Morten Skou's blog
31-03-2008 - 17:06

Ny .dk formidler

DK-Hostmaster har i mange år haft et monopol på håndteringen af de danske domæner, dvs. alle domænenavne der ender på .dk, bliver købt igennem DK-Hostmaster.dk.

Der er i skrivende stund en udbudsrunde igang, hvor såvel DK-Hostmaster som andre firmaer, har muligheden for at komme med et bud. Bedste bud vinder udbudsrunden for den næste årrække.

Nu er det bare sådan, at det er folkene bag DK-Hostmaster der mere eller mindre selv har skrevet den lov som udbudet skal kunne opfylde, og loven er dermed mere eller mindre udformet, så det kun er DK-Hostmaster der har muligheden for at opfylde den. Et eksempel er at organisationen der driver .dk, skal være non-profit - en ting der naturligvis gør det ret uinteressant for andre firmaer at byde på det.

I dag opdagede jeg så, at der er et andet firma der giver et bud. Det fede er, at man kan indsende et "letter of support", og dermed give sin støtte til at netop dette firma skal vinde udbudsrunden. Det vil jeg naturligvis gerne opfordre alle herinde til, da jeg absolut ikke mener at DK-Hostmaster skal vide sig alt for sikre på at vinde udbudsrunden.

Det er sgu lidt svineri, at man designer en lov, således at der nærmest kun er en sikker vinder på forhånd.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her