Da Senzai's blog
27-01-2007 - 12:42

Øv, så måtte vi til det igen - Vennelisten


Hvorfor kan man ikke have mere end 100 venner?


Igår fik jeg atter engang ryddet lidt op i min venneliste, og det bliver sværere og sværere - Der er jo ikke nogen man vil af med!

Jeg tror kun, at der er ca. 10 personer jeg spiller fast med, og resten er bare nogle jeg en gang imellem støder ind i på Live. Jeg har det bare sådan, at jeg ikke gider slette nogen, hvis jeg bare på et tidspunkt har haft nogle gode oplevelser med vedkommende.

Problemet er bare, at man kun kan have 100 venner på listen, og det betyder, at hvergang jeg møder nye ansigter på Live og får en Friend Request, hvilket sker temmeligt ofte, så er man nødt til et slette en af sine gamle venner. Man vil jo ikke virke som et "dumt svin (ok, måske lidt i overkanten, men I ved.)", og jeg har det heller ikke godt med at afvise folk, som man kan se er nye på 360´eren. Man vil jo gerne byde dem velkomne, og vise dem, hvor fedt det er, at spille sammen med en masse andre Danskere.

Det sker også tit, at jeg får beskeder, hvor der står noget lignende; "Hej! Jeg kan se, at du spiller GoW, RS, osv. Jeg adder dig lige".

Jamen, det gør jeg da også. En gang imellem, når jeg kan se, at mine DoA buddies spiller dem, fordi jeg kan lide at spille sammen med dem. Spillene i sig selv, er jo ikke specielt fede.

Så det er ligemeget for folk, jeg ikke har spillet med et par gange før, at tilføje mig. Sandsynligheden, for at jeg joiner dit spil, når du sender mig en Invite er noget nær lig nul.

Jeg er bare begyndt at have det sådan, at der simpelthen ikke længere er plads på min venneliste til nye folk, som ikke spiller enten Dead or Alive 4, Ridge Racer 6 eller Ultimate Mortal Kombat 3.

Ikke fordi jeg ikke bryder mig om jer. Jeg har bare ikke lyst til at slette dem, jeg har på listen i forvejen.Er der nogen, der kan nikke genkendende til det, eller er det kun mig, der har Traumaer, hvergang jeg skal slette folk?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her