Da Senzai's blog
11-03-2010 - 19:53

Blur - Jeg har brudt formatet!


 Jeg har lige kørt en omgang arcade-ræs med min internetbuddy IThrowPills, og kan med sikkerhed konkludere en ting - Jeg er kongen af Blur MP- Betaen. Jeg kan slet ikke holde op med vinde og fansne elsker mig (ihvertfald så længe, der bliver kørt på asfalt. Offroad banerne er kun folk, der er faret vild, nøbs og så lige dem, der snyder og har co-drivers.)

Sådan gør Shin, når han spiller Blur (kun på asfalt!)

Step 1. Valg af Mods.
Første slot skal gå til "ram" (den der, der gør, at man giver mere i skade, når man tonser ind i folk). Så kan det være at folk kan gette out of our way, når vi skal forbi.

Andet slot går til random-power up ved løbets start. I blur (ihvertfald når Shin kører på asfalt!) gælder det omkomme foran feltet, så hurtigt som muligt, og at starte med et power-up hjælper os med det.

Tredje slot er måske den vigtigste. Den skal går til den mod, der gør "Barage"- power-ups bedre. Den ekstra radius gør det nemmere at counter Shunt´s og forhindre folk i at overhæle os.

Step 2. At vælge den rigtige bil.
 Gå straight efter den bil, der har mest i Speed. Det er racerløb, det her, og det gælder om at komme først. Er flere biler tied for mest i speed, så tag den af bilerne, der også har mest i acceleration. Handling og crip på bilen er ligemeget, da vi er pro-gamers og aldrig kører galt alligevel.

Pimp herefter din bil. Neon-grøn eller pink for bedste effekt.

Step 3. KØR!!
Er det en off-road bane, så power-quit og find et nyt rum. 
  Start med at skrige: "MAKE WAAYIIIII" ind i headsættet så højt du kan, og erobre 1. pladsen med det samme. Skulle du mod forventning ikke ligge nummer efter første sving, er det med at få fat på nogle power-ups. Gå efter følgende (prioriteret rækkefølge):

1/2: Shunt. Den er homing og ruller bilen foran dig.
2/1: Turbo-boost. Da vi bare skal fremad, og samtidig kan wrecke biler med vores "ramming" mod.

Ideelt så bruger vi bare de to til at komme fremad, men det er ikke lige altid, at de 2 er der, hvor man kører, så nogen gange må vi nøjes med de andre våben.

3: Barage. Den er nice til at få folk til at pisse af, når vi skal forbi. Har bedre range efter vi har opgraderet den med vores mod.
4: Miner: Husk at de kan skydes fremad, og er efter min mening klart bedre end bolts.
5: Lyn til at sænke 1.pladsen.  Pas på, at du ikke selv kører ind i dem, da vi må gå udfra, at vi overhaler nr 1 lige om lidt.
6: Resten.

Step 4. So long, Suckers!
Nu kommer den nemme del. At holde vores første plads. Power-ups er igen vores ven, og vi skal kun bekymre os om de 2. Barrage og Turbo-boost. Sørg for hele tiden at have samlet 2 Barrage op. De er næstent brokne. Når du kan se Shunt´s komme efter dig i bakspejlet, så vent til de er helt tæt på, og brug din ene Barrage. Vupti og Shunt´en er counteret. Fordi, at vi har brugt en mod til at opgradere vores Barrage, så er vores tidsvindue større, og det er derfor nemmere at stoppe shunt´s end, hvis vi ikke havde opgraderet den.

Det er vigtigt, at vi hele tiden har et våbenslot på bilen fri. De slot skal vi bruge til at samle turbo-boost op, så vi kan lægge endnu større afstand til modstanderne Kommer du til at køre over en powerup, der ikke er en turbo, så brug den med det samme, så vi kan samle en ny powerup (gerne en turbo) op. Er vi snedige kan vi dog lægge minerne klamme steder.

Generelt så abuse Barrage og Turboboost, og du vil være næstent umulig at stoppe. Kommer en fjendtlig bil for tæt på, så kør op foran ham, og brug Barrage.

Og det var det.

- Shin, der endnu ikke har tabt på asfalt.

Shoutout til Terrificy for at hooke mig op med en betaplads! <3
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her