Da Senzai's blog
31-01-2008 - 21:14

Champion MUGEN - De første figurer.


Så er jeg tilbage igen, og jeg har tænkt lidt over, hvilke mains jeg ville vælge - og det er bare svært, for der er så mange fede figurer! I det mindste, så ved jeg nu, hvad jeg skal bruge det 16. slot til fra igår af. Nemlig en Main mere.

Imens jeg grubler videre over mine personlige favoriter, så har jeg har valgt at tage den nemme løsning idag, og istedet fundet frem til DragonPunchas mains, og hvilke figurer jeg ville bruge som Sub-Boss og Final Boss.

Som Enyeez ganske rigtigt gættede, så bliver den første af dagens characters;

Parry-Ken;Parry-Ken er en Ansatsuken kæmper. En stilart han deler med Ryu kendt fra Street Fighter. Han har derfor alle de klassiske moves, som Shoryuken, Hadouken og Tatsumaki Senpuu Kyaku (Helikopter-sparket ^^). Det, der gør denne udgave af ken særlig er hans evne til at parry sig ud af alle situationer, hvis man bare kan mashe forward hurtigt nok.

Næste kæmper er;

Strider Hien;Strider Hien er Hiryu´s rival i de knapt så kendte Strider spil. Han er løst basseret på Hiryu´s Marvel vs Capcom inkarnation. Hans kamptaktik består mest af at holde en sikker distance til modstanderen, ved blandt andet at kunne kravle op langs siderne i banerne, og så ellers bruge sit sværd som boomerang. Når det skal være, så han han sagtens gå i nærkamp med launchers og aerial raves.


Bosserne

En Sub-Boss skulle også findes. Han skulle være en parodi på fucked op chars, uden at være alt for lam. Der var faktisk ikke så mange, jeg kunne vælge imellem, da jeg sidste år skilte mig af med de fleste af mine nederen chars, såsom Omega Tom Hanks, Rox Howard Clones, Psycho Shredder, KillerWhale og, hvem der ellers er. Der var kun to figurer jeg overvejede. PaperGuy og Kung Fu Fiuun. Kung Fu Fiuun er for plat. Det er PaperGuy også, men han er i det mindste lidt sjov. Eller faktisk. Rigtigt sjov. Alt efter ens humør ;). Så han kommer her;

PaperGuy;Han er bare et rigtigt dumt svin. (han er ca. halv størrelse in-game, han er bare stor her, da han er dobbeltres)


Sidstebossen var straks værrere. De fleste figurer, der har en ond nok AI til at være sidsteboss plejer bare at vinde på cheaphed. Overvejede nogle forskellige mofoes, men kom frem til at Ryuuken måtte være the guy, Han ond, men ikke uovervindelig, og så ser han super cool ud, når han kæmper;

Sabaki Ryuuken;Han er AweSome at se I action. Fantastiske animationer og effekter. RyuuKen har tre forskellige figting stances han skifter imellem. Det er der er så fedt ved Ryuuken er, at man virkeligt får indtrykket af, at man her har med en person, at gøre, der har perfektioneret alle aspekter af kampsport. Han er virker næsten guddommelig selvom han ikke bruger meget andet end slag, spark og parrader. Det er direkte smukt at se på, og at hans AI bare tæver gør kun det hele meget bedre.

Det eneste, der irriterer mig ved ham, er at han istedet for at dashe, så teleporter han lynhurtigt. Men det er nok bare en smagssag, men jeg synes, at det kunne være federe, hvis han ikke havde "overnaturlige" kræfter.

Men en ting er sikkert. Fed er han.


Jeg ville også have fundet nogle baner frem til dem, men jeg kan ikke lige finde ud af, hvordan man tager billeder af banerne, og samtidigt får animationerne med, så det bliver en anden gang.

//Senzai

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her