Da Senzai's blog
26-07-2010 - 00:39

I seng med en VampyrDer er kun få skuespillere, hvis talent kan måle sig med den legendariske Jean-Claude Van Damme. En af dem, hvis ikke den eneste, er Nicolas Cage. Her på de sidste er jeg begyndt at samle og få set de film med ham, som jeg har manglet i min samling.


Anmeldelse af Vampire´s Kiss.


Den altid veloplagte Nicolas Cage spiller snobben Peter Loew, eller Peter ”Love” som jeg ynder at kalde ham grundet hans enestående evne til at samle piger op på natklubber. Peter lever en tom tilværelse. Om dagen er han kontorschef på et bogforlag, og nætterne består af one-nights stands. Enkelte af os ville måske sige, at han lever en drøm, men vi ser hurtigt, at Peter ikke har det godt, og han går tilmed til psykolog.

En nat, hvor han er ude og hore, og endnu en gang får hevet en vildkat med hjem i sengen bliver han bidt i nakken af selvsamme hottie. Intensiteten i bidet får Peter Loew overbevist om, at hun må være en vampyr. Efterfølgende er Peter ikke helt på toppen, og han er sikker på, at det er fordi, at han selv er ved at blive en vampyr.       Meget bedre bliver det heller ikke på arbejdet. Vred, frustreret og en ked af situationen, og måske også fordi, at han ganske enkelt bare ikke har andet at gå op i, lader han det gå ud over den nyansatte Alva, og sætter hende på verdens kedeligste opgave. At finde et vigtigt stykke papir, der er blevet væk. Det bliver starten på Alvas´ værste mareridt.

 

Vampire´s Kiss er en mørk, måske lidt speciel komedie og Nicolas Cage gør det eminent, som den på overfladen pæne mand i forfald. Det er en fornøjelse at se ham køre had på sine ansatte, og man kan ikke lade være med at føle med ham, på trods af, at han tydeligvis er psykopat. Det er jo heller ikke nemt at være vampyr nu om dage. Noget jeg kan især godt lide ved filmen er, at jokesne ikke bliver decideret sat op. Hovedpersonen er så sørgelig og kommer så langt ud, at det i sig selv er sjovt – selvom det reelt set ikke er det. Jeg indrømme gerne, at jeg flere gange i filmen efter at have passeret, hvad jeg synes var mere end en point of no return, begyndte at tvivle på om vores helt overhovedet vil klare skærene.

Filmen var lidt forvirrende de første 20 minutter, og man skulle anstrenge sig lidt for at følge med. Det tror jeg godt kunne få enkelte seere til at zappe væk, var det en film, de faldt over en hverdagsaften.

Jeg fandt Vampire´s Kiss underholdende og hele vampyr-temaet sætter nogle tanker i gang. Peter Loew føler sig tom inden i, og ligesom en vampyr må han ud og have fat unge smukke piger, og hive dem hjem i sengen for at … ahem... suge livskraften ud af dem slash finde en mening med livet.

Endelige dom: 8/10

Personligt synes jeg, at den er super, men dog lidt rodet, hvilket gør, at jeg ikke kan give den højere, men 8 er også en flot karakter.
Min favorit scene i filmen, hvor, at vi lige får på plads at Peter Loew aldrig misfiler noget :0)

(Jeg fatter ikke lige, hvorfor, at jeg ikke kan få det youtube til at virke, så her er linket: http://www.youtube.com/watch?v=WLrALs-Nq_I&videos=c0dFdXWEsqA )- Shin

En lille sidenote, var jeg inde og spille FNM i lørdags, og jeg fik 3 wins, og en uafgjort (den stod 1-1 da tiden gik), hvorefter, at jeg gik videre til Semifinalen. Den tabte jeg 2-0, men jeg er svært tilfreds med, at jeg var ubesejret indtil da :D.

Mit deck, kan ses her; Grønne ØretæverDel denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her