Morten Skou's blog
24-07-2013 - 20:35

LEGO R2D2

Kan man blive for gammel til at lege med LEGO? Havde du spurgt mig for bare en måned siden, så ville jeg nok have sagt ja, men en lørdag for et par uger siden fik jeg pludselig en underlig trang til at rent faktisk prøve at samle den kendte robot fra Star Wars, altså R2D2 - sæt nummer 10225 for dem som skulle være interesserede.

Jeg begyndte at kigge efter hvor jeg kunne købe billig lego henne, men endte faktisk med i første omgang at købe den direkte hos LEGO's officielle butik lørdag aften. Efterfølgende fandt jeg ud af, at der var en officiel LEGO Store på strøget i København og så kørte jeg derind søndag for at få fingrene i den med det samme. Udover en LEGO bil fra Shell (som man får hvis man tanker over 30 liter), så er det nok omkring 20 år siden, at jeg sidst har haft en legoklods imellem fingrene.

Anyways, så blev pakken hurtigt pakket ud og de 2127 LEGOklodser som sættet bestod af, var blevet formet til en fin lille LEGO robot i løbet af en 7 timers tid. 

LEGO R2D2

Jeg var egentlig selv lidt overrasket over hvor hyggeligt - og ikke mindst afslappende det var, at samle sådan et LEGO sæt og for at det ikke skal være løgn, så har jeg rent faktisk allerede købt et mere som jeg er i gang med at samle. Jeg tror også at jeg ved hvad mit 3. sæt bliver, men nu må vi se det er jo trodsalt en rimelig dyr hobby, hvis man skal have lidt udfordring, så bliver man nødt til at købe de større sæt.

Det virker måske som en lidt sindsyg hobby når man er nået til min alder, og i forhold til da man var yngre, så er det sjove for mit vedkommende overstået lige så snart modellen er samlet. Derefter er planen egentlig bare at lade den stå lidt og ellers pakke den pænt sammen og håbe på at den bliver en formue værd på et tidspunkt. Fact er dog, at det er enormt afstressende at sidde og samle tingene - man kan vel sige at det er en måde for mig at koble af på.

Hvad min næste model er, vil jeg fortælle når den er samlet færdig en af de nærmeste par dage, men den er mega retro :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her