Da Senzai's blog
27-04-2008 - 19:50

799 Points død og ... ehh... død.Så er 800 points turneringen vel overstået, og jeg må indrømme, at det gik bedre end forventet. Jeg vandt nemlig en kamp! (heh. På point ved at Fragsteale Superman lige for næsen af en vred Hulk xD) Det er ret stort, for jeg er nemlig meganoob, og det var også kun tredje kan jeg var inde og spille HeroClix.

Hvor utroligt det end lyder, så vandt jeg faktisk en præmie ved turneringen. I HeroClix er det nemlig således, at der er præmier til to af deltagerene. Hovedpræmien går selvfølgelig til ham, der vinder det hele. Den anden præmie går til ham, der vinder Fellowship awarden. Den fås ved, at man har været den person, der har været hyggeligst at spille med, så den er jeg selvfølgelig rigtig glad for! Præmien, Roy Harper, var selvfølgelig heller ikke værst :)- Han er awesome!


Denne turnering var dog noget anderledes end de to første (også udover, at vi spillede 800 point). Hvor de to første turneringer var casual og tema-baseret, så man skulle spille et tema, som f. eks X-Men, Justice League, osv, så var denne turnering noget mere brutal. For dette var en anything goes, og så galdt det ellers bare om at spille for at vinde. Det gjorde, at jeg fik læsterligt klø. Tilgengæld, så lærte jeg også meget mere denne gang - også en del om mig selv som HeroClix spiller.

HeroClix spillere kan groft (ligesom de fleste andre samlespil) deles op i to typer af spillere. Den første slags består af dem, der spiller HeroClix for de taktiske elementer og kun spiller for vinde. For dem består HeroClix af tre ting. Matematik, geometri og sandsynlighedsregning.

Den anden slags er folk som mig. Dem, der spiller HeroClix fordi de læser tegneserier. For mig er HeroClix en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har altid været glad for spil af alle slags, og det her er et spil, der gør det muligt at sætte alle mine yndlingshelte op mod hinanden! Jeg er typen, der spiller med figurer, fordi, jeg synes, at de er vildt fede i tegneserien, og så gør det ikke så meget, at figuren ikke har så seje tal på brættet. Derfor er jeg heller ikke power gamer. Jeg synes, at det er meget sjovere at lave tema´er og hold, der passer godt sammen flavor-mæssigt. Det gør mig også ret scrub- agtig - ligesom folk, der heller ikke sparker til dem, der ligger ned i fighting games, fordi at det er "fejt".

For eksempel sad jeg og blev helt forarget, da jeg spillede mod en, der brugte to Batman´er . Det kan jo ikke lade sig gøre! Der er kun en Bruce Wayne! Selv ville jeg aldrig kunne finde på at spille den samme af to personer, medmindre, at der storylinemæssigt var en god grund til det. Men tilbage til to gange Bruce. Det var så slemt, at jeg var nødt til inde i mit hoved at opdigte en historie, der var noget så originalt som, at grunden til at der var to Batman var at offentligheden havde fundet ud af at Bruce Wayne var Batman, og så for at bevise anderledes, så havde Bruce fået Nightwing til at klæde sig ud som Batman for at dukke op ved en af de mange fester Bruce Wayne altid holder, så kan pressen kunne se, at Bruce og Batman ikke er en og samme person! Det var også meget fint, indtil SENZAI og The Wrecker Chrashede Festen! The Wrecker er for stor en mundfuld for en enkelt helt, og så var Bruce nødt til at trække i et andet Batman outfit, og så var alle gæsterne like WTF?! Fordi, så var der ligesom to BATMAN. Oh Shit?!

Sådan! Med det på plads kan kampen spilles videre. Det er lidt problemet med mig. Bygger snarere hold, der er true til the comics end hold der vinder. Det er efterhånden, også sådan jeg er blevet generelt med alle spil. Jeg går ikke længere så meget op i, hvem der vinder, så længe, jeg har det sjovt.

Jeg er stadig igang med at finde ud af, hvad mit main 300 points hold (for 300 point er standard størrelsen på hold. I hvert fald ifølge regelbogen :P ) skal bestå af. Derfor må det også være på plads med et mini review af figurerne på 300 points holdet.

Professor X: Jeg har det svært ved ham. Alle de gange, jeg har spillet ham, har han været den første figur på mit hold til at dø. Skal være bedre til at holde ham tilbage tror jeg. Kan i hvert fald ikke udtale mig så meget om ham, fordi, han har bare fået tæsk. Jeg troede for eksempel, at jeg var snedig og placerede Xavier på toppen af en Bygning, så han havde godt udsyn til alt, og rigtigt kunne fedtspille med sin Mind Control og sin vanvittige gode rækkevidde. Det resulterede, så i at modstanderens Thor i allerførste tur ( eller var det tur to?) kastede Mjølner lige i bærret på Xavier, så han fløj ned af taget, lige ind i en mur, og var KO´et på stedet!
Valgte Xavier primært for hans Outwit ability. 131 point som han koster er mange point, så jeg vil måske være bedre tjent ved at bruge min Bishop. Han koster 100 har også Outwit, og egner sig helt sikkert bedre som Action Helt.


