Da Senzai's blog
10-01-2007 - 13:27

Mr. Salg og Service, Bitchez!

 

Uha!, Uha!, Uha!

 
Dagen idag, var dagen, hvor jeg skulle til Eksamen (HGS). Som den Hardcore Naturvidenskabsmand med HTX Baggrund jeg er, var jeg selvfølgelig ved at dø af skræk, da jeg fandt ud af, at jeg skulle op i et så feministisk bøssefag som Salg og Service!

Jeg hader eksamener. Er altid supernærvøs, mumler og kommer ofte til at tale ustruktereret, selvom jeg har noter og disposition med hjemmefra. Tror det har noget af gøre med, at jeg meget sjældent kigger på Det jeg har skrevet hjemmefra. Har det ofte kun med som Backup, nødløsning. Men hader det. For mig er det altid bare en All or Nothing Situation. Fucker du op, vil det forevigt stå på papiret, og det vil haunte dig forever. Kommer du op i noget du kan, får du en god karakter og det kan ingen tage fra dig.

Vel, Rystende træder jeg ind af døren. Giver Censor hånden. Min lærer giver jeg et anerkendende nik. Jeg bliver så stillet spørgsmålet om, hvordan man som Markedstingshef for Bestseller, bedst vil kunne Markedsføre EXIT, et tøjmærke til 2-10 årige.

WTFizzle? Det er jo et emne, jeg ved noget om. Not!.

Jeg ligger ud med at tale om en hel masse crap, og spytte guldkorn ud til både højre og Venstre.

Men ligepludselig Bliver jeg afbrudt, og Censor spørger mig om alt mellem himmel og jord. Jeg ved hvad han taler han taler om, men når han fisker efter de præcise ord på begreberne, kommer de bare ikke til mig. Jeg skimter over på mine noter, blot for at indse, at det har jeg hverken forberedt eller skrevet noget ned til. Jeg taler om det han spørger til, men de præcise Skarpe ord, kommer ikke rigtigt ud af min mund Han spørger også om andre ting. Jeg hører mig selv gentagne gange sige "Pas". For hver gang jeg siger det, føler jeg mig dummere og dummere. Hader det.

Det hele er endeligt overstået. Jeg bliver skælvende sendt ud på gangen, og tænker kun på alle de Fuck ups jeg lavede; At jeg overhovedet begyndte at snakke om Henrik Dahl, og hvordan han kan ændre, både gavne og skade, Bestsellers renomme giver ingen mening, og kom bare out of nowhere ud af mig.

Jeg bliver kaldt ind igen, og får et 10-Tal! JA DA!! Jeg kan slet ikke få armene ned igen, mens jeg svagt i baggrunden hører noget om; At jeg kunne tingene og havde en god forståelse for emnet, men at jeg bar præg af at være meget nærvøs, og at jeg burde have lavet nogle handsout hjemmefra, som jeg kunne bruge.

Yeah, lol, wutever; JEG FIK 10!

HTX - Represent!, Bitchez!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her