine Xbox 360 Spil


Uha, laver lige en liste over de spil, jeg har, og for ikke at tage munden for fuld starter jeg med mine Xbox og Xbox 360 spil.

Har dem delt op i tre overskuelige katagori´er. Den første er "Awesome!", for de spil, hvor man bare tænker "zOMFG?!, Det her er like the best game Ever!". Så er der "Faktisk ok", for udmærkede spil, hvis man er til den slags, og til sidst er der "Spild af Penge", som giver sig selv.


Xbox og 360

Awesome!;

Eternal Sonata
Chromehounds
Dead or Alive 4
Fatal Inertia
Forza Motorsport 3
Full Auto
Guilty Gear XX2 Reload
King of Fighters 2002
Marvel Ultimate Alliance
Marvel Ultimate Alliance II
Mortal Kombat vs DC Universe
The Outfit
Ridge Racer 6
Shadowrun
Spider-Man: Web of Shadows
Street Fighter III; Third Strike
Street Fighter IV
Tekken 6
Virtua Fighter 5

Faktisk ok;

Baja: Edge of Control
Battle Fantasia
Blue Dragon
Brutal Legend
Civilization: Revolution
Devil May Cry 4
Flatout Ultimate Carnage
Kameo; Elements of Power
Lost Odyssey
Monster Madness; Battle of Suburbia
NBA Street HomeCourt
Prey
Universe at War

Spild af Penge;

A-Train HX
Beautiful Katamari
Blood Bowl
Enchanted Arms 
Left 4 Dead 2  
Scene It!
Soulcalibur IV
Warhammer; Battle March

Spil jeg ikke har prøvet endnu:

Dead Space
Earth Defence Force 2017
Infinite Undiscovery
Sega Superstar Tennis
Stranglehold
Star Ocean: The Lst Hope
Crash of the Titans
The Darkness

Xbox Live Arcade

Awesome!;

Catan
Fatal Fury Special
Garou: Mark of the Wolves
Hardwood Hearts
Outpost Kaloki X
Pinball FX
Pac-Man Championship Edition
Magic: The Gathering: Duel of the Planeswalkers
Smash TV
Splosion Man
Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix
Tales of Monkey Island
Ticket to Ride
Ultimate Mortal Kombat 3
Yaris

Faktisk ok;

Aegis Wing
Eets; Chowdown
Alien Hominid
EXIT
Gauntlet
Gel
GripShift
Hexic HD
Ikaruga
Marble Blast Ultra
Small Arms
Texas Hold´em
Triggerheart Exelica
Wik; Fable of Souls

Spild af Penge;

A Kingdom for Kefflings
Band of Bugs
Bomberman Live
Carcassonne
Castle Crashers
Mad Tracks
Ninja vs Pirates Dodgeball
Novadrome
Rocketmen Axix of Evil
Samurai Shodown II
Soltrio Solotaire
Sonic The Hedgehog 2
Texas Cheat´Em
The King of Fighters ´98
TotemBall
TMNT 89
Uno
Worms
Yie Ar Kung-Fu

// Senzai
18-08-2007 - 12:45

Da Buildz - Human Wall-HaXz0rNavn på Build;
Human Wall-HaxZ0r

Race; Human

Ide; Det går ud på, at du bruger Vision til at finde folk - Gerne på den anden side af væggen. Du bruger så teleport til at poppe frem out of nowhere og så blæse hovedet af modstanderen med din ShotGun - eller Katana, hvis du hellere vil lege ninja.

Våben;
ShotGun, Riffel. Måske Katana eller, hvad du ellers får samlet op.

Mapped Tech/Magic;

LT; Teleport
LB; Enhanced Vision
RB; Wired Reflexes

Quickcast;
Tree of Life, Ressurrect. Disse to skal man have i alle builds. Jo flere på holdet, der er i live, jo mere vinder i. Oh, og så Grenades. Selvfølgelig.

Styrke; Enhanced Vision. Giver dig og dit hold det taktiske overblik. Rigtigt godt allroundbuild. Du kan det hele. Du kan være Teamplayer med Res og Tree. Være long range med dit Vision og riffel. Eller være CloseCombat med Teleport, Wired og ShotGun.

Svagheder; Der er sgu ikke rigtigt nogle. Mennesker har god Health og god Speed. Eneste umiddelbare ulempe, er at buildet er "dyrt". Du skal bruge mange techs og dyre våben, og derfor vil builded først accelerer i de senere runder.

