Da Senzai's blog
05-06-2008 - 15:18

Jeg kan lige så godt stoppe her. SES!


Nu har jeg gjort det igen. I nyheden

Husk: Redaktionen vs. brugerne runde 3

Var der en bruger, der ( mine øjne ihvertfald) blev disset fordi, at han prioterede sin eksamen højere end KAMPEN MELLEM REDAKTIONEN VS BRUGERE, og skrev, at han synes at det var ringe at dato´en faldt lige før han skulle til eksamen.

Uha! Tænker jeg! De kan ikke være bekendte, at kalde ham for et brokkehovet, og straks skulle mine fingre til at give den gas, og blande sig i noget, der ikke kommer mig ved, og bare jorde jorde alle dem, der ikke kunne se, at han blev disset eller ikke synes, at han blev disset. Ham, der blev disset synes iøvrigt også selv, at han blev disset, så han må være blevet disset.

Jeg skriver så, at det ikke var særligt pænt skrevet, hvorefter, at det kommer et Cocky´t svar; Det er bare dig, der ikke fatter ironi.

Nå! Nå! Uha, den skal jeg satme ikke havde på mig, så jeg skriver verdens længste indlæg, om hvorfor, at ham, der dissede ikke kunne være bekendt at skrive som han gjorde. Jeg trykker så på post, og jeg er bare klar til at battle. Yeah!

Det går lidt tid. Stadig ingen svar på mit indlæg. Lidt længere tid går, og hvad ser jeg så? Mit indlæg er blevet slettet! :O! Håh! Så er jeg bare fornærmet, og sender PB´s til hver en Mod og Admin.

Det er lige præcis ikke nogle, der læser min besked, og jeg køler lidt ned igen, og tænker; Hvad skal det gøre godt for? Havde jeg postet mit indlæg ville der helt sikkert blive kastet med mudder - den slags med både ler og sten i. Så det var egentligt meget godt, at det forsvandt. Jeg kunne også bare mærke mig selv bagefter... Fedt, så har jeg lige spildt en halv time på det.

Men altså. Jeg har virkeligt svært ved at lade være med at svare på ting, jeg synes er uretfærdige eller når folk skriver noget dumt. Jeg kan dog mærke, at jeg er blevet meget bedre til at lade være med at skrive. Husker tydeligt mine tidlige Internet dage, hvor jeg fik battlet mig til mange bans (lidt a la Sethos her), og battlet andre til deres bans, især på GR.

Der kommer ikke noget godt af det, og det er spild af tid. Så jeg vil bare stoppe med at poste indlæg, og bare holde mig til bloggen (som iøvrigt er megafed xboxlife. Tak for det!). Føler heller ikke, at jeg rigtigt får noget ud af XboxLifes forum mere. Jeg har ligesom fået skrevet, alt det, jeg har på hjertet. Derudover, så får jeg bare ZERO respons, når jeg poster indlæg eller skriver om nye og spændene spil. Synes tit, at jeg er først med de fede nyheder, men folk er så ligeglade. Er der endeligt nogle, der svarer, så er det folk som Jibla, Lintrup eller andre, man taler med udenfor Life alligevel. Så jeg vil ikke miste noget ved at stoppe med at skrive. For alle de fede personer herinde. Enten har jeg dem på MSN eller også så spiller jeg tit med dem over Xbox Live.

Det kan jo være ligemeget.

- Shin Senzai


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her