Morten Skou's blog
15-02-2007 - 11:23

Halo 3 først til jul?

Der er allerede enormt meget hype omkring det næste spil i Halo serien, Halo 3. Om kort tid kommer den såkaldte Halo 3-beta, så folk får mulighed for at få en lille forsmag på hvordan spillet kommer til at være.

Den præcise udgivelsesdato for Halo 3, er endnu uofficiel, men måske har Microsoft alligevel talt over sig i en reklame i det seneste nummer af FHM.

Citat:
Der er meget at glæde sig til i 207. Landsholdet kvalificerer sig måske til VM og TV2 holder måske op med at sende Vild med dans. Det bedste, der sker i år er dog nok det tredje spil i den berygtede Halo-serie, en af de mest populære serier af spil til Xbox nogensinde. Du må officielt vente helt indtil det bliver jul med at få fingrene i Halo 3 - med mindre du køber Crackdown i denne måned. I løbet af foråret får spillere med adgang til Xbox Pro eller Xbox Core og et gyldigt Xbox Live Gold-medlemsskab nemlig mulighed for at downloade en tidlig udgave af spillet, hvis de først loader deres førsteudgave af Crackdown. (kilde: FHM marts 2007)

Af reklamen fremgår det, at man må "vente helt indtil jul" med at få fingrene i Halo 3. Er dette en fejl fra Microsoft? Eller hvor kommer den tidshorisont fra?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her