Strat/Andet;


Køb altid Tree of life i første runde. Den vil redde dit liv, dine holdkammerater, og den vil oven i købet give dig ekstra penge. Mennesker starter også med 500$ mere end de andre Racer, men uanset hvor fristende det er så lad være med at bruge dem på et våben. Gem pengene, så du allerede kan købe en Tech mere i næste runde!
Første runde er altid utroligt random med Nades flyvende til højre og venstre, og det ville sgu være ærgeligt at købe et våben blot for at miste det til fjenden. Det er også derfor, at jeg er af den overbevisning, at man ikke skal købe våben i de første par runder, men istedet få fat på modstanderens våben, medens man bruger sine egne penge på Tech og Magi. Skal det endeligt være, så nøjes med en SMG uden ekstra ammo.

Når du kan, så køb Enhanced Vision. Det giver en meget stor fordel at vide, hvilken vej modstanderen kommer fra, og at kunne holde øje med om der skulle være en enkelt eller to, der kommer bagfra.

Derudover, så er den alt for sjov som Scare Tactics til at give modstanderen paranioa. Når du aktiverer den, så kan modstanderen kun høre, og se, at du kommer, men ikke hvor du kommer fra. Jeg har stadigvæk Tics fra mine kampe mod BoomBoom. Så, hver gang jeg hører den karakteristiske lyd, og kan se ringene på mit HUD, så helt automatisk, så snurrer jeg lige min character 360 grader rundt, for at sikre mig, at der ikke er nogen, der kommer bagfra.

Du har træ og vision nu, så du er sådan det good to go. Stjæl våben fra modstanderne eller døde Team-Mates, og køb Tech/Magi efterhånden, som du får råd.

Jeg har bare et dilemma. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om jeg skal skifte Wired Reflexes ud med Smart-Link. Jeg er blevet helt vild med Rifflen her på det seneste, og den bliver bare alt for fed med Smart-Link. Især, når man også har Vision, og kan finde folk på lang af stand, og kan se - og være klar på -, når de løber ud fra cover, og derved kan skyde dem ligeså snart de stikker næsen frem. Alt for sjovt synes jeg. Problemet er bare, at man bliver svækket gevaldigt i Close Combat af ikke, at have reflexes. Jeg oplever tit at Elverne (70% ca. af alle der spiller SR) stikker af fra mig, når jeg ikke har reflexer på. Det er jo også bare så skægt, at når Elverne forsøger at stikke af, så aktiverer du Wired, løber op til dem og skyder dem i Ryggen.

Uha, det er svært valg, synes jeg. Det er vel op til, hvad man har lyst til. Være Long Range Hunter eller CloseCombat-kinda-guy.


// SenzaiEdit; Rettet en Del stavefejl :P

14-08-2007 - 02:44

Da Buildz - Ninja-Trold.
Navn på Build; Ninja- Trold.

Race; Trold


Ide; Jeg er træt af alle de bøsseninjaer, der runder rundt, så nu laver vi en ordentlig en! Det går ud på, at du har Wired Reflexes og Katana. Når du ser en fjende, så forsøger du at komme så tæt på som muligt, aktiverer Wireds, og løber over og hugger ham i småstykker inden, han når at tænke; "WTF?1". Herefter kaster du træ og Healer. Derefter --> Repeat. Det fede ved Trold Ninja imodsætning til andre Ninjaer er, at Trolden kan tåle at blive skudt, medens han svinger klingen. Da racer dør af 3 hug, så skal man nok nå at få dem, inden de får en selv.

Våben; Katana og hvad du kan få fat på i kampens hede - Senere Shotgun eller Minigun.

Mapped Tech/Magic;

LB; Gust
LT; Teleport
RB; Wired Reflexes

Quickcast;


Tree of Life , AMG

Styrke;

Yderst effektivt en mod en, og til at jage modstandere, der forsøger at stikke af. Kan tåle fuldstændige åndsvage mængder af damage. Ninja-Trolden har massere af Health, har "Harden" ability, samtidigt med, at man blokerer skud med sin Katana og Reflexer. Kombiner det med et træ at gemme sig bagved, og du har en solid mur. En anden stor styrke af, hvor fleksibelt dette build er. Du kan sagtens give trolden et andet våben (Især ShotGun eller MiniGun), og så skal han nok owne ved hjælp af Gust, Wired og Træ.

