Morten Skou's blog
28-07-2013 - 10:39

LEGO VW Camper Van

Som jeg skrev i mit tidligere blogindlæg om at jeg havde samlet en LEGO R2D2, så var jeg i gang med at samle endnu et LEGO Exclusive sæt. Mit andet sæt var LEGO VW T1 Camper Van, også kendt som et rugbrød - mere retro bliver det vel næppe. Rent faktisk så er det et par dage siden at jeg fik lavet den færdig, men har ikke lige fået blogget om det.

Selve sættet var faktisk ret sjovt at samle, også selv om det var lidt mindre end R2D2 -  og det overrasker mig igen hvor mange detaljer der egentlig er i sådan et samlesæt. Der er rigtig flot gulv i bilen, rigtige gardiner, døre der kan åbne op, en del af taget kan hæves, borde, sofaer osv. Sættet indeholder 1332 dele, men desværre manglede der to klodser, så faktisk er bilen ikke helt færdig endnu - jeg går og venter på at LEGO får sendt mig de klodser der mangler.

LEGO Volkswagen T1 Camper Van

Bilen er i øvrigt cirka 30 cm lang og 14 cm høj. Det eneste der er lidt dårligt ved den, er faktisk at forhjulene ikke kan dreje, det undrer mig virkelig at når der er så mange andre detaljer, så kan bilen kun køre lige ud? Spøjst. :-)

Jeg købte bilen i Toys R Us, da jeg alligevel tilfældigvis kørte forbi. Men den kan også købes hos Coolshop til 849 kroner. I øvrigt så har jeg allerede samlet endnu et ret stort LEGO sæt, som nok har været et af de sjoveste at samle indtil videre - det laver jeg et nye blogindlæg om en af de nærmeste dage.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her