Da Senzai's blog
29-03-2010 - 21:44

Magisk Mandag: Er det verdens bedste deck?

 - Det finder vi ud af!

 Sidste mandag fik jeg brygget mit Wrexial deck sammen, der nok endte med at blive mere et Nemesis of Reason deck end et Wrexial deck. Inden jeg drog til byen for at teste decket mod de lokale fredagskrigere skulle mit deck tight´nes lidt op, da jeg godt kunne se, at builded måske var lige langsomt nok.


Det første udkast lød


Spells:

4 Duress

4Negate

4 Into the Roil

1 Doom Blade

4 Spreading Seas

2 Haunting Echoes

3 Rite of Replication


Monstre:

2 Lord of Extinction

4 Wrexial, the Risen Deep

4 Nemesis of Reason


Mana

4 Everflowing Chalice

24 Lande


Først trimmede jeg decket ved at fjerne de ”unødvendige” kort. Haunting Echoes og Rite of Replication er begge spells, der skal vinde mig spillet, når jeg kaster dem. Derfor er det ikke nødvendigt med mere end én af hver. Jeg vil stadig være sikker på, at trække dem, når jeg skal bruge dem, og tilføjer derfor Liliana Vess, der kan finde dem frem.

Wrexial, the Risen Deep er legendary, hvilket betyder, at jeg kun kan have en af ham i spil af gangen. Derudover, så koster han seks mana, så jeg har ikke noget at bruge ham til tidligt. Jeg fjerner en enkelt af ham.

Spreading Seas er nice, men mit deck bruger den hovedsageligt til at gøre Wrex unblockable. Spreading Seas giver mig ikke nogen reel effekt før Wrex har ramt bordet, og når jeg først har den ene skal jeg ikke bruge flere. Jeg fjerner derfor også en enkelt Seas.


Tilføjelser.

Jeg skar ned på Haunting Echoes og Rite of Replications, men ville stadig gerne have dem, når jeg skal bruge dem. Jeg tilføjer derfor to Liliana Vess. Hun fungerer som 2 ekstra kopier af, hvilket som helst kort, jeg skal bruge, og samtidig er hendes ultimate super sammen med Nemesis of Reason ^_^.




Jeg er nødt til at have noget tidligt forsvar, så jeg ikke bliver overrumplet og dør, før jeg kommer i gang. 4 Calcite Snapper burde kunne holde skansen.

Decket mangler svar til ”MUST ANSWER NOW OR DIE” trusler som BaneSlayers og Knight of the Reliquary. 3 Doom Blades mere måtte være på sin plads. For at gøre plads til dem fjerner jeg mine 4 negates, da jeg ikke føler, at jeg rigtigt har tid til at spille dem, og til nød kan bruge into the roil til at redde røven på mine dyr. Om ikke andet kan Negate´sne ryge i Sideboard, hvis der er spells, jeg bare må counter.


Wrexial, the Risen Deep v. 1.0 deckliste lyder:


Tur 1,2

4 Duress

3 Spreading Seas


Defense:

4 Into the Roil

4 Calcite Snapper.

4 Doom blade


Offense:

2 Lord of Extinction

3 Wrexial, the risen deep

4 Nemesis of reason


Tricks og Bomber:

2 Liliana Vess

1 Haunting Echoes

1 Rite of Replication


Mana:

4 Everflowing Chalice

8 Swamp

9 Island

2 Forest

1 Misty Rainforest

4 Terramorphic Expanse



I´ll summon yee to thee battlefield!


Spændt på mit nye deck tog jeg ind til Faraos for at se det i aktion.
Det bliver korte beskrivelser for jeg kan ikke huske alle detaljerne.


Kamp 1.

Vs. Immortal Coil / Bazaar Trader deck.

I første spil kastede jeg en Spreading Seas, hver gang han lagde et land, der kunne give ham sort mana. Han kom derfor aldrig i gang, og jeg bankede ham med mine dyr.


Spil 2. Jeg spillede removal, hver gang han lagde en Trader, og kunne på den måde holde mig sikker. Jeg angreb to gange med en Nemesis of Reason. Jeg træk en Haunting Echoes, spillede den og fjernede næsten hele hans library og kunne derfor hive sejren i hus med et sidste angreb fra Nemesis of Reason.

YES!

2-0 til mig – men han havde også lavet sit deck selv :0).
Vi spillede også en kamp for sjov, hvor han spillede Mark of Mutiny på min Lord of Extinction, og smadrede mig :P


Kamp 2.

