Da Senzai's blog
15-03-2010 - 21:21

Magisk Mandag: Prolog.Udover min xbox 360 (som stort set kun bliver brugt til at afspille musik og film for tiden), så er jeg også ivrig Magic: The Gathering spiller.

I Januar blev der afholdt prerelease turnering i Faraos Cigarer med den nye Worldwake serie, og det gik over al forventning. Der var mødt en 50-60 papkrigere op. Både kendte ansigter, og dem, der kun drager til byen ved særlige events. Kortene blev delt ud, og der skulle battles. Jeg vandt samtlige af mine indledende kampe. Seks vundne og nul tabte. Aldrig har jeg vundet så meget før, og nøj, hvor var det sjovt. Især, den sidste kamp var fornøjelig.  

Min modstander var en ganske rutineret spiller, og jeg kunne godt mærke, at jeg var presset. Jeg er på meget lidt liv, men som den pro jeg er, så er jeg iskold. Jeg vender alle mine dyr sidelæns og angriber. Jeg kan se, at min modstander (der spiller med mange haste creatures) tænker ”"fjols"”, medens han noterer skaden. Jeg giver turen videre. Min modstander smiler, tapper fire mana, og smider en Goblin Ruinblaster på boardet og angriber. Jeg spiller TangleSap (prevent al skade), og angriber med mine dyr FTW, da det bliver min tur!

 Min modstander kan slet ikke forstå det, og fortæller mig ordret; ”Du må aldrig nogensinde spille TangleSap i maindeck”. Det var så fedt. Generelt kunne folk ikke fatte at en tosse som mig kunne blive ved med være ubesejret – og slet ikke når jeg spiller TangleSap og andre ”dårlige” kort. For at være fair forklarede min modstander mig også hvorfor TangleSap er dårlig (man skal ikke bygge deck efter tanken om ”dette kort er godt, når man er ved at tabe”, men efter ideen om ”Jeg skal vinde, og bruger derfor kort, der hjælper mig med det”). Han så også mit deck igennem, og kom med forslag til forbedringer. Så det var cool nok. 

Top 8, punks.

Efter sejr på sejr gik jeg videre til top 8, hvor der skulle draftes. Jeg har aldrig draftet før, og selvom jeg vidste hvad det gik ud på, ændrede det ikke på, at jeg er en kæmpe scrub. Jeg sad derfor og raredraftede og fik bygget mig et halvsløjt monosort weenie deck. Da decket skulle samles kom en regular (som i øvrigt er super flink) hen til mig for se, hvad jeg havde draftet, og han fortalte, at han synes, at det og det og det kort ikke var så godt. Min buddy, jeg havde slæbt med derind, spørger ham så om det var ”ham eller mig, der var gået 6-0, hvorefter regulæren intet sagde og gik igen. 
 
Jeg skal spille mod min første modstander i draften, og jeg kan se, at han ”pakker sit deck” ved lægge kortene på følgende måde inden gav dem en shuffle: spell, spell, land. Spell, spell, land. Spell, spell, land. Det havde jeg set. Så da han gav mig sit deck for at ”cutte” det,  ”pilede” jeg hans deck i tre bunker, og gav ham det igen. Min buddy kiggede på mig som, ”hvad laver du?”, da jeg aldrig plejer at reshuffle andre spilleres deck. Han havde ikke set, at min modstander pakkede decket.  
 
Spillet starter, og gæt engang. Min modstander manafuckede længe nok til, at jeg kunne slå ham ihjel med mit sorte weenie deck. Jeg vandt spillet og gik videre til kvartfinalen. Der mødte jeg et vampyr-deck, og blev rullet fair and square, og sluttede turneringen på en 3-4 plads. Det er min bedste placering i en prerelease nogensinde. 

Du er næstent københavns worldwake prerelease sealed deck champ, men hvad så`?

Det var en super, super fed dag, og har givet mig blod på tanden til at spille endnu mere Magic og måske også lidt mere seriøst. Næste gang skal der nok smøres en madpakke for ni-ti timers turnering er lang tid uden noget mad. 

Jeg har sat mig et mål, der lyder på, at jeg i år skal kvalificere mig til DM. Det første, jeg skal have gjort er, at lave mig et deck, der kan smadre folk, og som jeg kan lide at spille med. Den letteste og bedste løsning vil være at gå på internettet og bruge decklister fra folk, der har gjort det godt ved Pro Tours.  

Jeg synes dog, at det er langt federe og sjovere at lave sine egne decks på trods af, at de aldrig vil kunne blive højere end tier 2. Derudover er det også lidt billigere. Jeg elsker Magic, men jeg vil aldrig kunne få mig selv til at bruge over 1000 kroner bare på en manabase og 4 styks Baneslayers. Blandt andet er det også derfor, at målet lyder: At kvalificere sig til DM, men ikke nødvendigvis vinde DM. 

Første del-mål er at lave det deck, der er godt nok til at gå top 4 til en FNM (Friday Night Magic. Et ugentligt casual standard format) 

- Shin, The Papslynger. 

Hvis I er nysgerrige for, hvad Magic the Gathering går ud på, kan I på Xboksen hente en Trial af Arcade spillet Magic the Gathering: Duel of the Planeswalkers.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her