Morten Skou's blog
28-03-2008 - 20:52

Alone in the Dark

Den 1. april er den danske presse inviteret ind til et sted i København for at se på fire af de kommende titler fra Atari. En af titlerne er Alone in the Dark, som jeg personligt glæder mig rigtigt meget til. Ved samme event - dog senere på dagen, har vi også muligheden for at invitere fem af vores brugere med, det kan du læse mere om her.

Anyways, så tog Mikkel Winter(bird) og jeg lidt eksklusivt forskud på glæderne, da vi var oppe og besøge Atari i dag. Der var både mulighed for hands-on med spillet og vi fik en rigtig god fremvisning af det også.

Desværre er der en endnu ukendt embargo dato på, så vi venter lige pt. på en dato hvor vi må publicere det. Foruden et hands-on preview af spillet, så sikrede vi os også over 1 times video direkte fra spillet - med ind over. Alt dette forventer vi at publicere en gang i næste uge.

Dog er det fedt, at vi var de første i norden, der fik mulighed for at se og prøve denne udgave af spillet. Stort tak til Atari !

Til sidst kan jeg lige tilføje, at det er en ret dårlig ide at køre fra Vejle til Roskilde omkring kl 16-17 stykker. Der var åbenbart også andre der havde fået den ide, så jeg kørte sådan cirka minus 2 kilometer i timen hele vejen hjem :-)God weekend !

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her