Da Senzai's blog
11-01-2008 - 20:40

Privacy Settings eller ej.


Jeg er begyndt at spille med privacy settings slået til således, at man kan hverken kan se mine spil eller achievements, og det er rigtigt fedt, da det fuldstændigt sætter achievements, boost og cheating ud af spillet. Nu drejer det sig lige pludseligt om, hvor sej man er in-game, og man kan spille spil the way, de skal spilles.

Her på det seneste er jeg kommet i tvivl om man ikke skulle slå det fra igen. Især efter, at min 360 voice er begyndt at fucke helt op, og det irriterer mig faktisk ganske grusomt. Jeg er lidt en sucker for stats (bare se min forum Signatur, altså :P). Derudover, så er det jo også meget fedt at represente de spil man spiller, og hvilken bedre måde er der at gøre det på end på sit gamercard? Det kunne jo være, at der var nogle ligesindede, der så mit kort og tænkte; "Orv! Ham Senzai, han sidder og nørder ShadowRun, UMK3 og Catan hele tiden. Præcis ligesom mig! Han må da være sjov at spille med, så jeg adder ham lige!"

Det kan man jo ikke rigtigt, hvis folk ikke kan se mine spil. Jeg må også indrømme, at jeg har to achievements som er lidt fede at flashe, og som jeg er lidt stolt af. Den ene er Xploration Complete! I Ridge Racer 6 (Det er rigtigt, bitchez. Kan I gøre det efter? :)). Føj for den lede, hvor var det en fed achievement at få. Aldrig i mit liv har jeg kæmpet mod sådan en cheap AI før. Det er helt forrykt, og det gør Single Player delen så monsterfed. Jo sværere AI´en er i et spil, jo federe er det. Sådan har jeg det personligt. Den anden Achievement er S-Rang i DoA (Nej, der kan ikke linkes nok til den! xD). Den tog mig altså også like et halvandet år at få.

På den anden side, så nyder jeg også at spille med Privacy Settings slået fra. For når mine achievements er slået til, så kan jeg ikke lade være med at gå efter dem. Eller jo, det kan jeg jo godt. Sådan da. F. eks havde jeg en dårlig vane med, at jeg i nogle spil nægtede jeg at spille player matches, hvis man ikke fik achievements for dem. Jeg så dem lidt som spild af tid, når der ikke var nogen ”belønning” for dem, i stedet for bare at spille spillet for sjov. Eller, hvad med ShadowRun? Jeg er selv typen, der kan gå fuldstændigt ned over at være på hold med folk, der spiller for Ach´s, men alligevel, så fordi, jeg stadig ikke har min Sniper Achievement (og jeg har gamet spillet fra day one, det udkom ^^;), så kan jeg godt finde på, at købe Sniperen på trods af, at jeg er 10 times mere træfsikker med min Rifle. Skulle det endeligt ske, at jeg får nogle h3adShawtz med Sniperen, og hosten quitter; Nøj, Jeg bliver bitter og whiner over, at jeg nu ikke får +3 Sniper kills ind på kontoen. Det er jo så åndsvagt. Jeg gør så meget ud af, at jeg ikke spiller for Ach, og alligevel kan jeg ikke lade være med at blive irriteret over det.

Det er sgu svært. Altså, jeg elsker at reppe mine spil, og jeg elsker stats, og det er jo også federe for andre, at de kan se mine spil og Ach, end at de ikke kan. Jeg bliver også selv irriteret, når Jibla har været online, og jeg så kigger på hans profil for at se, hvad han gamede, og så står der intet ved ham... men på den anden side, så nyder jeg mine spil en liiiiiille smule mere ved at have Private Settings slået til.

Uha, det er svært at vælge. Hvad siger I?

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her