Da Senzai's blog
04-05-2007 - 13:02

At svine Landsmænd til.ARGH! Nu gjorde vi det igen!

Kender I det, når man sidder og sviner en person til over xbox live, blot for bagefter at finde ud af, at han er dansker, og kan forstå, hvad du siger? Man sidder sådan lidt med en dårlig smag i munden.

Det skete for Lintrup og Jeg idag.

Vi havde Tagget op i DoA 4, og med DoA følger der også TrashTalk - Især, når ens modspillere vælger Ninja-Tag-Teams. Fyren vi spiller imod laver det samme lort hele tiden, og alligevel lykkedes det ham, at ramme os med det meste. Egentligt tænker jeg; "God stil, dér, at han kan vinde en runde på det shit". Jeg burde nok have sagt det, for efter kampen siger Lintrup; "Hold kæft, hvor er han nederen!". Pludseligt hører vi en stemme, der ubryder;" Jeg fik spillet igår", og så disconnecter han.

Jeg tjekkede så hans profil ud, og så at han har under 1000 gamerpoint, så han er nok rimeligt ny på Live, og vi vil jo ikke skræmme ham væk, - og da slet ikke da han spiller ( eller spillede må det jo være nu) DoA. Danske DoA spillere er der ikke mange af. Jeg har sendt ham en Friend Request, man kan se, at han har afvist den :0P

Det er ikke første gang, jeg har lavet det nummer, men hvor skal man vide fra, at folk er Danskere, når de ikke siger noget?

Er der nogen af jer, der har lavet noget lignende? Det kan jeg næsten forestille mig.


Edit: Vil sige Lintrup havde ret. Han spillede nederen. Ikke på den fede måde, som i at han spillede klamt. Nej, Bare nederen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her