Vs. Baneslayer og venner.

I første spil rammer jeg ikke rigtigt min mana, og kommer skidt fra start. Min modstander har en Knight of the Reliquary nede, og smider en Baneslayer. Naiv som jeg er, fnyser jeg og spiller DOOOM BLAAADE på englen. Han tapper sin ridder, finder sejeri steppe og giver Englen protection fra sort. Jeg har ikke mere removal og får tæsk.

Spil to var ikke meget bedre. Han smider en Great Sable Stagg i tur 2. Det kan jeg ikke gøre noget ved, og det var det.

0-2 til ham.

- Gå nu væk, Stag!

Kamp 3.

Vs. Sort-Rød Vampires med et Splash blå for man-lands og Kathari Remnant.

Spil 1. Tabte jeg.

I spil 2 sideboardede jeg 4 Infest og 4 Agony Warps ind, så den var jeg rimelig sikker på at vinde – mente jeg selv. Hvis det ikke var fordi, at jeg begik en kæmpe begynderfejl. Jeg havde spillet Liliana Vess uden at have de 2 sorte mana til det. Jeg opdagede det ved, at jeg searchede efter Infest, og så, at jeg ikke havde råd til den. Jeg viste det til min modstander, og eftersom jeg havde haft Liliana nede i 4 ture, mente jeg selv, at jeg havde tabt spillet pga. snyderi/uopmærksomhed. Havde min ene island været en swamp, havde jeg haft kampen.

0-2 til ham.


Kamp 4

Vs. Valakut Combo deck.

I første spil var jeg lidt en tosse. For den kunne jeg sagtens havde vundet. Jeg havde en Nemesis of Reason kørende, og en Rite of Replication på hånden med 8 mana på boardet. I stedet for lave en kopi af Nemesis med det samme tænkte jeg, at det var bedre at vente på det sidste land, så jeg kunne lave 5 af ham. Landet kom aldrig, og han slog mig ihjel 1 tur før, jeg ville havde møllet ham. Jeg skulle havde kastet Rite med det samme, så jeg kunne havde møllet ham hurtigere.

I spil 2 holdte jeg verdens langsommste hånd. Og Tabte. Duh.

0-2 til ham.


Bevares.


På trods af, at jeg tabte næsten alle mine spil, havde jeg alligevel tiltro til decket. De spil jeg tabte, var på grund af dårlige beslutninger og sløje card draws. Decket fejler ikke noget! Troede jeg.

Agony Warp synes jeg er helt fantastisk, da den læser ”prevent 3 i skade, og slå et dyr ihjel” er instant og kun koster to. Jeg bytter mine 4 calcite snappere ud med 4 Warps, da det må være bedre at slå dyr ihjel end bare at blive ved med blocke det.




Med det sidste tweak er decket endnu bedre end før, og jeg drog derfor til Faraos i lyngby for at battle. Kamprapporter er slet ikke nødvendige, for sådan her gik det ned:

Kamp 1. Taber 1-2 til Grixis Control.

Kamp 2. Taber 0-2 til Jund

Kamp 3. Taber 0-2 til Eldrazi Elves

Kamp 4. Taber 0-2 til Emeria Angel

Kamp 5. Fik en Bye og gik hjem.

Jeg fik min ass handed til mig hardcore. Det er lidt svært at tilskrive det sort uheld, når decket i alt er gået 1-7 og har spillet mod 8 forskellige decks.

 

Hvor gik det galt, og hvorfor tabte jeg?

Lyngby var heldigvis en learning experience. Mit deck er simpelthen for langsomt. Jeg ville ikke indse det til at starte med, fordi, at jeg synes, at de uhyrer jeg spiller med er så seje. Det synes jeg stadig de er. Problemet er, at når de endelig rammer boardet, så er jeg så presset, at jeg ikke tør angribe med dem i frygt for at modstanderen vender alle sine dyr sidelæns og dræber mig. Det var også helt af helvedes til, hvis jeg ikke ramte den femte mana i tur fem. Det var lige før, at det er auto concede.

Decket er sjovt, men bare ikke godt nok. Det var fedt, da jeg spillede Rite of Replications med kicker på min modstanders Emeria Angel, og Wrex var pro, da modstanderen var på 8, og jeg angreb med Wrex, og kastede min modstanders egen lightning bolt i fjæset på ham.


- Shin, der pludselig synes, at DM syner langt væk :0(


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her