Da Senzai's blog
05-04-2008 - 09:08

Er det en Joke eller hva`? >:0(


- Bannet!


WTFfizzle`?! :O! ARGH!! Fuck da lige jer en gang, Kællinger!

WTF`! Så ville jeg lige hygge mig med en gang Universe at War, men jeg kunne åbenbart ikke logge på Xbox Live! ,, Nå, Nå", Tænker jeg, og tjekker da lige xbox.com, men hvad ser jeg så`?
Jeg er stadig megaskeptisk og misfornøjet, så jeg tjekker da lige http://www.mygamercard.net/tracker.php , for at se, om andre folk kan logge på.
Det kan de så!

Jeg prøver så, at tjekke den profil, jeg brugte til GamerScoreHelvedet, og den kan sagtens logge på.

Så jeg er blevet bannet. Fedt! :0/.

Er mega bitter lige nu. Må ringe til Support på Tirsdag. Nu håber jeg ikke, at de er ligeså meget retards, som der bliver givet udtryk for her på XboxLife. Vil fandme være ærgelig og pissed over at skulle miste for 3000,- DLC og diverse High Scores i forskellige spil, samt det fedeste online handle, jeg nogensinde har haft. Men så er det jo heldigt at Mario Kart og Smash Bros snart udkommer.

Det er jo også plat, at der ikke står, hvad jeg har gjort. Sad i Privat Chat med Riddick hele aftenen igår, så jeg kan ikke have svinet nogle der. Mit motto er "Kung-Fu!", og den eneste besked, jeg sendte til nogle, der ikke er på min friends var "Sorry, Mate, but I´m going to bed :)"

Bahhhhh!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her