Da Senzai's blog
30-01-2008 - 15:26

Champion MUGEN - Begyndelsen.


For en uges tid siden var jeg to uger på skoleophold i Jylland. Om dagen var det fint med kanon undervisningen og det hele. Det kunne man ikke sige om aftenen. Der var intet at lave. Eller jo da, der var et Air-Hockey bord, og så var det, det. Der slog det mig, var fedt, det ville være, hvis man lige havde haft Mugen med, så man kunne battle.

Så jeg vil lave et "Mugen on the go", der ikke fylder for meget, og derfor snildt kan sniges ind på en MP3 afspiller eller USB nøgle.

Jeg vil tage mit regular M.U.G.E.N. og cutte ned fra 496 characters til 16 characters og 16 stages. Så det kun bliver det bedste af det bedste, der er tilbage, til når man bare vil have some good time, og battle uden bugs, chrashes og lamers (som om det kan lade sig gøre i Mugen). Det skal gribe essensen af, hvad mugen er for mig. Uoriginal som jeg er, vil jeg kalde spillet for Champion MUGEN.

Det er noget af en opgave, så jeg sætter nogle enkle krav;

  • Ingen grimme Characters.
  • Ingen Characters med åbenlyse fejl, bugs eller mangler.
  • Ingen latterlige, overpowered characters.
  • Charactersne skal være af høj kvalitet.
  • Der må ikke være flere af den samme Character (f. eks 10 forskellige Ryu´er)
Så, så blev halvdelen ihvertfald cuttet fra.

16 Slots er, hvad jeg har at gøre godt med, så er jeg nødt til at finde ud af, hvad jeg vil have inden, jeg går igang med søgningen;

1. RandomSelect; Ingen Fighter uden RandomSelect. Basta.

2. Kung Fu Man; Mr. Fairness AKA Basic Fighting Skillz hamselv. Han ER Mugen. Han skal være med. Det er ham her;3-6. Senzais Mains;
Jeg ser tilbage i tiden på de Mains, jeg har haft og udvælger de fire mest fornøjelige at spille.

7-8. DragonPunchas Mains; Det ham, jeg gamer M.U.G.E.N. med, så selvfølgelig skal hans også være der.

9. Tetsu Yatogi; Den eneste figur, min lillebror gider spille, så han må også godt være med;10-13. Fire Characters, hvis AI er nice at battle mod; En stor del af M.U.G.E.N. er at spille mod AI´en. Personligt spiller jeg det stortset altid i Coop, med min buddy, hvor vi prøver at se, hvor langt ude AI´er, vi kan tæve. M.U.G.E.N. er synonymt med alt kan ske, og AI´en har altid været med til at M.U.G.E.N. til, hvad det er. Så, der skal ihvertfald også være fire figurer, der er fede at spille mod.

14. Sub-Boss; Spillet skal også have en Sub-Boss. Den skal gerne være en parodi på alle de latterlige figurer der er, samtidigt med, at den skal have en svær, men ikke uovervindelig AI.

15. Bossen; Der skal også være en Boss. Denne skal være seriøs og svær, men ikke unbeatable.

16. ?; Så er der en misandten en plads tilbage. Jeg har endnu ikke besluttet med for noget bestemt, der skal være der, men så har vi den åben.

Hver character skal også have sin egen bane med dertilhørende musik. Banerne finder jeg ud af, når, jeg har fundet ud af, hvilke figurer, der skal være med.

Det var alt for denne gang.

Nok langt fra et spændende indlæg for de uindviede, men jeg regner med, at når jeg er færdig med mit projekt, så får jeg det uploadet, så folk kan prøve det og få en smag på, hvad mugen er, og forhåbentligt blive grebet af det, så jeg ikke længere føler mig som den eneste danske mugener på nettet.

Pyha, det var en lang sætning.

Ses!

//Senzai


Edit; Lidt trykfejl :0P
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her