Da Senzai's blog
29-05-2013 - 10:56

GRID 2 og alle baner.

Ej, okay!!

Verdens største Turn-off!

Jeg har forudbesilt GRID 2 fordi, at det ser ret godt ud, og GRID1 faktisk var helt udmærket selvom det normalt er et spil, der var for pænt til mig. Jeg kan bedst lige mine bilspil actionfyldte og beskidte. Som Full Auto, Flatout eller verdens klammeste spil, Fatal Inertia.

Som jeg læste i en anmeldse af Fatal Inertia på Amazon.co.uk

"Initially the racing is fun and enjoyable. As you progress the game gets harder. What ruins the game though is the level design. Good idea, but when you start banging into every tree, rock and cavern wall, the game starts to get frustrating. These obstacles simply get in the way. They are difficult to avoid and instead of flowing gameplay the game turns into computer dodgems"

I kan være helt sikker på, at det er med vilje, og ikke dårligt design. Hvis man ligesom jeg er masochist, når det kommer til Arcade ræsere, så skylder man sig selv at prøve spillet. Det koster kun 40 kroner på Amazon.

Nå, to the point!

Trueachievements har skrevet en nyhed om denne uges dlc.

GRID 2 udkommer først fredag i Europa, og vil jeg have alle banerne i spillet skal jeg købe tre DLC pakker til en samlet pris af 1560 Microsoft point.

Det synes jeg er meget flabet, da jeg jo allerede betaler fuld pris ved forudbestille spillet, og støtte dem fra dag 1.

Jeg tror. at det her er første gang, jeg er seriøst forarget over dlc/disc-locked-content.

De kunne da godt havde ventet med udgive dlc´en, så jeg i det mindste ville få en illusion, om at de ikke bare vil røvrende mig opfront og med vilje fjerne content fra spillet.

Jeg troede ellers, at jeg havde vænnet mig til dag 1 dlc, men der kan man bare se. Plat.

Jeg er lidt rådvild nu, om jeg skal cancle min preorder, og så vente en måned eller to for få det til halvpris på amazon. Det er alligevel ikke et spil, jeg kommer til at spille meget, men et for sjov spil, da jeg savner en god ræser.

Fuck, jeg synes, det er plat. Øv!

- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her