Da Senzai's blog
13-01-2008 - 00:41

Kun 13 dage... Næsten.


Oh´Shizzle, det er sgu også rigtigt!

Smash Brothers Brawl bliver bare så AMAZING!, og bliver spillet, der gør, at jeg køber mig en Wii. Det bliver så fedt, at spille online, og jeg er sikker på, at det AMAZING Senzai/Jibla Tag Team kommer til at Dominate the World, ligeså hårdt som vi Dominerer UMK3!

Og Ice Climbers. Nøj, hvor skal jeg whore dem! og Peach! Hende har jeg sat´me haft meget skæg med.

Af de nye Deltagere, så tror jeg også, at jeg kommer til at bruge noget tid på Wario. og Rofl @ ham, fra PikMin også kommer med i spillet. Det eneste spillet mangler er MegaMan, og så er det Episk. Nu er jeg helt hyped igen. Det eneste i spillet, der måske bekymrer mig, er, at det ikke ser ud til at være verdens mest balancerede spil, men heldigvis betyder det ikke helt så meget, når man spiller 2 mod 2. Bare se Mugen, og så er der også en del Random Faktor med i Smash Bros.

Men, Men, Men. Men.. Nu har jeg aldrig været specielt meget for Nintendo lige bortset fra Smash Bros og Mario Kart. Er der overhovedet for sådan en som mig, der ikke gider Single Player, og synes at det er Nunchuck Motion ting er noget fis, og egentligt bare er padmonkey, der helst vil sidde med PSX Pad mellem hænderne?


For noget helt andet, Så tjek lige den nye StrangleHold Achievement;

Testikill 40 GS:- In a Multiplayer, Kill an Opponent with a precision aim crotch shot.

AhahahahahhaaaahahaHAAHAAHahahaahHAHAhaaAhahahahahahahhhaaaaHAHAHAHAHAHA
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her