Da Senzai's blog
12-01-2008 - 13:40

Da Buildz - Anti-Troll, Anti-Elf Rifle/ShotGun-Spasser


Jeg har fået leget lidt med et nyt DværgeBuild, og det er bare skægt. Jeg Elsker Smart-Link. Igen, så elsker jeg også Strangle. Og Gust. Og Wired. Og Vision. Jeg Elsker Shadowrun.

Det her build er minder en del om mit tidligere dværgebuild. Det har bare flere værktøjer til at slå ihjel med, mod at det kan rezze en person mindre.

Jeg ville tidligere ikke bruge Gust, da jeg var bange for, at den var ubrugelig med Dværgens langsomme ManaRegRate. Men det er faktisk slet ikke noget problem, så ´ere we Go! :D

Navn på Build
; Anti-Troll, Anti-Elf Rifle/ShotGun-Spasser

Race; Dwarf

Ide; Smart-Link er nice, og så slår den så meget ihjel. Gust er også RockerFed.

Kombiner de to med en Rifle og nogle ATM´s og så skal der Sat´me slåes nogle trolde og elvere ihjel.


Våben; Rifle, og ShotGun. Skift ShotGunnen ud med SMG, hvis du spiller mod næstent rent Elverhold

Mapped Tech/Magic;

LT; SmartLink
LB; Gust
RB; ATM / Summon (til at backe dig op, og gemme dig bagved), når du får råd.

Quickcast; Det sædvanlige. Tree, Rez, Nades, ATM.

Styrke; Uberpræcision med Riflen. Det våben kan pille folk ned rigtigt hurtigt. Jeg synes også, at der er tendens til, at man via Smart-Link kan affyre riflen med en endnu højere "speed"- rate uden at SigteKornet fucker op, end når man ikke har aktiveret Smartlink. Det kombineret med riflens høje Damage er Win.

 Derudover, så er buildet særdeles velgnet til at tage Katana-spassere ud, grundet Gust. Ninja´en kommer farene mod dig, du Guster ham baglæns, bevarer kornet på ham, og han er taget ud. Alternativet er, at vedkommende har smoke, og din rifle derfor måske misser med nogle shots. Det giver Ninja´en tre muligheder;

1.Han Panikker, og charger dig igen. Du slår ham ihjel.
2. Han aktiverer smoke. Du følger efter og guster ham.
3. Han Teleporter væk, da du ikke fik ham med en ATM. Du ærger dig :P

Ihvertudfald, så er du i Live

Buildet er også kanont til at tage trolde ud. Det giver sig selv. ATM på Trolden/træet og rifle ham. Eller tag trolden i Nærkamp, ved at suge essens/harden  ud af ham, og så cirkel rundt om ham med ShotGun eller SMG. Det virker rigtigt godt, da den store højdeforskel på trolden og dværgen, gør det svært for trolden at ramme dig.

Svagheder; Buildets største svaghed ligger i, at du er dværg. Du er langsom, og har ikke særligt meget health, hvilket gør dig sårbar over overraskelse angreb. Især SMG i ryggen er farlig. Buildet mangler også lidt mobilitet i og med, at vi hverken bruger, Glider, Wired eller Teleport. Det gør ligesom, at vi Mangler en PanikKnap, til, hvis du bliver ambushet bagfra. Der er her, at Summon er guld hvis, hvis man lige skal campe lidt eller fedtspille bag et træ.

Humans er også farlige, da de har en tendens til at have setups lignende der her. Forskellen er bare, at de har mere liv+speed, mod at det her build har mere fokus. Du må bare håbe på at få gustet HumanRiflerne inden de får for mange skud ind på dig.

Strat/andet;

Start med at købe Træ og Rez. Jo flere Teammates, der er i live, jo mere vinder I. Derudover, så giver TeamPlay gode penge. Næste ting, der skal købes er Gust og Smartlink. Resten bare, når man får råd.

Det er også vigtigt i starten, at hvis du ser en trold, så bare charge den på fuld hammer, så essensen ryger, og dine mates kan tage den ud med pistolen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her