Da Senzai's blog
09-05-2007 - 08:56

Giver man op, så har man da tabt, ikk?


Næeh, Åbenbart ikke.

I kender det godt (Ja, sådan starter alle mine blogindlæg efterhånden). I har kæmpet en lang og hård kamp over Live. I er så tæt på at vinde. Den er lige ved at være der - men så slukker din modstander for sin Xbox, og du bliver røvrendt for din fuldtud fortjente sejr.

Jeg forstår det ikke, Hvordan kan folk få lov til at gøre det? Det er jo I stortset alle spil, det sker. Hvorfor er det, at udviklerne ikke gør sådan, at hvis en person Quitter, så taber han kampen - og hans modstander vinder kampen?. Er det svært at lave fra en programørs synspunkt eller hvad er det? Live ville jo blive et meget bedre sted at være.

Jeg har intet imod folk quitter, så længe at det er i starten af en kamp. Dem jeg ikke kan fordrage er dem, der med vilje quitter 5 sekunder får jeg har vundet, så jeg ikke får confirmet mit win - Især fordi, at person ofte lige har banket mig og taget mine point, men ligesnart jeg vinder, så skrider han.

Det er så respektløs. Det burde jo kunne lade sig gøre at lave. Jeg ved at i DoA 4, der mister man 500 point for at disconnecte på folk. Så det burde jo kunne lade sig gøre at give dem et loss og modstanderen i Sejr.

Hvorfor er det, at udviklerne, så ikke gør det?

Der må da være en rigtigt god grund til det, da det jo er en kendsgerning, at det problem, at folk disconnecter for at pisse folk af, og for at snyde sig op at leaderboardsne.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her