Da Senzai's blog
31-05-2013 - 13:42

Den Store Goblin

Jeg legede lidt med the Great Goblin King i Guardians of Middle-Earth  i går aftes
.
Jeg bruger Path of the Dead og Health Relic på Great Goblin.

Når Path of the Dead (4 slots) er aktiv får du en lyserød badering, der giver 6 sekunders death-immunitet, når man rammer 0 Hit-Points. I de første 3 sekunder er du stunned og untarget-able. Hvad du vil bruge de resterende 3 sekunder på er op til dig selv.

Du kan forsøge, at slår modstanderen ihjel, eller lave et pro-recall, hvorefter, du er god som ny. Man dør nemlig ikke automatisk efter de sidste 3 sekunder. Modstanderen skal slå dig ihjel igen. Det er dog ikke så svært. Regenerer din figur 5 hp i sekunder, er det bare at slå dig en gang, og så er du færdig.

Health Relic er en 3 slots, der giver mig ekstra Health points.

Great Goblin holder tårne som en chef!

Hans evner giver rigtigt god skade early game, og han dør ikke. Upgrader hans B-evne hurtigst muligt, efterfulgt af A evnen og Ultimate, når vi kan. Han slår meget hårdt, når ham rammer med A for at reducere resistance og følge op med B for damage.

Self-heal skal poppes HVER gang den er oppe, for at staye in lane forevigt.

Self-heal upgraderes først, når Path of the Dead er unlocket. De første par levels i spillet gælder det bare om at nikke skaller på B.

Tilgengæld, når Path of the Dead er aktiv, så lad være med at brug self-heal medmindre, du er død. Der er ikke meget ved Death-immunity, hvis du ikke kan hele dig selv, fordi Selv-heal er på cool-down. Når Path of the Dead er på cool-down tilgengæld skal self-heal bruges, så snart den er oppe, for hele tiden at være på maks liv.

Mit upgrade flowchart, når jeg spiller Goblinen er:

B, A, B, A, Y, B, Y, X, Y, X, Y, X, A, A


Han er lidt sjov. Det er meget svært nedlægge et tårn, hvis der står en Great Goblin foran, men omvendt har jeg meget svært ved at Solo´et noget som helst med Great Goblin.

Hans basic attacks giver meget lidt i skade, og det er som om, at hans A og B scaler meget dårligt. De er ret gode tidligt i spillet, mens ved late game, så er alle andre end Strikers og Enchanters super ligeglade med dem.

En mulighed vil selvfølgelig være at give ham Shadow´s Reach istedet for Health relic for at give mere skade, og rydde nogle creeps af vejen. Jeg er bare ikke sikker på, at det er nok.

Han er en Defender, så det er meningen, at han skal skal holde lanes og tanke lidt. Ikke Dishe out the damage. Derfor jeg får nok mere ud af Health Relic. Især, da hans Self heal er baseret på % af maks heal.

Jeg spillede et spil med mere med ham i morges, og hver gang jeg mødte Kili 1 mod 1, da vi begge var lvl 14 blev jeg destrueret.

Path of the Dead er både supergod og megadårlig. Den er så dårlig late game, hvis jeg render rundt alene (i alt fairness, hvis jeg angriber basen alene late game med Goblinen, så gør jeg det forkert, men sådan er det at have random scumbag team-mates). 

Jeg oplevede flere gange mod førnævnte Kili, at han slog mig ihjel, fulgte efter mig, ventede på, at jeg var levende igen, og aktiverede Goblinens self-heal, hvorefter, han stunnede mig, og dræbte mig.

Den virker pænt dårligt at bruge en 4-slots relic på, at det tager et par ekstra sekunder er tage mig ud.

Tilgengæld er den genial at holde tårne med. Dør jeg i nærheden af mit tårn med Path of the Dead-aktiv. Tager jeg bare et par skridt bag bag tårnet, og aktiverer Goblinens, selvheal, der gør ham udødelig i tre sekunder.

Dør jeg ved mit tårn er jeg stunnet i tresekunder. Herefter bruger jeg to sekunder på at kravle bag mit tårn, mens jeg stadig er udødelig. Så popper jeg Goblinens selvheal, og jeg er udødelig i tre sekunder mere, hvorefter jeg er god som ny!

Modstanderen kan selvfølgelig følge efter mig og bruge en crowd-control effekt for et nemt kill... Men der var det, at jeg skreg ind i head-sættet... HELD OG LYKKE MED AT TANKE 8 TOWER-SHOTS, DIN BÅTNAKKE! :D

Path of the Dead er meget situationsbestemt, og alt logik fortæller mig, at det er bedre bare at gå den sikre-vej og bruge de fire slots på at gøre din figur større, stærkere og hurtigere. Det er bare det hele værd, når modstanderen tror man er død og det lykkes en, at liste hen til en blomst, poppe selvheal, og så løbe tilbage til din banemand med fuldt liv i din hp-bar, og så tage hævn :D

- Shin
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her