Da Senzai's blog
01-01-2008 - 12:57

Øv bæv for mig.


Det er nytårs dag. Vækkeuret ringer og vanen tro letter jeg 10 cm over sengekanten i et ukontrolleret spjæt. Shiiiiit. Klokken er 05.20, og jeg har travlt. For jeg skal på arbejde, og mit månedskort er udløbet. Øv. Fandeme nej, om jeg gider give 20,- hver vej, for at hoppe og springe for stressede sidsteøjebliksnytårsindkøbere, der ikke kan fatte, at vi ikke må sælge fyrværkeri i centeret. Jeg suser i al hast ned mod den lokale dsb-kiosk, blot for at konstatere, at de først åbner klokken 8.00 eller 10.00 eller whatever. EJ!! Hvis jeg skal på arbejde NytarsDag, så skal båtnaksne at DSB sgu også. De har mindst ligeså meget med mennesker at gøre, som jeg har.

Jeg bider i det sure æble, medens jeg trodsigt smider en 20´er, EN 20´ER i automaten for at trække mig en billet, og for hvad? Ingen verdens nytte. Der kommer ikke engang en kontrollør på dette umenneskelige tidspunkt om natten, for at tjekke min billet. Tro lige, at jeg føler mig røvrendt, når jeg som tro og loyal kunde køber et fucking månedskort, hver evig eneste måned.

Jeg når frem til min destination, Føtex, og slår autopiloten til. Ni timer senere sidder jeg i toget på vej hjem. Jeg når ikke meget andet end at gå bad, før det ringer på døren, og vores gæster, min Moster og hendes mand, er ankommet. Vi får hældt noget Juice på Raclette grillen. Nice. For jeg er sulten. Man er jo ikke amatør, så man får spist mere et stykke bacon, og hældt mere end en 1½ liters sodavand indenbords, som bliver afsluttet af min Mosters hjemmelavede is. Lækkert.

Klokken nærmer sig de 22.00 stykker, og jeg er træt. Rigtigt træt. Har været oppe i 17 timer nu. Jeg lægger mig i min seng, og går ud. Bliver vækket 23.55, og får ønsket godt nytår. Ca. 00.30 ligger jeg i sengen igen, med massere af tøj på, og jeg fryser. Fryser rigtigt meget, og har det skidt.

Jeg vågner brat, og farer ud på toilettet med brækken hængende ud ad munden. Kan ikke få vejret, og det vælter bare ud. Var bange for, at alle mine indre organer ville ryge med. Velkommen til 2008. Jo, tak.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her