Da Senzai's blog
26-06-2008 - 22:13

Da Buildz; Rifle-, Medic-trold.


Jeg er begyndt at spille trold igen i ShadowRun, efter at havde kørt Human NonStop det sidste halve år med dette Build;

Våben; Rifle, indtil der er råd til Katana+MiniGun.
LT; Teleport.
LB; Enhanced Vision.
RB; Wired Reflexes.
QuickCast; Tree of Life, Resurrect, Grenade, Anti-Magic Generator.

Trold var den Race, jeg spillede allerførst. Jeg elsker at spille trold. Jeg synes, at det er så sjovt at rende rundt med Wired, Gust og Shotgun.


Jeg har dog lavet lidt om på trolden siden sidst. Jeg har fundet ud af, at Wired ikke er så Livsnødtvendigt som jeg troede, da jeg startede med SR. Wired er stadig pissegod, og klart min Favorit Tech.
Jeg kan faktisk komme ganske langt bare med Teleport og Gust. Det gør, at jeg som Trold imodsætning til, hvad jeg tidligere har troet, kan køre REZ! Wired bliver også købt, men som det allersidste. Så til at starte med, så er jeg RiffelSpasserRezzerTreeOfLifeTrold, og late game, går jeg amok med Wired+Hvad jeg har af våben. Det fungerer rigtigt godt.


Nu kommer det :0!;

Navn på Build; Rifle/Medic Trold

Race; Trold

Ide; Jeg synes, at det er rigtigt fedt at rifle. Trolden har massere af liv, og vinder derfor de fleste riflekampe. Derudover, så spiller jeg Attrition, hvilket er deathmatch. Sjovt, nok, så er det det hold, hvis spillere, der er i live, der vinder. Derfor, så Rezzer jeg også folk, medens jeg råber "Here I come to Save the DAaaaaayyy!". Trolden har stadigvæk massere af liv. Derfor bløder ham rezzer ikke ud.

Våben; Start-Mid Game er det rifle+ hvad jeg samler op. Lategame er det ShotGun/Minigun + Katana/Sniper/Rifle.

Mapped Tech/Magic;
Teleport, Gust, Wired/AMG.

Quickcast;
Ressurect, Tree, Anti-Magic Generator/Wired, Grenade.

Styrke; At trolden har rockermeget liv, og kan løbe stærkt med tunge våben.

Svagheder; Det samme som alle andre trolde. Skal passe på Katana´er, ShotGuns, AMGs og Strangles.

Strat/Andet;
Det skal huskes at mit MetaGame er 4 vs 4 Public, hvor man gennemsnitligt er på hold med en, der kan spille + to Idioter, der fatter hat og køber Smoke/Glider i runde et.

Man bør købe sit stuff i denne rækkefølge (som dog ikke er hellig, da alt kan ske i SR :0) ;

1; Træ.

Start altid med træ, når du spiller trold. Det holder dig og dit hold i live, samt giver dig gode penge, som der kan købes ind med i de næste runder.

2; Riffel.

Rifflen vil være vores weapon of choice i starten og i mid-gamet i dette build Sæt dig på hug, sigt og skyd. Riflen piller folk utroligt hurtigt ned, bare man rammer, og den kan bruges på alle afstande. Endda i closerange, hvis man er hurtig. Trolde har mere liv end alle de andre racer, og har sin harrden ABILITY, så igen, bare man kan ramme, så kan du sagtens sætte dig på hug og pille SMG spassere ned i Close Combat.

Nu har vi vores riffel og vores træ. Tag det stille og roligt. Gå langsomt frem. Så snart du ser nogle, så kast et træ, sæt dig på Hug og skyd. Fungerer åndsvagt godt. Trolden har massere af liv. Kombiner det med et træ at gemme sig bagved, og riffelkampen er din. Det skal sådanset spille din trold, som var du human.

3; Ressurrect

Døde vi mod alt forventning i runde to, så købes en ny riffel :0)

I Attrition vinder det hold, der er i live, og gode Rez´es kan sagtens vinde kampe. Er vi så heldige at være velsignet med en Rezzer Elv på vores hold, så vær opmærksom på, at vi lige nu kun har træ og rez, og derfor har intet (udover harden) at bruge vores Essence på. Ser du at Elven er på vej mod en død holdkammeret, som du er i nærheden af så, bed ham om at stoppe, og Rez personen selv. Elveren har sikkert Teleport eller Gust at bruge sin Essence på, og det er derfor bedre, at du bruger dine fire slots på det. Derudover, så har du også meget mere liv end Elveren, og dør ikke af random granater, skud i ryggen og andre grimme ting.

4: Teleport.

Køb riffel, hvis du ikke har nogle våben.

Teleport er CHAMP. Sådan er det bare. Teleporter dig out of danger, og brug den til at følge efter folk.

5: Gust.

Køb en riffel, hvis du ikke har nogle våben.

Gust er CHAMP. Sådan er det bare. Den kan bruges til alt. Det bedste jeg ved, er at Guste folk baglæns i en lige bane, medens jeg rifler dem. Også alt for sjovt at Guste folk ind i væggen, hvorefter du pumper dem fulde af bly med ShotGunnen eller MiniGunnen.

6: Wired.

Køb Anti-Magic Generator, hvis du ikke har købt den endnu.

Wired er min yndlings tech. Nu er Wired købt, hvilket betyder, at hvis vi Rezzer folk, så har vi hverken essens nok til at guste, teleporte eller lave træ. Det er derfor vigtigt, at vi begynder at rezze med endnu større omtanke end før. Nøjes med at rezze nøgle personer og andre folk, der har ressurect. Det bedste er, hvis vi helt kan undgå at rezze folk, og så bare slå ihjel i stedet. Er vi nødt til at rezze, så mapper vi AMG i stedet for Wired, og så er vi good to go.

7: Død og Ødelæggelse!


Nu skulle vi gerne være i Mid-Lategame. Vi har alt vores stuff, så brug alle pengene på Våben, og så ellers bare give den gas med at slå folk ihjel.


Comments please! :D


- Shin Senzai


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her