Da Senzai's blog
30-06-2008 - 23:55

Jeg har det godt.


I dag var dagen, jeg startede til Karate igen, efter to års pause. Jeg ville gerne være startet noget før, men har enten ikke kunne tage mig sammen eller også har der kommet et eller andet ivejen.

Jeg var dernede i dag, og shit, det var hårdt. Har ikke lavet andet end at Game de sidste to år. Troede flere gange, at jeg skulle til at dø dernede - men det gjorde jeg ikke. Heldigvis.

På vej, hjem, derfra, der havde jeg det helt underligt i hovedet - men på en god måde. Jeg var helt tom i hovedet. De sidste på uger, har jeg haft en millard tanker, der her fløjet rundt i hovedet på mig konstant. Virkelig flyvske tanker, der bare kværner rundt i krydderen på mig. Det har handlet både om Arbejdet, venner og hobby´er. Så meget, der bare har kørt rundt. Men efter, jeg var til trænning idag, var det som om at tavlen blev vasket ren. Som om, at der lige blev trykket på en reset knap. Det var så lækkert. Sidder stadig her og er helt rolig. Det har også gået mig på med alle de tanker, jeg har haft, og håbede lidt, at de ville gå væk nu, hvor har haft ferie. Men Tværtimod. Jeg har lavet præcist ingenting, og alle tankerne har stadig været der. Men de er væk nu :0).

Det er også det, der er så fedt, ved at gå til Karate. Alt andet bliver ligemeget, når man er nede i Dojo´en og træne. Det bliver godt at starte igen.

The Main Man

Noget helt andet, jeg slet ikke kan få armene ned over, er at jeg har fået byttet mig til den eneste HeroClix figur, som jeg virkelig gerne ville have, og næsten give alt for. Nemlig; Lobo;
Så nu, har jeg alle de figurer, jeg gerne vil have :0)

Lobo er for mig, den allersejeste DC figur, og jeg er overbevist, at aldrig nogensinde kommer til at tabe en HeroClix kamp igen. Heh, han er ikke specielt god, men forhelvede, mand. DET ER JO LOBO!

Jeg fik også læst Lobo vs The Mask (Ja, ham fra den film med Jim Carrey), og Lobo han er simpelthen så sej, blandet andet fordi, at hans historier er så langt ude.

Folk her på XboxLife virker vilde med Youtube video´er, så hvis der mod alt forventing skulle være et par stykker derude, der ikke kender Lobo, kan I jo lige blive Introduceret her.

Den første video; viser Lobo, som han fremtræder i Tegnefilm, hvorimod, den anden er langt mere seriøs. Det er nogle filmkundskabsstuderende, der har lavet en imponerende Lobo film, over tegneserien The ParaMilitary Christmas Special. Den følger tegneserie albummet utroligt nøje, og viser Lobo, som han er i Tegneserien.

Lobo i Superman og Justice League;

Lobo i The ParaMilitary Christmas Special;
Håber så meget, at han bliver spilbar i Mortal Kombat vs DC Universe

- Shin SenzaiDel denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her