Da Senzai's blog
30-01-2007 - 00:26

Hvorfor skal han være så dårlig, når jeg godt kunne tænke mig at vinde hele tiden?


Liu Kang - Kun for show?
- Liu Kang - Måske ikke helt så badass som først antaget.


Hvorfor er det lige at Liu Kang skal være så fucking røvdårlig, uber shit-tier, retarderet svær at lave moves med og give så fucking lidt Damage i UMK3?

Lui Kang er alt for cool og superflashy, og uden tvivl min Favorit, men altså jeg synes, han virker alt for meget som en High Risk Low Reward Character. Hans Juggles er for svære at lave iforhold til, hvor lidt i skade han giver.

Jeg begynder mere og mere at tro, at han kun er med i Spillet for sin blærerøvsværdi, eller også kan jeg bare ikke finde ud af at spille ham. Ihvertfald føler jeg mig konstant som the Underdog, og som om, at jeg skal kæmpe så meget mere for Sejren end 90% af alle online spillere, der allesammen kun vælger, Kabal, Smoke, Subzero og Nightwolf. Især Kabal og Smoke pisser mig af. De er så nemme at kombo med, og skal bare fange dig en gang i deres Cheap, Teleportuppercut eller Whirlwind run ( aner ikke hvad en hedder, men alle er træt af den), og bang, så har du mistet over 40% af dit liv.

Well,

Her er de komboes og juggles som jeg har fundet og bruger med Liu Kang, samt deres skade. (har ikke gidet tage Jumppunch /Jumpkick starter med). Han har sikkert endnu flere, som jeg ikke kender.

Standard Kombo:

  • HP,HP, BLOCK,LK,LK,HK,LK = 7 Hits 29%

Launcher Komboes:


Near-Wall Komboes ( er du for tæt på muren, kan man ikke lave dem, da Liu bliver skubbet væk. Hvilke af de 3 du kan lave kommer an på, hvor langt væk man er fra muren, når du launcher modstanderen. Den med Flying Kick, rammer dog hver gang):

  • HP,HP,BACK+LP, Jumpkick, Air Fireball, Roundhouse = 6 hits 24%
  • HP,HP,BACK+LP, Jumpkick, Air Fireball, Flying Kick = 6 hits 22%
  • HP,HP,BACK+LP, Jumpkick, Air Fireball, HP, Low Fireball = 7 hits 24%

Bicyclekick Corner Komboes (er ikke sikker på, om man skal ramme som counterhit);

  • Bicyklekick, Roundhouse, Sweep = 3 Hits 41% , W0000T?! Endeligt en, der rent faktisk kan bruges til noget! :D

Jaja, det er da nogle Fine Komboes jeg kan, men prøv at tjekke, hvor åndsvagt lidt i skade de giver, i forhold til Standard Komboen! Det kan jo slet ikke betale sig at lave nogle af de andre! De er sværere at lave end Standard Komboen, og de giver mindre i skade!

Det ser vildt fedt ud af at smadre modstanderen op i luften, og inden han rammer jorden, så give ham et flyvespark, der med fuldt fart sender ham ind i muren, medens han skriger af smerte. Problemet er bare, at det slår absolut intet ihjel!

Hvad så med hans Speciel Moves? Indrømmet. Bicykle Kicket er godt, men ligesom med Flyvesparket er man så meget på røven, hvis modstanderen blokker det, da den er så Punishable. Hans "Roundhouse of God" er også nice, da den bare Connecter på alt, men altså. Man kan ikke leve på at lave Cirkelspark, selvoms hans Roundhouse uden tvivl er en vigtig del af hans Game.

Anyway, Liu er stadig den med Højest Coolnessfaktor i spillet, så jeg fortsætter med ham på trods af, at han ikke er bedre end han er. Det giver jo også lidt Street Cred, at spille med Low Tiers ;0)


Er der noget jeg har overset, så kom med det!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her