Da Senzai's blog
20-06-2008 - 17:32

DC hold v3


Så er det imorgen, at det bliver afgjort, hvem, der er Danmarksmester i at lege med Superhelte, for der bliver nemlig afholdt DM i HeroClix ved Indre By Kulturhus i København.

Jeg skrev sidste gang, at jeg ville spille SuperGirl. Det var før, at jeg fik spillet med holdet!

Var nemlig et smut forbi Arena på Frederiksberg og fik spillet en smule med det mod et Skrull hold. SuperGirl lagde hårdt ud med HyperSonic, og Skrullerne fløj til både højre og venstre fra tur to af. Hun var nemlig en rigtig helt. Lige indtil, at hun fuckede sit Endurance Roll (+ ReRollet fra Dream Girl). Så var hun ligepludseligt ikke så sej og alle de forbandede Grønhoveder jumpede hende.

Endurance er cool, men man ved jo. På et eller andet tidspunkt går det galt, og så er det ikke så fedt, kun at have en figur, der kan dele tæsk ud. Jeg er jo nødt til at køre endurance, for når jeg kun har en figur, da kan tæve, skal det samte være hver tur hun gør det.

Var dog et sjovt, hold, så vil klart spille noget mere med det. Dog bare ikke til noget så competitivt som DM.


Mary MarvelJeg skulle derfor finde mig et nyt hold DC hold til DM, og det endte med at blive nogenlunde det samme.

Mary Marvel udskifter SuperGirl som upfront og i dit ansigt figur. Liberty Belle kommer ind som sekundary attacker, og så kan de to skiftes til at slå, istedet for, at jeg smider endurance på dem. Vigalante har en Coolness factor, der bare siger spar to, så han er med på holdet, og har contingenentinicy plan. Det efterlader ti point, så jeg kan desværre ikke få ridderen på den sølvgry scooter med, selvom jeg elsker Amadeos. Ved ikke lige, hvad jeg så kommer til at bruge de sidste ti point på.

Det har jeg så også spillet lidt med! Mary hun er Cool. Synes bare ikke, at der er nok smæk for skillingen med de 149 point hun koster. Vigilante+Liberty Girl Comboen fungerede perfekt. Så dem beholder jeg. Mary Marvel bliver droppet, og ind kommer Young Superman og Major Disaster (for probability Control), så mit DM holder ser nu således ud;

Så må det bære eller briste!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her