Svagheder;

Ninja-Troldens største - og eneste i mine øjne svaghed - er at den er utrolig afhængig af sit træ. Buildet er lavet til at slå folk ihjel en mod en ved brug af Wired Reflexes og Katana. Det gør så også at trolden oftest vil være såret efter brug af Reflexer og af de kugler du vil blive ramt af på vej hen mod modstanderen. En anden ulempe er, at grundet Troldens mangel på essens, så er der ikke plads til Ressurect i buildet.

Strat/Andet;

- De første par runder.


Det første du skal gøre, er at købe Tree of Life i. Det er er Alpha og Omega for Ninja-Troldens overlevelse. Ikke nok med det, så vil dine Menneske og Dværge team-mates være glade for dig, og du får endda penge, hver gang dine holdkammerater står under dit træ - Noget der er yderst vigtigt i starten af spillet.

Taktikken i første runde er bare at gemme dig bag dit træ og dele så meget skade ud som muligt.

I runde to køber du Wired Reflexes, hvis du har råd. Er det ikke tilfældet så plejer jeg gerne, at købe SMG - uden at spilde penge på ekstra ammo - eller Rifle, hvis jeg er i rigtigt lamer humør bag mit træ. Det giver trodsalt flere klejner at slå folk ihjel end at dø. En Rifle kan hurtigt tage folk ned på afstand, hvis man bare man rammer med den. Tre-fire pletskud skulle gerne være nok til at tage en Elv, Menneske eller Dværg ud. Hemmeligheden er at sætte sig på hug, så ens sigte forbliver stabilt. Mere skal der ikke til. Problemet med riflen er, hvis folk kommer tæt på dig, da den er sindssyg upræcis, men så har vi stadig vores pistol.

i Tredje runde, der skal Wired Reflexes være købt, og vi så er vi sådan set klar til at lege Ninja. Vi har Reflexerne til at Jumpe folks Face, og vi har Træet til at heale ved.
Har vi ikke allerede en Katana, så slår vi en anden Ninja ihjel og Stjæler den. Bortset fra en enkel rifle eller SMG - igen uden køb af ekstra ammo - så er jeg meget imod, at bruge penge på våben. Man kan sagtens i langt de fleste spil, finde våben rundt omkring på banen som folk har tabt. Det er i mine øjne lang smartere at sørge for at få købt de Techs og Magic, man skal bruge, da de - imodsætning til dine våben - ikke forsvinder, når du dør.

- Gust dat MoFo!

Næste skridt er at få fat på Gust. Jeg synes uden pis, at det er den bedste Magi i spillet.


Du kan bruge den til næsten alt;

 • Kan bruge den til at fucke Smokers up.
 • Kan bruge den til at fucke Glider-Svin up.
 • Kan bruge den til at Bounce Granater tilbage i hovedet på folk.
 • Kan bruge den til at Samle lig, så man kan raise flere uden at bruge mere essens.
 • Kan bruge den til at afbløde fald.
 • Kan bruge den til at owne Ninja-Spassere, så man kan nå at skyde dem, inden de kommer tæt på.
 • Kan bruge den til at fucke folk up under kamp.
 • Kan bruge den til at få folk til at teleporte den forkerte vej.
 • Kan bruge den til at skubbe lig udover kanten, så de ikke kan Rez´s.
 • Kan bruge den til at holde Artifact Carriers væk fra Extraction pointet.
 • og sikkert en masse mere.
Den er Tool-Spell number one, altså, og den er så god i kamp. Det er så fedt, at stå og mase Elver-Svin op ad væggen med den, medens Mini-Gunnen fylder dem med bly. Så tilfredstillende. Eller, når folk prøver at stikke af, så skubber du dem ind i væggen.

Den sidste Spell, vi skal have fat på er Teleport. Teleport er ikke en nødvendighed, men snarere en luksus spell, der er rar at have, så man kan komme let omkring. Den er også meget fed at have, hvis man skal have lukket distance mellem en selv og modstanderen, så man ikke behøver at miste liv fra Wired Reflexes.

Iøvrigt, så har så er Tree of Life røget på QuickCast. Skulle der være nogen, der ikke ved det, så QuickCaster man ved at holde B-knappen, flytte markøren hen på den Magi man vil bruge, og så trykke Right Trigger. Det er nemlig spild af plads, at have spells som Tree of Life eller Rez mapped på skulderknapperne. De kræver jo ikke samme hurtigthed og præcision som f.eks Gust eller Teleport. Det kan meget bedre betale sig at have de "Langsomme" spells på Quickcast og så de hurtigere spells og eventuelt Techs mapped.

- ShotGun-MiniGun-Trold? Yeah, vi kan det hele.

