Da Senzai's blog
26-03-2010 - 11:45

Så skal der games! (Ja, i dit fjæs!)

 
Efterhånden som min lyst og interesse for fighting games bliver ved med at dale støt, tænkte, jeg at det var tid til at genoplive en anden gammel spilkærlighed, nemlig Japanske Rollespil. Dem har jeg faktisk ikke rigtigt spillet siden sidste Generation. 

 Jeg syntes jo, da Xbox 360 kom, at det var fuldstændigt insane in the membrane crazy fedt, at jeg kunne spille slåskamp online - for så havde jeg lige pludseligt nogen at spille med! 
 Jeg ved ikke, hvorfor men fighters er bare ikke så spændende, som de har været. Jeg ved godt, at jeg har været : OMG! MAKOTO FRA SUPER STREET FIGHTER IV BRUGER KARATE LIGESOM MIG!!!! DET ER MUST HAVE!!" - men vi ved jo godt, at jeg spiller spillet en uge, og så gider jeg ikke det mere.

 Jeg har længe gået og luret på Resonance of Fate, og jeg synes, at det ser stjernefedt ud. Jeg pakkede derfor i mandags syv xbox 360 spil og tog en tur i GameStop for at lave en Preorder på spillet, der har release dato idag. Det var perfekt, da jeg har afspadseret idag, og derfor ville kunne nyde spillet i fred og ro. jeg siger tak for hjælpen og ekspedienten kviterer med; "Vi ses på fredag!", og jeg tog hjem igen.

Tre dage senere...

Igår modtog jeg en SMS, hvor der Stod:

" Din kopi af Resonance of Fate 360 ligger klar til afhentning i GameStop.
Mvh. GameStop"


Fedest!

Næste dag (idag :D) vågner jeg 09.30, og er bare klar til at game. Jeg springer ud af sengen og suser ned til den nærmeste togstation for at sætte kursen mod GameStop! Jeg når lige at Bitche over prisen på togbilletter, men fuck det, for jeg skal ind og have fat på mit spil!

Jeg flyver ind ad døren, og siger Hej! Jeg fik at vide igår, at det spil, jeg har forudbestilt er klar til afhentning!. Hvilket spil er det?, spørger hun. RESONANCE OF FATE!. Hvortil hun svarer : "Det kommer først den 31!" Ahva`? Jeg fortæller hende så, at jeg fik en SMS igår, hvor der stod, at jeg kunne hente spillet. Det kunne hun ikke forstå, og hun måtte så beklage. Det er der ikke noget at gøre ved, så jeg fortæller hende, at det er jeg ked af, og jeg gik igen. Brændærgelig over, at jeg ikke fik det spil, jeg havde gået og glædet mig til hele ugen.

Hvad fuck er det for noget fuck? Jeg synes, at det er hver eneste fucking gang, jeg beslutter mig for at give EB Games en chance, at de fucker mig all over.  Hvad fuck laver de også at skrive til mig, at mit spil er kommet, når det ikke er det?

Især også, når jeg nu har afspadseret, og skal bruge knap 40 minutter hver vej for athente det. Jeg er godt klar over, at meget kan gå galt i den branche, og af selvsamme årsag ringer jeg sgu da heller ikke til kunder, og fortæller dem, at den vare, de har bestilt er kommet, hvis jeg ikke har den i hænderne. Især, fordi at kunder - som jeg selv - kan have en god bid vej til butikken.

Men altså. Det er det. Jeg har hermed officielt droppet EB Games /GameStop. Jeg bestilte også BlazBlue i mandags. Det bliver spændende at se, om det nogensinde dukker op. 

Fra nu af bestiller jeg kun spil online. Der har jeg endnu ikke oplevet noget pis. Det er samtidigt billigere, og jeg sparer så meget tid. - Især fordi, at der fortæller de ikke, at jeg kan komme og hente spillet, når de ikke har det.

Det kan godt være, at det er upassende med sådan et indlæg, men hold kæft, hvor er jeg bitter.

- Shin, der føler sig røvrendt af EB Games igen, igen, igen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her