Morten Skou's blog
02-02-2007 - 23:34

Flere PlayStation 3 anmeldelser

Jeg er efterhånden kommet rigtigt godt igang med anmeldelserne af diverse PlayStation 3 spil. Der er stadigvæk lang vej igen, da bunken efterhånden er oppe på 15-16 titler, og kun 3 anmeldelser er publiceret indtil nu.

De 2 nye anmeldelser er af Motorstorm (Japansk udgave) og Fight Night Round 3. Begge spil er rimeligt underholdende, men desværre er der ikke onlinespil i den japanske udgave af Motorstorm, hvilket naturligvis er lidt ærgeligt. Heldigvis kommer der det i den europæiske. Det er også blevet til en artikel om selve PlayStation 3 konsollen.

For at tale lidt generelt om PlayStation 3 konsollen, så er jeg stadigvæk nogenlunde tilfreds. Men jeg falder hele tiden over nye finurligheder, som godt kunne være lavet bedre.

Et eksempel er at de udelukkende har valgt at placere USB-portene på forsiden af PlayStation 3 konsollen. I mit tilfælde betyder det, at fordi jeg har tilsluttet både trådløst keyboard og mus til PlayStation 3 konsollen, så sidder der 3 ledninger i fronten, som så er trukket om "bagved" for at gemme dem. Det ser ikke specielt godt ud. Gad vide hvilket geni der har tænkt "Vi laver alle USB-portene foran, det er smart" - sikkert samme fyren som fandt på resten af layoutet til den store brødrister :-)

En anden ting, der også er lidt belastende er de systemopdateringerne som finder sted mere end ofte. Det er selvfølgelig fint nok at de aktivt forsøger at forbedre systemet, men det tager desværre en evighed at hente opdateringerne ned. Jeg kunne naturligvis bruge USB-stick opgraderingsmuligheden, men det kræver at jeg skal finde opdateringen online.

Til sidst, er der tingen som jeg hele tiden brokker mig over: måden man oplader sine controllere på. HVORFOR kunne den ledning ikke være 5 meter lang, så man rent faktisk kunne anvende konsollen imens man desperat forsøger at få mere strøm på in SixAxis.

Nu skal det hele jo ikke være brok, jeg er i bund og grund glad nok for PlayStation 3 konsollen. En af de lækre ting, som faktisk virker udemærket, er den indbyggede browser. Sammen med keyboard og mus så er det fedt nok at kunne surfe lidt foran fjernsynet. Det eneste der naturligvis kikser lidt, er opløsningen.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her