Nu, hvor vi har fået fat på Teleport og Gust; Spellen, der rykker alle rundt, og gør at vi kan begynde at lege MiniGun- eller min favorit; ShotGun-Trold. I kender allesammen MiniGunnen. Ond og Effektiv. Især, når når du Kombinerer den med Gust, så de ikke kan komme væk før det er for sent.

ShotGunnen er bare alt for skæg. Det det går ud på med den, er at bruge vores Ninja Trold til at komme tæt på folk og blæse hovedet af dem. Her er især teleport fed at have. Teleport op foran snotten på folk og skyd. Igen kommer Gust ind i billedet. Dør folk ikke første gang, så Gust dem, så de bliver stunnet i et Sekund eller bare så de fucker deres sigte gevaldigt op. Mens modstanderen flyver baglæns og ikke kan gøre noget, så skynder du dig at Aktivere Wired Reflexes, så du kan følge med ham helt tæt på, og få et gratis ShotGun skud ind. Offeret skulle gerne være død nu eller ihvertfald have så lidt liv tilbage, så han ikke er noget problem længere. Noget, andet, der også er alt for skægt med ShotGunnen er, når folk stikker af, så bruger du Wired og Skyder dem i ryggen, så de dør. xD

Jeg bruger ikke Katana mod andre Katana-users, da jeg ofte selv dør i Katana-Battles ^^; Her er ShotGun og Gust Godsends igen. Hvis du ser en Katana bruger komme mod dig, så skyd ham med ShotGun, og sørg for at skubbe ham væk med Gust lige bagefter. Modstanderen gør nu en af to ting. Den første mulighed er, at han Tænker "Fuck it", og løber hen mod dig igen i håb om at ramme dig. Du skyder ham så igen :P. Han skulle gerne være død eller have meget lidt liv nu. Den anden mulighed hen er, at han tænker ;"Oh Shit!, sådan en ShotGun giver meget i skade" og stikker af. Du bruger så Wired (som ikke koster Essens at bruge) eller Teleport og løber hen og skyder ham i Ryggen.

Skulle det ske at du møder andre Trolde, så er dit bedste våben Katana´en. Trolde kan tåle supermange skud, men skal ikke have mere end 3 hug med Katanaen og så er de færdige.

- Jamen, hvorfor bruger du ikke smoke som ægte Ninjaer?

Der er en del populære Techs og Magic, som jeg ikke bruger i mit troldbuild. Den mest iøjnefaldende er nok manglen af Rez i mit build. Det er ganske enkelt fordi at Trolden har for få Essensslot. Efter Wired Reflexes er mapped så har jeg kun 5 slots ledige, og da Rez fylder 4 slots, så har jeg ikke råd til at kaste Tree of Life, og uden den, så dør jeg. Jeg kan dog i nødstilfælde af, at jeg er den eneste tilbage på holdet, unmappe Wired og derved frigøre nok Essens til at have en person Rez´d og samtidigt kunne kaste træ. Når vi så langt ud, så er mit Job bare at holde mig i live, medens de andre forsøger at vinde.

Hvad så med Smartlink? Næsten alle trolde bruger smartlink, men igen fravælger jeg det, da jeg hellere vil have andre ting mapped og spare på Essens. Det er dog rigtig nice med Auto-Aim med MiniGun, men det er bare ikke det værd. Jeg vil hellere have 5 frie Essens slots, så jeg kan kaste spells hurtigere efter hinanden. Det kan man ikke, når man kun har 3 slots ledige, for så bruger man alle sine slots, når man kaster spells - og derfor går der længere tid før, man har fået nok essens igen til at kaste spells, end hvis man havde 5 fra start af.

Jeg er faktisk også stødt på folk, der bruger Smoke som trold. Well. Det er der i mine øjne ingen grund til. Trolde løber så langsomt, at de ikke kan stikke af alligevel. Gem dig hellere bag et træ.


BreakDown; Ninja Trold er alt for fed og sjov at spille. Du skal leve på dine to Stærkeste våben; Wired Reflexes og Gust. Efter endt kamp, så skal der Heales bag træ. Du skal også huske, at du har andre våben end Katana. Bliver du skudt og derved langsom, medens du forsøger at hugge en ned, så skift våben og skyd ham istedet! Selv kommer jeg tit til at sætte mig op på, at jeg vil hugge ham ned, og det taber jeg på. Kan du ikke nå ham, så skyd ham :P

//Senzai :)


Nogen Comments? :D

(Ja, jeg tror selv på, at folk læser det hele xD)


Edit; Rettet nogle stavefejl og trykfejl
12-08-2007 - 22:18

ShadowRun - Character Strat Sheets? :0P


Ismand; Senzai, vil du vide noget?
Senzai; Yeah?
Ismand; Du er ret dårlig.