Maverick: Han er min ActionMan nummer et. Som før nævnt. Han er bare fantastisk.


- Them Guns be Blazing!

Medics gange 3+Henchman:
De er bare skod, medmindre, at man decideret laver et hold, der udnytter dem. Eller i hvert fald passer til dem. Det gjorde mit hold ikke. Medic´sne er alt for langsomme og alt for ringe til at følge med resten af holdet. Men så ved jeg det! Brugte dem kun som menneskeligt skjold for mine andre figurer.

Wrecker: Jeg er ked af at måtte indrømme det, men han er slet ikke god nok til sine 230 point. Han er vildt fed som figur. Han kan bare ikke tæve nogen. Enten så er hans Attack højt eller også er hans Damage høj. Når ingen af dem er høje samtidigt, så kan det være lige fedt. Tror måske også, at det fra Wizkids (dem, der laver heroclix) side kan være lidt med vilje. Mæske på grund af hele joken omkring Wrecking Crew. At de på papiret er nogle hårde og farlige bananer, men altid ender med at få bøllebank. Han er jo cool, altså! Hvor nice er man ikke, hvis man ( og ens brækjern) ved et uheld får tildelt de nordiske guders kræfter og tænker; "HEY! De kræfter vil jeg da lige dele med mine tre bedste venner, så vi kan kalde os for THE WRECKING CREW og begynde at ødelægge ting!" ? Ret nice tror jeg.

Colossus: Kolossen til gengæld. Han holder sat´me. Han fik tævet mindst ligeså meget, og måske endda lidt mere end den 80 point dyrere Wrecker. Han var også champ, da han samlede Maverick op og tyrede ham lige i hovedet på fjenden xD!


- Uha, de Sentinels må hellere gemme sig!

Jean Grey: Er en vidunderlig figur til sine kun 50 point. Hun kan ikke meget andet end sin Telekinese, men det er også derfor jeg spiller hende, Fik også brugt hende flere gange. Hun shinede især den ene tur, hvor Colossus havde samlet en Container op. Jean telekinesede Colossus over til fjenden, hvor han så i samme tur smækkede Dawnstar i gulvet! Wohoo! Sådan skal hun spilles!

Amadeus Cho: Helten på den sølv-grå scooter er altid klar til at give sit besyv med, medens han fræser rundt med en laptop i den ene arm, og har den anden hånd på styret. Amadeus var bestemt også en figur, der viste sit værd, og han har allerede banet sig vej til mit main team. Det der blandt andet gjorde ham så god (udover at han kun koster 11 point) er, at han er en bystander. Fjenden lægger ikke rigtigt mærke til ham, og hvis det er, så er det end ikke sikkert. At de gider bruge energi på ham, og slet ikke da man kun får 11 point for at tage ham ud. Det gør fjenden lidt glemmer ham, og så er det han lige pludseligt kan titte frem og overraske med sin outwit.

Storm: Er der ikke så meget at sige om. Blev mest brugt til at flyve rundt med folk. Okay figur, men ikke noget vildt. Udmærket, hvis man bare skal bruge en billig flyver i starten af spillet.

Angel: Var cool og en rigtig lækker “taxi”. Især med sine 12 i speed går det stærkt! At han kan rykke og angribe i samme tur, gør ham kun endnu bedre. Angel var også figuren, jeg tildelte drag, så han kunne flytte modstanderens figurer- Det var en god investering, og klar en feat jeg vil bruge igen. En af mine modspillere stod og fedtspillede med Destiny og hendes probabilitykontrol oppe på en mur. Jeg fløj straks derop med Angel, rev hende ned fra muren og bankede hende. Tag den!

Bottomline er at Amadeus Cho, Angel, Colossus, Jean Grey og Maverick holder, medens resten af teamet er tvivlsomme.

I øvrigt er det vist også på plads med Turneringens F U Award. Den går uden tvivl til KC Superman. Nøj, hvor er han retarderet plat og powerfull! (Han koster så også lige 317 point, men alligevel!) Vil slet ikke komme ind på, hvor nederen han er, men de fleste ved vist at den gode Kal- El slår en proper næve! Jeg mødte en, der spillede ham, og han havde givet Superman Fortitude, så man ikke kunne Outwitte og fjerne hans superkræfter! :o!


- Han er vred!

I alt i alt en fed turnering. Noget jeg især godt kan lide ved HeroClix i forhold til Magic i Faraos Cigarer, er at de er superflinke de mennesker man der spillet det. De er søde og rare og villige til at hjælpe en, og det er bestemt ikke noget man ser i Faraos om lørdagen. Der spiller folk kun for at vinde, og så fuck om folk har det sjovt. Kan kun anbefale Arena Frederiksberg. Stedet passer perfekt til mig, da HeroClix er noget jeg slapper af med, og hygger mig med for sjov.Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her