Da Senzai's blog
07-06-2008 - 21:31

Girl Power!


Årets største begivenhed nærmer sig. Terninger rulles, for de heldigste skal findes frem. Ringene pudses, og den karakteristiske “klik, klik, klik” summer gennem luften. Det er ved at være tid. Tid til danmarksmesterskaberne i HeroClix!

Om to uger er, der DM i HeroClix og der dystes i tre forskellige formater, hvor de spillere, der samlet set klarer sig bedst skal mødes i en altafgørende knockout turneringsfinale.

Følgende tre formater spilles;

1. Sealed.
- Hver spiller får to boostere indeholdende i alt 10 figurer og dertil eventuelle bystanders, objekter, feats og battlefield conditions. Med dette skal man lave et 300 points og spille med de andres hold.

2. 300 point Constructed 50% floor Monsters and Mutations.
- Hver spiller har bygget et hold hjemmefra, hvor mindst halvdelen af holdet skal være fra serien Mutanter og Monstre.

3. 300 point Constructed.

- Hver spiller har bygget et hold hjemmefra. Anythings goes, så længe at figurerne er fra en af de lovlige serier.


Det tog mig ikke lang tid, at finde ud af, at jeg ville spille X-Men i runde to, og holdet der er også næstent lavet færdigt (Biskop+Lucky Break+Point Blank Shot, Cyclops (50 point), Marvel Girl, Beast (73 point), Amadeos Cho)

Jeg havde faktisk også tænkt mig at spille X-Men i runde tre. Imellem tiden, har jeg kigget lidt på nogle af min DC-figurer, og mange af dem er utroligt fede. Der er bare det, med de fleste DC figurer, at de er utroligt dyre at spille med i forhold til Marvel Figurer, da DC helte somregel har dybere dials og flere forskellige superkræfter end dem fra marvel. Det er dog ikke værre end, at jeg har besluttet mig for at give mig i kast med et DC hold alligevel.

Jeg kigger atter en gang mine figurer igennem, for at finde ud af, hvem der er sejest. Jeg er ikke i tvivl. Ingen er sejere end SuperGirl!


SuperGirl
SuperGirl er Superman light - og det er også ganske heftigt! Desværre må man også betale for, hvad man får, så SuperGirl koster 178 point! Det er næsten 2/3 af de i alt 300 point man har til rådighed. Det efterlader ikke mange point, at købe holdkammerater for.

Det er SuperGirl, der kommer til at bære hele holdet, og derfor er det også vigtigt, at jeg kan bruge hende så meget som muligt. Jeg køber mig derfor feat kortet “Endurance” til hende. Normalt i HeroClix, når man bruger den samme figur to ture træk, så tager figuren 1 Pushing Damage. Med “Endurance” kan jeg vælge at tage 0 i skade, hver gang, jeg vil tage pushing damage mod, at jeg lægger en Token på Endurance kortet. Næste gang, jeg bruger min figur, så skal jeg slå en terning. På 1 og 2 tager jeg ligeså meget i skade, som jeg slog med terningen plus i en skade, for hver token, der er på Endurance kortet! Bagefter skal alle tokens fjernes fra kortet.

Det betyder på dansk, at jeg kan bruge SuperGirl hele tiden, men til gengæld er der 33% for, at hun tager 2 eller 3 i skade, hver anden tur - hvilket er meget, da SuperGirl “kun” har 9 livspoint eller klik, som vi kalder det.

Dream GirlHoldet skal stadig vinde på SuperGirl, så den næste figur på holdet skal være en support figur. En, der gør SuperGirl bedre eller stærkere. SuperGirl er den eneste på holdet, der vil kunne dele skade, så det er yderst vigtigt, at hun ikke fucker op. Den næste figur skal derfor have “Probability Control”. Probability kontrol tillader, at man kan slå et terningkast om en gang per tur, så længe at figuren med Probability Control er inde for ti felter, for hvem terningen blev kastet for, samt at figuren skal kunne se den hun vil bruge Probability Control på. Hvem har Probability Control? Det har Dream Girl. Ta-Daa!

Dream Girls opgave bliver at holde sig bag SuperGirl, så hun kan rerolle SuperGirls angreb, hvis de skulle fejle, og kunne rerolle “Endurance”, så SuperGirl ikke dør af den! Derudover, så skal hun sat´me sørge for ikke at blive ramt af fjenden.

The Boy Wonder.Sidste mand på holdet bliver Robin. Robin er gået hen og blevet helt kult i min omgangskreds alene af den grund at “The Boy Wonder” er verdens fedeste tilnavn ever. Det bliver til gengæld heller ikke værnere af, at Boy Wonder er lederen af Teen Titans og derfor har Leadership. Leadership tillader nemlig Robin at bruge Contingency Plan, hvilket gør, at han en gang per tur kan give en friendly character +1 i enten angreb, movement eller range. Det, der gør Contingency Plan, så fed, er at han ikke behøver at kunne se SuperGirl for at kunne gøre hende bedre!

Derudover har Robin the Teen Titan Team ABILITY. Den gør, at Robin kan vælge at give sig selv 1 damage og heale et andet Teen Titan medlem 1 klik. Heldigvis Dream Girl medlem af the Legion of SuperHeroes og de er Wildcards. Det betyder, at de kan bruge de samme Team Abilities som alle dem på deres hold. Så Robin the Boy Wonder kan heale Dream Girl! Wohoo!

Jeg er i et dilemma. Skal Boy Wonder agere bodyguard for Dream Girl og blokke line of SIGHT, så fjenden rammer ham i stedet for Dream Girl? Eller kan det bedre betale sig for Robin, at han bare bliver ved med at bruge sin Leap/Climb til at stikke af, så han hele tiden kan booste SuperGirl med Contingency Plan? Uha, ja den er svær.

Så er pointene ved at være opbrugt, og der er måske plads til en enkelt bystander eller en feat mere.

Hva´Så`?

Gameplanen må være at Storme fjenden med SuperGirl og gå efter deres Outwittere, Probability kontrollere og Incapacitatere først. Dream Girl skal holde sig bag SuperGirl for Rerolls, og Robin skal bare booste og måske agere bodyguard. Yeah!

Jeg er lidt bange for, at jeg med dette hold smider lidt for mange æg i samme kurv, da SuperGirl er den eneste, der kan banke folk. Nu må det bære eller briste.

- Senzai

Edit: Det sidste jeg spiller med bliver Bystander Amadeos Cho for en smule outwit, samt Streak of Luck og Point Blank shot på SuperGirl for bedre odds :P
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her