Morten Skou's blog
11-03-2008 - 13:45

Xbox 360 Blu-ray

Det er vidst efterhånden gået op for alle, at HD-DVD tabte den relativt kortvarige formatkrig imellem Blu-ray og HD-DVD som stod på indtil starten af 2008. Nu mangler vi bare at Microsoft følger trop og udgiver et Blu-ray drev til Xbox 360.

Selv om der endnu ikke er nogen officiel udmelding fra Microsoft omkring et Blu-ray drev til Xbox 360, så skulle en person fra Sony-lejeren have bekræftet at de er på vej imod et samarbejde med Microsoft om at lave et Blu-ray drev.

Det sjove ved det hele er, at Microsoft stadigvæk nægter at kommentere på noget som helst vedrørende et Blu-ray drev. Men mon ikke man med stor sikkerhed kan sige, at der kommer et Blu-ray drev til Xbox 360 og at det senest vil blive fremvist under E3 i år?

Det interessante er, at hvis der virkelig kommer Blu-ray til Xbox 360 - og hvis Microsoft skulle vælge at smide det i selve konsollen, så forsvinder et af de bærende argumenter for at anskaffe sig en PlayStation 3 pludselig. Så er der jo pludselig ingen grund til at købe en PlayStation 3 ;-)

Her er et bud på hvordan drevet kommer til at se ud. Det burde ikke være det store problem for Microsoft at lave selve drevet, eftersom det passer fint ind i den nuværende HD-DVD chassis.

Blu-ray Xbox 360

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her