Ja ja, jeg er måske ikke World-Champ skyggeløber, men jeg har det fandeme skægt.

ShadowRun er en af de få Shootere, der har fanget mig. Gameplayet er spændende og varieret og tilpas dybt, når man kommer ind i det. Samtidigt så er det bare så pissehyggeligt. Det er nok især på grund af Fraværet synlige statistikker og leaderboards. Der er bare en hel anden stemning, når man gamer shadowrun i forhold til spil som GoW, hvor folk tager det alt for seriøst. Det er også bare så fedt, når man spiller sammen med danskere.

Se bare idag. Jeg gamede 4 vs.4 Attriction (Team Deathmatch uden Respawn). Det var mig, BoomBoom326, BadaBing DK og Ismand mod fire randoms.

Det var så en, der fik en genial ide. (det var ihvertfald ikke mig ^^; ). Hvad nu, hvis vi allesammen i første runde giver vores penge til BoomBoom, så han kan købe Rocket Launcher og fylde den op med fyrværkeri?
Awright! BoomBoom køber raketter, og vi løber i samlet flok ned mod fjendens spawn for at dele tæsk ud. Ligepludseligt ud af den blå luft, kommer der en granat flyvende og tager BoomBoom plus TeamMate ud. Fuck! Det næste vi ser er en trold med MiniGun der mejer resten af holdet ned. Fedt >_<

Vi starter så næste runde med Zero Dolla på Lommen, samtidigt med at modstanderholdet har en Raket-Kaster med vores Tag på. Vi får selvfølgelig klø den runde. Vi tager os sammen og kæmper side om side i 12 lange og hårde runder, hvor vi hele tiden økonmisk set er 2 runder bagud. Alligevel ved hjælp af Team Work vinder vi battlen. Det er det, der er så fedt. At kæmpe sammen og så overkomme hvad der ser ud som umulige odds. Elsker det.


Jeg har tænkt mig her i mine kommende blog-indlæg at skrive mine forskellige builds, Characters og Strats ned. Mest for mig selv, men også, hvis der skulle være andre, der er nysgerrige. Så kan I jo Stjæle lidt til jeres builds, hvis der var noget I kunne bruge.

Jeg har 3 Mainbuilds jeg bruger. En til Attriction. En til Raid (Defence) og en til Raid (Offence). Ninja-Trold, Riffel-Spasser Medic og Human WallHaxZ0r.


Kunne forestille mig, at formatet kunne se nogenlunde sådan her ud.;Navn på Build; Wannabe Ninja.

Race; Elf

Ide; Ninjaer er cool. Jeg leger Ninja, og forsøger at snige mig om bag på folk og hugge dem i ryggen. Hvis jeg bliver opdaget og skudt efter, så er jeg en kylling, bruger smoke/teleport, stikker af og gemmer mig indtil, at jeg har fuldt health igen.

Våben;
Katana, Bitches!, Smg med fuldt Ammo, Selvf.!!

Mapped Tech/Magic;
Teleport, Smoke, Rez

Quickcast;
Ingen. De fleste Wannabes er noobz, og har ikke tjek på det.

Styrke; Det er meget godt til at hunte Katana Ach´s med. Elf har god speed til at få fat på Artifakt med.

Svagheder; Har næsten intet healh og man er seriøst på røven, hvis man løber ind i folk med Gust.

Strat/Andet;
Start med at købe Katana + SMG, og så er det bare afsted! I næste runde, hvor du har mistet begge dine Våben, be´r du bare dine TeamMates om Clicks til at købe Smoke, da du fandt ud af, at Ninjaer ikke er udødelige.
Du løber så ind i en Gust-User og i samme øjeblik du dør, Så beklager du dig over at ingen køber Rez. - I kender typen :0P


Jeg tænkte på at lave noget i den stil bare meget mere detaljeret og så lidt mere seriøst. Well, nu må vi se om jeg får gjort noget ud af det, eller om det her bare er et Spur of the Moment efter de gode kampe, jeg havde idag. :)


Hvad med Jer? Har I nogle fede Builds?

// SenzaiEdit: Som altid rettet lidt stave- og trykfejl. :)

10-08-2007 - 22:11

Derfor valgte jeg Xbox 360Fordi Jeg er Pro-Gamer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
 • I dag: 0 besøgende
 • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her