Morten Skou's blog
19-07-2013 - 16:26

E-cigaretter og andet. Støt Xboxlife!

E-cigaretter

Jeg er blevet spurgt et par gange, om vi ikke kunne lave et overblik over hvilke samarbejdspartnere vi har her på Xboxlife, så I kunne støtte siden ved at handle hos dem - uden at det vel at mærke koster jer ekstra.

Der er efterhånden flere forskellige måder hvorpå man kan støtte Xboxlife. De mest brugte er at købe spil igennem et af vores links til Coolshop.dk, Cdon, Billigespil, Blockbuster, Gamebits.dk eller Amazon. Men der er også mange andre muligheder hvor du kan støtte os, bare ved at købe de ting som du måske i forvejen køber forskellige steder. 

De nyeste partnere som vi har fået - men som vi dog ikke har kørt bannere for herinde, er forskellige butikker der sælger E-cigaretter. Jeg ved at der er en del af jer, som allerede bruger disse E-cigaretter, måske for at slippe af med de normale cigaretter eller lignende. Så hvis du alligevel er jævnlig bruger af dette, så kan du altså støtte Xboxlife ved at handle hos en af vores partnere, via et af linksne herunder:

E-cigaret butikker:
- Dampshop.dk 
- Ecigaretten.dk
- Rygeshop.dk
- Supersmoke.dk
- Esmog.dk
- Elekcig.dk 
 
Udover de nye E-cigaret partnere og de førnævnte spilbutikker, så har vi også partneraftaler med følgende butikker:

- Cykelpartner.dk
- Coolstuff.dk
- BodyLab.dk
- Bodyman.dk
- Bokseudstyr.dk
- Bodystore DK
- Streetman.dk
- Hungry.dk
- Billigvoks.dk
- Made4men.dk
- NFL Gamepass abonnement 
- Hotels.com
- Saxo.com
- Telmore.dk
 
Specielt vil jeg gerne fremhæve vores partner, Coolstuff.dk, som rent faktisk er et af de steder som I holder rigtigt meget af at handle hos, og det kan jeg egentlig godt forstå, da de har mange sjove ting.

Generelt for alle linksne gælder det, at vi ikke får penge per klik, men derimod kun hvis I klikker på dem og efterfølgende køber noget. 

Jeg vil prøve at opdatere denne liste efterhånden som der kommer flere partnere til - eller hvis nogle af dem skulle hoppe fra, og måske lave en "officiel" liste på siden på et tidspunkt. I kan som bekendt allerede finde et udvalg af vores affiliatepartnere ude i højre side af Xboxlife.dk, under fanen "Støt Xboxlife.dk".

Og husk nu, at hvis du skal forudbestille din Xbox One, så kan du gøre det via et af linksne ovenover, og samtidig støtte Xboxlife.dk!

Mange tak til dem af jer som allerede jævnligt støtter os ved at handle hos en af vores partnere!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her