Da Senzai's blog
26-01-2007 - 12:59

Hvorfor jeg er træt af EB Games


Jeg er sikker på, at der er mange af jer, der har fuldt med i min spændende tråd om min ufatteligt dramatiske jagt på King of Fighters: Maximum Impact til 360´eren

Jeg har tidligere været i EB for at spørge om, hvornår spillet udkom. Den 26. Januar sagde de.

Det er så tilfældigvis idag. Jeg traver glad og rask derhen, og siger, at jeg skal have King of Fighters! Ligepludseligt i bedste EB Games stil, så har ekspedienten aldrigt hørt om spillet, det findes ikke i Databasen, og ergo har det aldrigt eksisteret.

WTF?!, og det er jo ikke ligefrem første gang de laver det nummer! Jeg har flere gange været i EB 2 Dage før den angivelige udgivelse af et spil, for at spørge om Release date, og 2 dage efter når jeg kommer i butikken for at hente spillet, så er det rykket til næste uge. Hader det! Der er ikke noget værre end når et spil man har glædet sig vildt meget til og kommer lige op til en weekend, hvor man ingen planer har, bliver rykket. Man bliver så ufatteligt skuffet!

Få dog styr på jeres Dato´er! Eller indrøm i det mindste, At I ikke ved hvornår skidtet kommer!

Men altså, der er jo glimrende Service derinde. Det er jo ikke ekspedientens skyld. Jeg kan jo ikke forvente, at han ved hvad et "Undergrundsspil" som King of Fighters er, så han siger jo bare, hvad der står på hans Computer. Han var endda så venlig, at gå ud på Lageret for at se, om det var derude. Det er dog stadig bittert.

Nå, jeg fandt så Prey (I kender mig G-Tag, hvis I skal have tæsk) brugt istedet til 269,-, og fik 340,- kroner for mit brugte Viva Pinata, så helt skidt har det ikke været :).

Jeg er bare så træt af, at de bliver ved med at give Dato´er, der ikke holder.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her