Da Senzai's blog
28-05-2013 - 19:53

Begyndertips mod Gankere og XP-potion brugere.

Guardians of Middle-Earth har ramt det lækre sweet-spot, som andre sleeper-hits (*host* Shadowrun *host* Full Auto!) har ramt før det.

Spillerbasen er ikke synderligt stor, men tilgengæld er der en hård kerne af dedikerede spillere, der spiller 24/7.

Man stadig kan finde kampe, og det hænder ofte, at man møder gamertags, man har set før.

Det kan jeg godt lide, da det gør spillet hyggeligere.

Det betyder tilgengæld, at i langt de fleste spil, møder man modstandere, der ved, hvad de laver.

Forleden, da Jeg og Brutal, gamede GoME, så jeg spilleren "Tank 81", hvor jeg udbrød; "ham har jeg da set før!". "Ja, det er ham, der ligger nr. 1 på leaderboardet", svarede Brutal.

Nå ja, fedt, at han er på de andres hold!

Det er ikke længere nok, at holde frem og højre trigger inde, hvis man skal vinde.

Man er derfor nødt til at spille intelligent. Når Team 100% Win-Ratio har spillet har vi både fået og givet røvfuld.

Ligesom, når jeg spiller med et nyt deck i Magic the Gathering eller andre spil, så er jeg begyndt at skrive ned, hvorfor vi tabte den pågældende kamp. Oftest er der en grund til, at man taber, og for mig, hjælper det at skrive grunden ned, da jeg har lettere ved at få det ind i hovedet, så jeg ikke taber til samme ting i næste gang.

Selvfølgelig vil der altid være spil, hvor man taber til sort uheld eller fordi, at jeg spiller dårligt. Andre gange kan man spille næsten fejlfrit og tabe fordi, at man ganske enkelt mødte en dygtig modstander, der spillede bedre end en selv. 

De fleste gange taber man fordi, at man laver en fejl eller, der er noget, man kunne have gjort bedre.

Jeg starter med vores iøjeblikket største frustation, når vi spiller sammen i Team 100% Win-Ratio.

Scum of the Earth.

Midgårds værste afskum er hvad der i fagsprog kaldes XP-Potion-n00bs og ´effing Ganker-Svin. Ofte bliver de taktikker brugt sammen, i håb om at få nogle nemme kills kombineret med et stort experience-boost og derved hurtigt outlevele modstander-holdet.

Selvom det i mine øjne er en plat taktik, så er den alligevel farlig og effektiv, hvis det andet hold bliver fanget med paraderne nede.

XP-potions giver kun en boost på 18%. Det svarer til, at hver gang, der bliver dræbt 6 små soldater, får de xp, som havde de dræbt syv. Det er i virkeligheden ikke ret meget.

Det er først, hvis de slår en Guardian ihjel, at de får et mærkbart boost, og det bliver farligt.

I samme øjeblik, man ser modstanderen poppe en xp-portion gælder det derfor om at spille sikkert, og ikke tage nogen form for chancer i den i tid boostet varer. Kan de ikke få et kill ind, så har de spildt et potion-slot på en potion, der ikke har nogen reel effekt på "spillebrættet"

Ganking (at løbe rundt og lave bagholdsangreb på modstanderholdets figurer) kan være lidt svære at håndtere, men det kan lade sig gøre. 

Det er nemmest, hvis du spiller på hold med folk, der bruger mikrofoner og kan advare sine medspillere, når de ser fjender skifte lane. Hvis ikke må du bruge et Jean-Claude Van Damme level af årvågenhed og træne dig selv i at holde øje med mini-mappet.

I samme øjeblik, at gankeren eller gankerne er på vej til dit lane, så sørg for at hold din figur på din egen banehalvdel, så du ikke bliver fanget mellem de fjendtlige guardians og modstander-tårnet, og nemt kan løbe i sikkerhed henne ved dit tårn. Det er noget l**rt både at være fanget og i undertal på en gang.

Et andet tip er - hvis du f. eks er på toplane - er at holde dig øverst i toplanen. Altså så langt væk fra åbningen til midten som muligt. Uden at stå ved skrinet selvfølgelig.
 På den måde køber du dig selv 1-2 sekunder (Det er lang tid i kamp), før fjenden kan nå dig, når de kommer nedefra. I samme øjeblik du kan se Gankerne komme, spurter du hen til tårnet indtil de bliver trætte af det.

Mod gankers gælder det om at være verdens største tøsedreng. Giver vi dem ikke killet kommer gankersne langsomt bagud, da de går glip af XP i alt den tid de bruger på at rejse mellem lanes.

Tålmodighed er nøglen. 

- Shin


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her