Da Senzai's blog
15-04-2008 - 20:33

Folk, der spiller GoW...

Er idioter.

Jeg har altid haft massere af fordomme omkring Gears of War spillere, og i dag blev de såsandeligt indfriet. Selv danskerne i det er retards. Mine ShadowRun-buddies er tilsyneladende begyndt at småspille lidt GoW, og jeg kunne jo ikke lade være med at joine spillet, da jeg synes det er fedt at spille med SR-Crewet.

Men, Nej, Nej, Nej. Det skulle jeg aldrig havde gjort. Jeg ved jo, at jeg er blevet eddike de andre gange jeg har spillet det. Men alligevel, jo. Og ganske rigtigt. Nøj, hvor er folk idioter at høre på i det spil. Der går ikke en runde uden at, der bliver tudet over host-fordel - og det er ligemeget, hvem der slår vedkommende ihjel vel at mærke.

Samtidigt bliver jeg og en anden ny spiller kaldt for noob (Det er vi også, så det er sgu fair, men bare ikke når det er; ) på en nedladende måde fordi, at vi bruger motorsaven. Hvem fanden er nooben`? Os, der noobchainer eller ham, der bliver taget af Saven? Hvis jeg er så ringe med den sav, så må du jo bare skyde mig? Hvor svært er det?

Jeg kan heller ikke tage, at mellem runderne så sidder idioterne og sviner folk, og så ligeså snart, ham der bliver talt om dør, så stopper de. Og noget helt andet, er at de så også runderne imellem disser SR. Hvad skal det til for? Det er simpelthen også bare så useriøst, at ham der tuder mest på holdet, er ham der fører på deres hold, og ligger nr 1, og så fordi man er heldig at tage ham, så er det host fordel eller noobsav. Man kan da ikke sidde og tude så meget, over de andre spillere, når man ligger nummer et. Det er det, der er det værste ved GoW. De retards der spiller det, og at de skal komme med den ene undskyldning efter den, hver gang de dør. Kan blive så irriteret jeg kan. Jeg sidder jo også og sviner modstanderholdet og råber HOST-FORDEL så højt jeg kan, når jeg skyder tre gange med shotty på fjolset uden han dør, hvorefter han så vender sig om, og skyder benene af mig i et skud uanset, hvor plat jeg synes det er. Jeg ved at spillet er så ringe. Jeg kommer ikke med alle de undskyldninger for det er sgu en stemningsdræber uden lige.

Men så blev jeg da mindet om, hvorfor jeg ikke spiller Halo, CoD og GoW. Fordi at udover at GoW er ufatteligt kedeligt, så er de folk der spiller det, idioter. Ihvertfald langt de fleste af dem, for der er jo få undtagelser, som f. eks. SR-Crewet.

Giver heller ikke mening, at jeg skal blive så irriteret over at folk er idioter på nettet, men det gør jeg. Jeg fik så også quittet hurtigt igen, og delt en masse negativ feedback ud.Noget helt andet. Er her nogle, der ved, hvorfor at Shreik er blevet bannet fra XboxLife?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her