Da Senzai's blog
29-03-2008 - 13:04

Lidt CAD-Comic.


Som nogle af jer ved, så er jeg jo lidt nørd. Jeg spiller ikke kun Xbox, men også andre diverse hobby spil som Magic the Gathering, BloodBowl og har senest kastet mig over HeroClix.

Det er måske også derfor, at jeg synes at online Comic´en CAD har været helt eminent på det sidste. Det der blandt andet er fedt ved den, er at den ikke udelukkende fokuserer på computer spil, men også mange andre dele af "nørd"- Kulturen.

Vil reklamere lidt for den, da jeg synes at folk er nødt til at læse de sidste tre striber;







Hvis billederne og teksten virker lidt sammenpresset, så er det fordi, at det er de. Skal jo overholde blogreglen om max bredde på 540 pixel.

Men hop over til http://cad-comic.com/ , for bedre billedkvalitet og flere historier. :)


- Bruger kun ordet nørd i mangel på bedre.

24-03-2008 - 16:01

Dem til Nintendo


Haha!, hvor er det heldigt!

SÅ har jeg lagt om længe endeligt fået taget mig sammen, til at liste alle de spil, jeg har til GameCuben, og ved I hvorfor?

Der var nemlig en, på et andet forum, jeg færdes på, der har bumbet en tråd, hvor man skal skrive, hvilke spil man har. Det fede er så, at jeg åbenbart har svaret i tråden, og derfor kan jeg bare copypaste, det meste, jeg har skrevet der!

Juhuu!

AweSome!;

Def Jam: Fight for NY
Mario Kart: Double Dash!!
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
NFL Street 2
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Resident Evil
Resident Evil - CODE: Veronica X
Resident Evil Zero
Resident Evil 4
Super Smash Bros. Melee
Tales of Symphonia  
TimeSplitters: Future Perfect
X-Men Legends

Faktisk ok;

F-Zero GX
NBA Street vol. 3

Spild af Penge;

Eternal Darkness: Sanity's Requiem
The Legend of Zelda: The Wind Waker
19-03-2008 - 19:34

Team Optic Blast


Jeg er lige begyndt at spille HeroClix, og jeg er stadig Mega N00b. Det har dog ikke afholdt mig fra at melde mig til min første HeroClix turnering.

Denne turnering er Tematiseret, og det betyder, at man skal vælge en supergruppe, man vil spille med. Det kan være Avengers, Justice League, Fantastic Four, Batman Family osv.

Jeg har ikke så mange figurer endnu, men til gengæld, har jeg det ganske udmærkede Danger Room starter set, så jeg har valgt at spille X-Men.

Jeg skal så finde mig et Tema inden for mit X-Men Tema. Hvad skal holdet gå ud på, og hvordan vinder det?

En ting er sikkert Cyclops skal være med, og han skal være helten på mit hold.

Jeg har altid været vild med Cyclops i spil. Lige siden jeg første gang stødte på ham i det finurlige X-Men vs. Street Fighter. Jeg bliver aldrig træt af at høre ham sige “OPTIC SWEEP!” eller “MEGA OPTIC BLAST!. Har var også min main guy X-Men Legends et og to. Det var også derfor, at jeg var helt vild, da man kunne downloade Cyclops fra markedspladsen og spille ham i Marvel Ultimate Alliance.

Min Strategi bliver, at jeg skal vinde på OPTIC BLAST!, og des lige! Jeg skal derfor havde nogle mutanter på holdet, som er gode til at skyde og skader når de rammer!  
 Jeg skal også gerne have nogle figurer på holdet, der kan sørge for at holde fjenden på sikker afstand. Derudover, så er det nok også smart med nogle flyvere, så jeg kan transportere Cyclops sikkert omkring.

Det skal faktisk være et rigtigt nederen hold at spille mod. Der skal bare fedtspilles på sikker afstand.

Først er jeg nødt til at få mig et overblik over de få X-Men figurer jeg har, og hvilke af dem, der bidrager med noget til Temaet/Strategi´en.

Formatet bliver

Navn (Hvad de bidrager med i forhold til temaet), Pris

 • Angel (Flying, 12 Speed, Defense +2 mod Ranged Attacks), 50
 • Beast, 60
 • Cyclops (10 Range, Ranged Combat Expert, Defense +2 mod Ranged Attacks), 40
 • Colossus, 60
 • Dazzler ( 2 Ranged Attacks, Running Shot, Defense +2 mod Ranged Attacks, Incapacitate), 48
 • Jean Grey (Telekinese, Mind Control, Incapcitate), 50
 • Magneto ( Flying, Defense +2 mod Ranged Attacks, Telekinese), 89
 • Morph (Flying), 90
 • Quicksilver, 49
 • Rouge (Flying), 38
 • Storm (Flying, Force Blast, Ranged Combat Xpert, Defense +2 mod Ranged Attacks), 40
 • X-23, 35.

Der var jo heldigvis en del, der passede ind. Standard formatet for HeroClix kampe er 300 point, så det er, hvad jeg har et bygge holdet for

Første valg bliver Cyclops. Hans primære opgave bliver at deale damage og være AweSome.

