Morten Skou's blog
04-03-2008 - 01:24

Army of Two

For 30 minutter siden lagde jeg sidste hånd på min anmeldelse af Frontlines: Fuel of War. Det tog en del timer at komme igennem hele singleplayer-kampagnen og efterfølgende spillede jeg lidt multiplayer over Xbox Live.

Nu er turen kommet til en hurtig omgang Army of Two, før jeg sender spillet videre til Jesper, der står for anmeldelsen af denne titel. Army of Two er egentlig ikke rigtigt en titel som jeg har fulgt med i, og jeg havde derfor ikke nogen ide om hvad spillet havde at byde på, andet end at det var et 3. person shooter spil fra Electronic Arts.

Det viste sig hurtigt at Army of Two umiddelbart lader til at være en rar forfriskning. Allerede de første 10 minutter inde i spillet, sad jeg bare og tænkte "WOW - hvor er det pisse fedt!", dette scenarie har gentaget sig flere gange. Det taktiske i, at man er to spillere og at man kan lave alle mulige fancy tricks for at udmanøvre modstanderne, er ganske enkelt superb fundet på.

En af de vigtige elementer i Army of Two er det såkalde "Aggro". Dette betyder at eftersom man er to, så kan den ene person tiltrække sig alt opmærksomheden fra fjenderne, hvorefter den anden person stille og roligt, kan udflanke dem og nakke dem bagfra. Det mest imponerende er måske, at det rent faktisk også virker ret godt med en AI-partner.

Min fornemmelse nu, efter kun kort tids spillen er, at Army of Two meget vel kunne gå hen og ændre måden som folk forventer at Co-op skal fungere på: som et team, ikke som to individer der bare slagter folk uden nogen særlig taktik.

Nå ja.. og grafikken i Army of Two er da heller ikke at kimse af, det ser fandme flot ud. Dog lader det til, at der er nogle små grafiske fejl, når man f.eks. kigger på hegn så ser det ud til at de står og hopper lidt :-)


Spillet udkommer den 6. marts, det vil sige på torsdag. Overvejer du at købe det, så tjek vores banner i højre side af Xboxlife for selv samme spil. Jeg ved i hvert tilfælde, at jeg skal have tegnedrengen op, for det her spil er da et must i min samling!


Army of Two

Det guf!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her