Da Senzai's blog
19-05-2007 - 01:41

Dem Brits - Hvad er Skillz`?


- Ja, endnu et Whiner indlæg fra min side af :)

Åh ja. I dag (under et spil DoA 4 selvfølgelig :) ) blev jeg endnu en gang mindet om, hvorfor det er, jeg hader britter. Britter er uden tvilv den nationalitet, jeg hader mest på LIVE!. Jeg indrømmer gerne, at jeg er blevet lidt små-racistisk efter, at jeg er begyndt at spille online.

Jeg joiner et Tag-Rum og vælger Bass og Eliot som jeg plejer. Jeg skal spille mod ham, der har oprettet rummet, og surprise surprise, så vælger han Hayate og Kasumi.

Jeg banker ham, og straks så flyver der skældsord igennem æteren, og der er vist ingen tvilv om, at han mener, at jeg er en "Cheap Foreign Cunt".

Jeg er lige ved at falde ned stolen. Er det mig, der er cheap eller hvad? Han vælger fucking Hayate og Kasumi - ûber God Tiers - og laver ikke andet end Tag-Juggles mod mine to Shit-Tier characters; Bass og Eliot.

Jeg siger så; What the fucks? Han sviner mig endnu mere til; og siger; at jeg en Cheap Cunt; fordi alt jeg gør ifølge ham og er at Kaste, Counter og sparke til folk, der ligger ned. Hvad fanden skal jeg ellers gøre? Han vælger Hayate/Kasumi!
Han beskylder mig tilmed for ikke at have nogle "skills", og at jeg "Can´t even do a single combo", som åbenbart er det skills er; At man kan lave komboer. Komboer er skills. At være istand til at forudse modstanderens angreb, så man kan blocke, punishe og counter. Det er ikke skills. Det er cheap. At lave setups, læse modstanderens træk og hans dårlige vaner er heller ikke skills. Nej, det er fejt.

Derimod er det, - ifølge stortset samtlige britter på LIVE! (Ja, jeg generaliserer) - skills at være istand til lave en garanteret juggle. At kunne trykke skråt op og B på joypaddet, og derefter trykke Y,Y,Y,Y,B. Uha, ja det er skills. For mig, at se er det ikke skills at kunne lave en kombo eller en juggle i et kampspil. Det er i mine øjne minimums-kravet, for overhovedet at kunne spille den slags spil.

Du kan jo heller ikke spille Basketball, hvis du ikke kan løbe og dribble samtidigt, lave en aflevering eller skyde en 2-pointer. Det er jo minimumskravene for at være med.

Jeg har mødt så mange, mange britter, der siger det samme. At jeg er en cheap danish count, der ikke en gang kan lave en combo. De tror jo selv på at det at kunne lave juggles er skills. Det må de gøre. Der er så mange, der sviner mig til, og de siger alle sammen det samme. Det er også så ironisk - i mine øjne -, at de typer, der kalder mig Cheap alle er folk, der spiller tag og vælger Kasumi/Hayate - de to characters, der bare er niveau´er over alle de andre.

Hvad siger I derude? Er det skills, at kunne fyre den ene Tag-Juggle af efter den anden`?, og er det Noob-agtigt og cheap, at spille som jeg gør det? At køre på Stun-Comboer, Setups, Kast og Punishing, og det at sparke til folk, når de ligger ned?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her