Nr. 2 er Angel. Hans opgave bliver at slæbe rundt på resten af holdet. Blandet andet, hvis modstanderen kommer for tæt på Cyclops, så kan Angel tage fat i ham, og flyve han nogle felter væk, hvorefter Cyclops er rede til at Optic Blaste igen.

3. Pick. Jean Grey. Hun skal holde modstanderne hen med sin Telekinese, Mind Control, Incapacitate medens hun engang imellem selv sender nogle skud af sted.

4. Dazzler. Hun skal bare løbe rundt og skyde folk.

5. Storm skal vi også have med. I starten skal hun bare deale damage med hendes insane 4 i skade med Ranged. Senere, når hun ikke længere selv skader så meget, kan hun hjælpe med at holde modstanderen hen ved blandet andet at Force Blaste. Hun kan også flyve rundt med folk.

228 Point er brugt so far. Det efterlader 72 point at købe for. Out of Nowhere hiver jeg Doctor Strange , 71 point, op ad hatten, Nej, han er ikke X-Men, men heldigvis tillader regelsættet af der på ens hold gerne må være guest stars, der maks udgør en 3. del af ens point.


- Yeah. Doc Strange er Nice.

Strange er rigtig fed med hans Probability-Kontrol, der tillader rerolls, samt en Range på 10 med en damage på 4 med Ranged Combat Expert. Oh Shit! Ja det tror jeg vist nok!

Jeg aner ikke om det her holder, da jeg er ret ny i game´et, men nu må vi se. Sjovt er det i hvert fald.

18-03-2008 - 18:30

Abel ser mig noget plat ud.

- På den fede måde selvfølgelig!

Indtil videre er Abel den character, jeg ser mest frem til i Street Fighter 4. Gutterne fra Capcoms Digital Blog har postet en video, der viser Abels specials moves, og han ser fed ud.

En rigtig lækker detalje er, at Abels "Punch, Punch/Kick, Throw"- String udføres ved at trykke qcf+P, f+P/K, f+P istedet for ligesom i de gamle spil, hvor kommandoen for den slags strings (f. eks. Karin, Fei Long) var qcf+P, qcf+P, qcf+P,
Den nye kommando gør stringen så meget lettere at udføre på 360-pad´et som jo er utroligt ringe til 2D fighters. Man skulle næstent tro, at Capcom havde taget hensyn til os!



Jeg kan iøvrigt kun anbefale Capcoms Blog, de skriver en masse gode og dybdegående artikler. Især deres SSFIITHDR sektion er fantastisk. Dave Sirlin kører en serie, hvor han beskriver alle balance ændringerne ved samtlige figurer i det kommende SSFIITHDR, og ikke nok med det, så forklarer han tankerne bag ændringerne, istedet for bare at smide et halvhjertet fire-liniers fact sheet op. Det de leverer er virkeligt kræs for fans.
14-03-2008 - 21:13

Okay, nu pisser I af, kællinger,


 Det har været en lorte dag, og jeg er pissesur og eddikenegativ, så folk, de kan bare fucke af, og jeg tager no shit from nogen i dag!
12-03-2008 - 19:13

GAMERPOINTS HELVEDE II - Let´s do the Math.


- Har jeg en chance`?

Det er ikke længe siden, at Gamerpoint Helvede II blev annonceret. Jeg var like woohoo!, og kunne slet ikke få armene ned igen, da jeg første gang så nyheden på XboxLife. Jeg går som bekendt ikke så meget op i GamerPoint, og har derfor en masse fulde spil med 0 point i, samt en hel masse achievements i mine spil, som bare venter på at blive taget. - Samtidigt, så kunne det da godt blive sjovt at prøve at være GamerScoreLuder for en uge, da jeg alligevel ikke har noget bedre at tage mig til. Har desuden læst en del GamerScore konkurrence strategi-Guides over hos 360voice, og har faktisk småglædet mig lidt til denne begivenhed.

Jeg skimmer hurtigt reglerne igennem og falder over denne paragraf;

Alle starter med et nyt Gamertag dvs. fra 0 points

Ja. Præcis.
EJ MAND!

Man skal oprette en ny fake profil for at være med! Som om, at jeg gider whore nonstop i 5 dage, for at spilde arbejdet på en fake profil. Skal der whores, skal det sat´me være på min egen profil.

Konkurrencen skifter også lige pludseligt karakter. Med det nye system bliver alle hyggegamerne udelukket. Vi har jo på ingen måde en chance mod folk som;



Hvordan skal man vinde over det`? Jeg har hele tiden følt GamerScore Helvedet som værende et lidt mere Casual Arrangement, som man kan hygge sig med. Det kunne det også havde været, hvis man måtte bruge sin gamle profil. Vi vil selvfølgelig få tæsk af dem, der laver nye tags, men i det mindste så kunne vi beholde de point, vi fik os erhvervet. Så havde vi da fået lidt ud af det, men sådan skulle det ikke være.

