Da Senzai's blog
04-07-2010 - 15:28

Lørdags Lurifakseri: Grønne Øretæver mod Folk, der er indendøre på sommerens varmeste dag.


Friday night rapport.

Jeg var inde og give den gas med mit ”Grønne Øretæver” for at teste mine seneste ændringer, der bestod af, at fjerne Dauntless Escort helt fra decket, og så tilføje en ekstra Thornling og Stoneforge Mystic.

Vi var 14 deltagere, spillede 5 runder, hvor de fire bedst placerede spiller knockout tournament mod hinanden.

Jeg tog ikke noter og da jeg ikke ligefrem er nogen Rainman, bliver det ikke så detaljeret.


Kamp 1: Vs. Elfdrazi


Spil 1

I første Kamp møder jeg en knægt, jeg vil skyde til at være tops 10 år. Inde i mig selv tænker jeg; ”Fedt mand! Sikker sejr den her!”. Han spiller lidt Elvere, og jeg tror bare, at det er et generic ”Jeg er helt ny, så jeg spiller bare med nogle elvere-deck”.

Jeg er pisseflink, og det viser sig at være min død. Jeg hader selv, når folk sidder og skriger ”JUDGE!” som galninge over fejl, der skyldes uvidenhed eller andet, når personen ikke forsøger at snyde og spiller med den rigtige intention, men måske ikke lige har helt styr på reglerne eller laver en anden minor fejl.

Jeg får hurtigt gang i en Thornling, og tonser over stepperne med min Champ. Han vælger at blokere min Thornling med en 1/1, hvorefter, at jeg pointerer, at jeg kan give min Thornling Trample. Han blokerer, derfor med flere dyr og overlever.

Det jeg SKULLE havde gjort var at lade som ingenting og sige; ”Okay, jeg pumper ham, giver ham trample, og du er død. Æv bæv for dig, så kan du lære at kende kortene, din nøb.” - Men det gjorde jeg ikke. I stedet, vælger han næste tur at droppe et Eldrazi Monument, og kan derfor blokere alt det jeg har. Jeg løber tør for gas, og det ender med, at han får overtaget og vinder spillet.


Spil 2.

Jeg boarder 1 Path to Exile, 3 Master of the Wild Hunt ud.

Jeg boarder 4 Fog ind.

 

Min modstander spiller konge defensivt. Han får gang i en Awakening Zone og et Monument, og blocker all day long. Jeg har en Thornling med Lifelink, og ender med at få så meget liv, at jeg ikke har terninger nok. Han aktiverer Nissa Ravne´s ultimate ability og brækker elvere udover bordet. Han spiller Nissa nr 2, og får to liv for hver elver, og jeg conceder.


Kamp 2: Vs Luminarc Ascension.Spil 1

Jeg kører virkeligt aggressivt, og han får ikke lov til at aktivere Luminarc Ascension. Jeg vinder.


Spil 2.

Jeg boarder 1 Path to Exile, 1 Rampant Growth ud.

Jeg boarder 2 Windstorm ind.

Jeg får gang i en Thornling med Collar, og han får desværre gang i sin Luminarc Ascension. Vi battler lidt frem og tilbage, men til sidst har han for mange engle, og han vinder.

Spil 3.

Stort set det samme som spil 2, bortset fra, at jeg får afværget to angreb med Windstorm, og får hevet en kneben sejr hjem.


Kamp 3: Vs Summoning TrapSpil 1: Jeg banker ham jævnt hurtigt.
Spil 2: Jeg boardede ikke noget ind. Han får stallet med lidt walls, samtidigt med, at jeg giver den gas med Wolfbriar og Master of the Wild Hunt. Han får kastet Summoning trap, og smider en Emrakul i spil. Som den pro jeg er, så er jeg selvfølgelig klar med en Oblivion Ring, og vinder.


Kamp 4: Vs Rød-Grøn aggro med Lotus Cobra, Siege Gang Commander, Bloodbraid, Bushwacker og andre gode kort.Spil 1: Jeg giver den gas med Baloths og Wolfbriar og vinder.

Spil 2:

Boarder 1 Rampant Growth, 1 Master of the Wild Hunt ud.

Boarder 2 Path to Exile ind.


Vi battler lidt frem og tilbage, indtil han efter at havde spillet både Gang Commander og Bestial Menace kommer flyvende med en Gobling Bushwacker og vinder.


Spil 3: Smadrer jeg ham med en Thornling, der er equipped med en Collar.


Kamp 5: Vs. Esper deck.


Jeg banker ham hurtigt i både spil et og to. Jeg boarder ikke noget.

Jeg gik derfor 4-1,
og var helt sikker på, at jeg var blandt de fire bedste. Jeg fik en lang næse. Jeg missede cuttet på Tie Breakers, og der indså jeg, at hvis jeg havde været et svin i den allerførste kamp kunne jeg havde fået et draw i stedet for et loss, og derved være gået top 4 og have haft et shot at the Prize Money. Så kan jeg lære at være flink ved de nye spillere.

Intet var så skidt, at det ikke var godt for noget. BT var nemlig ude og lave et indslag til deres WebTV, og jeg blev både filmet og interviewet. Indslaget handlede om folk, der er indenfor om sommeren i stedet for at være ude og nyde det gode vejr. Jeg ligeså real og Rock´n´Roll som Celina Ree, og spyttede det ene guldkorn ud efter det andet. Så nu bliver det spændende at se, hvor meget, jeg kommer med i det endelige program.Alt i alt en super dag, og Thornling er for vild,. Især med en gang equipment er han crazy.. Det var super at adde en ekstra. Jeg tror også, at det var godt, at jeg boarde stille og roligt i stedt for at boarde for mange kort ind og ud, som jeg har gjort tidligere, og derved ændre for meget ved deckets motor.

- Shin


Iøvrigt må Mortal Kombat 9 godt snart udkomme.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her