Da Senzai's blog
07-05-2007 - 17:37

T.T. om SølvSurferen.


Jeg kan lige så godt sige det. Skal bare ud med lidt galde, så det bliver nok ikke, det mest velstrukterende eller vel-argumenterede indlæg, og I vil måske også savne lidt baggrunds-historie på mit GR-forhold, men ´ere it goes;

Jeg sad og stennede, og kom så til at tjekke GR ud, og hoppede forbi Redaktionens blogs, derinde.

Jeg tjekker T.T.´s blog ud.

Hvad læser jeg så?

(I får bare en Copy-Paste og intet link, for ellers bryder jeg Xlife´s Reglement) ;

"

Surfs up, Dude!

Jeg har aldrig forstået The Silver Surfer. En ting er Ghost Rider, en stuntkører med et flammende hoved, en åndssvag læderjakke og nogle kæder, en anden er Aqua Man, der tilsyneladende har det bedst under vand og som kommer komplet med finner på benene - men Silver Surfer? En mand på et surfbræt der fræser himmelrummet tyndt og ligner galleonsfigur fra en Rolls Royce. Eller sølvmalet modellervoks? Hvad fanden går et ud på? Og hvorfor er det lige vi skal have ham med i fortsættelsen af en af verdens nok mest ringe superhelte-film, nemlig De Fantastiske Fire? Nu skal der slås hul i bunden eller?

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, men jeg ved hvad jeg ikke skal se. Besøg dette link med fare for varige mén. Jeg bløder stadig fra samtlige kropsåbninger: Kviksølv-forgiftning her! "


Dette er endnu et bevis på, hvor lidt indsigt GR har i, hvad de skriver om. Jeg er udmærket klar over, at det er T.T´s blog, og at han skal skrive hvad han vil. Men alligevel altså. De må da føle et ansvar over for deres læsere. At GR er så ringe som de er, samtidigt med, at de er utroligt arrogante, generer mig ikke. Det der generer mig er, hvordan folket forguder dem, og tror på alt, hvad GR skriver. Det betyder, at når nu GR skriver anmeldelser og artikler, så læser Mainstream gamerne det, tror på det, og får den forkerte opfattelse af spil med mere.

Jeg fatter heller ikke, hvordan T.T - en mand i hans position - kan skrive sådan et indlæg uden at researche først. Som redaktør for Danmarks Største (og eneste) spilmagasin, der tilmed anmelder film og musik, så bør han da vide lidt om ting inden for "nørde" kulturen eller i det mindste undersøge dem inden han sviner dem til.

Nu ved jeg intet om den kommende Fantastiske Fire film, da FF aldrig har sagt mig noget, men jeg kan da forestille mig, at det ikke er Silver Surfer, der er hovedskurken, men derimod hans "mester" Galactus. Silver Surfer er jo blot et Tegn på at Galactus er på vej :).


Jeg bliver bare så irriteret, når GR skriver sådan noget, da folk følger GR blindt.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her