Det skal nok blive sjovt - for dem, der stadig gider. Det kan ikke betale sig at bruge 5 dages ferie på at være med, medmindre man vitterligt er sikker på, at man vinder. Nu håber jeg så bare, at fan fav´s som Shreik og Mitzurugi stiller op, så jeg kan heppe på dem :).

Jeg har dog spekuleret lidt i om jeg skulle stille op alligevel, og har derfor kigget på, hvor meget GamerScore, jeg ville kunne nå at få. Bare sådan cirka. Nu, som I sikkert, kan læse, er jeg Mega Gamerpoint Scrub, og vil derfor ikke regne nogle Achievements med, som jeg ikke har på min Shin Senzai profil, for som sagt. Skal jeg gå efter nye Achievements, vil jeg også have Credits for dem.

Anyway, det tillader, at jeg kan få følgende antal point i følgende spil;

...

Okay, kiggede lige min Achievements igennem, og jeg gider ikke sidde og lægge sammen og trække fra nu. Så vi simplificerer lige.

Jeg har 10889 point nu. Jeg har vel solgt en 3. del af mine spil. Det efterlader 7259 point. Og hvis vi så siger, at halvdelen af dem er tidskrævende eller svære, så kan jeg samle mig 3629 point. Træk så 2000 fra, fordi, jeg hverken ejer Avatar eller King Kong, så har jeg 1629 point at compete med, og det er på ingen måde nok. Jeg kunne helt sikkert få flere point, men det kræver for meget arbejde, og det vil jeg på ingen måde, når point bliver spildt på en fake profil - med vinderchancer så få som de er.

Har også overvejet bare, at gå efter Arkade titlen, men igen. Jeg har så mange arcade point, jeg ikke har taget på min Shin Senzai, men igen... no way, at jeg kan konkurrere mod en Legendary Gamer som Bomb Jack dk

Jeg ved jo, at der er mange, der har det ligesom mig. Det kan man jo allerede se i forummet, med indlæg som;

" så enig. Fortsæt på gammel profil. Meget sjovere"

"
Hørt - er også det der afholder mig og konen fra at prøve - vi har ikke en chance for at vinde, men det vil alligevel gøre det mere atraktivt hvis man fortsatte på gamme. - Også lettere at se friends score olign - lidt svært med nyt Gamertag"

"
Helt iorden, synes bar det er træls og lave en ny profil. For og få nogen achievement du ikk kan bruge.."

Min pointe er vist nået frem. Jeg synes, at det er syndt at ødelæggge det på den måde for os hyggegamere, der alligevel ikke ville have en chance for at vinde. Sådan er det vel med hardcore konkurrencer. Ikke ligefrem den bedste måde at styrke communitiet på.

// Senzai - GamerScoreN00b.
06-03-2008 - 10:17

Jeg får det jo ikke gennemført alligevel, mand!


Jeg har gået og luret lidt på Lost Odyssey. Især efter GameMakers Anmeldelse. Jeg har tilmed fri både idag og imorgen, så det ville jo være oplagt at tage ind og købe det idag!

Jeg har det bare sådan lidt... 500,-, især, når jeg ved, at jeg ikke får det gennemført alligevel. Sådan har det altid været. Jeg er helt vild med og facineret af JRPG. Jeg har bare aldrig i mit liv gennemført et eneste, selvom jeg har spillet en del. Enten sidder jeg fast eller også bliver jeg for træt af Random Encounters. Heh, Status over de spil jeg har;

Final Fantasy VI - Kan ikke finde den åndsvage Lemon Cider til at komme videre
Final Fantasy VII - Købte FFIX og har ikke rørt det siden ^^;
Final Fantasy VIII - Lånt ud til en Ven.
Final Fantasy IX - Sidder fast et sted, hvor man skal tænde en hel masse lys.
Final Fantasy X - Sidder fast ved en af de sidste puzzles.
Final Fantasy X-2 - Købte en Xbox 360.
Kingdom Hearts - Kan ikke finde Ariels Grotte. - Bedste RPG ever.
Tales of Symphonia - Sidder fast ved en boss - Ellers monsterfedt spil!
Enchanted Arms - For mange fucking Random Encounters
Blue Dragon - Sidder fast, men blev aldrig rigtigt fanget af det , så gider ikke forsøge igen.
Eternal Sonata - Har kun spillet det en time :P

Det er faktisk nøjagtigt det samme med Survival Horror spil. Dem elsker jeg også, men har kun gennemført et eneste af dem!

Har følgende;

Silent Hill
Silent Hill 2
Silent Hill 3
Silent Hill 4
Project Zero
Project Zero 2
Resident Evil; Remake
Resident Evil; Zero
Resident Evil; Code Veronica
Resident Evil; 2
Resident Evil; 3
Resident Evil; 4 - Har jeg gennemført, men det var jo også meget mere Survival end det var Horror.


Ved ikke, hvad det er med de to Genrer. Synes begge to er rigtigt fede. Jeg må bare sutte gevaldigt til dem.

Uha, ved bare ikke rigtigt, om jeg skal købe mig Lost Oddysey idag, medens jeg er superhypet eller om, jeg skal give mig ikast med Eternal Sonata først.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
 • I dag: 0 besøgende
 • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her